tgergo Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 T(ré) Gomb : Tesióra arra nem kell tanulni Miért fehér a négerek tenyere? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edithke Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 T(ré) Gomb: Biztos sokat maszturbáltak... Hogyan tudom megjeleníteni a wmpbe hallgatot zenét a messengerbe? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 T(ré) Gomb: Minden zeneváltásnál átírod a címet! (Am a beállításoknál meg lehet oldani) Igen lesz vagy nem a válasz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 T(ré) Gomb: Hát ezt nem lehet biztosra megmondani éretségi nélkül de akinek már van az azt mondja,hogy NEM lesz a válasz Mért csak a földön van élet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 T(ré) Gomb: Mert a Mars-ra gáz lenne a futárnak kivinni a pizzát! Miért eszek tökmagot, amikor szotyi párti vagyok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 T(ré) Gomb: Mert a kisboltban csak tökmag volt Microsoft vagy Linux? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
czollnerg Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 T(ré) Gomb: Microsoft a hiresebb és könyebben kezelhetőbb nálunk miért ilyen kevés a minimál bér? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabot Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 T(ré) Gomb:Mert Gyurcsány nem emeli meg miért kell most nekem füvet menni nyírni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkoma Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 T(ré) Gomb: mert csak punnyadsz a szobádban mejík nehezebb 1t acél vagy 1t víz ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 T(ré) Gomb: A kettő együtt! Mikor lesz már holnap? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 T(ré) gomb: Hát ma! előző kérdéshez visszatérve: mejík nehezebb 1t acél vagy 1t víz ? ömm a vizet nem tonnába kell mérni :D7 mikor lesz az amikor einstein feltámad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland89 Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 T(ré) gomb:az kizárt dolog mert nem tudom Mikor történt a baleset? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 T(ré) gomb: amikor anyám kocsiba ült Miért kell annyi tampon, betét, hüvelygomba reklámot adni a tévében? BRRRR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majomparádé Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 T(ré) gomb: Hogy mindig tudd, mivel gondoskodj hüvelyedről! Meddig vemhes a norvég király? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke187 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 T(ré) gomb: Amíg meg nem hal! Hová tünt Daemon Hill??!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 T(ré)-gomb: 80 mijen nemű Malacka a micimackóból? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke187 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 T(ré) gomb: Traszfesztiták Kiről neveztékel a Kossuth teret?(figyeljetek mert nehéz)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 t(ré) gomb: rólam mikor lessz holnap? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 T(ré)-Gomb:Ma,holnap,tegnap...Minden nap holnap van,mivel az emberek minden napra azt mondják,hogy holnap,ma,tegnap,tegnap előtt,holnap után stb. mivel az emberek megalapozása szerint,sajnos a napok meghatározása,eléggé zavaros cifra,és egyéb hasonló dolgok. Ki találta fel a Feltöltőket?( ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 T(ré)-gomb:Egy fekete bajuszos félszemű vörös hajú ember, aki valószínűleg holnap tűnt el egy antarktiszi sivatagban. Ki találta fel a tojást, és miből készítette el? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 T(ré)-gomb:a kínaiak találták fel és műanyagból csinálták meg. Miért nyúl a nyúl? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 T(ré)-gomb: Nem is nyúl! Szerinted Árpi jómunkásember? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 T(ré)-gomb: mert ez az élet rendje... tibiole jó admin? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 T(ré)-gomb:igen Mi történt nesztonnal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 T(ré)-gomb: történt egy kis gond, túlléptem a 4 warnt (nem tudom hogyan sikerült az 5.-et megszereznem) ezért bannoltak, de újra regeltem, szóval no problem, újra itt vagyok! Továbbra is az igazat fogom mondani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 T(ré)-gomb: nemtom Mér eddig hazudtál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 T(ré) gomb:A disznó ürülékében lévő kukoricát ugy lehet ki számolni h az elfogyasztott őstermelék számát meg szorozuk a diszno súlyával majd osztjuk a kerületével tehét.Kukorica szem a szarba=megevett őstermelő*diszbó súlya / disznó kerülete. Ha a disznónál 30 percig tart a sexuális élvezet akkor miért utálja minden férfi ha disznónak nevezik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 T(ré)-gomb: Mert a disznónak is sértés, ha férfinak nevezik Létezik a Mikulás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 T(ré)-gomb: létezik mert tegnap együtt söröztünk 1+1 vagy 1x1 a nagyobb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 T(ré) gomb:Az attól függ h kinek a haverja a 2x2 Ha imádkozok akkor én hallom azt, vagyis isten vagyok.Tehát mijen isten is vagyok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts