Immortal Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré) gomb: 0 mert, a disznó kenyeret evett. Miért is egyenlő egy perc egy másodperccel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: azért egyenlő mert rosszul mondták neked. ha egy tükröt egy kaméleonnal teli szobába teszel akkor milyen szine lesz a tükrös kaméleonnak és hány tojásos palacsintát tudok belőlük főzni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: szerintem csak 3mat mer a 4.-be már nem marad lekvár. Miért fekete a sötét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newyorker Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 (edited) T(ré)-gomb: a sötét lehet kék is! ( a sötét az nem biztos, h fekete, de a fekete az biztos, h sötét) Ha a vajaskenyér mindig a vajasoldalára esik, a macska pedig talpra, akkor mi van, ha bekenjük a macska hátát vajjal? Módosította Augusztus 11, 2006 Newyorker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 (edited) tré gomb: a macska nem esik el így már nyugodtan megeheted a vajasmacskádat hány darab zöld tojáshoz elegendő ha 2 ufó 1 éjszaka 10 mp-re leszáll a földre? Módosította Augusztus 11, 2006 Muchaco Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 11, 2006 Author Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-gomb: Pontosan 3 mert: 2+1=3-al, nem pedig néggyel. Ha egy kenyeret 10 szeletre vágunk és még kettévágjuk a szeleteket, akkor az hány szeletnek számít? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-gomb: hát nem kettő az tuti, de most hogy így mondod, egészen megéheztem, megehetlek? Nem, és én téged? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 11, 2006 Author Share Posted Augusztus 11, 2006 (edited) T(ré)-gomb: Mert az ipafai papnak fapipája van. Miért van lyuk a CD közepén? Módosította Augusztus 11, 2006 Raziel#666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-gomb: Mert a Cd tokok igy lettek megtervezve. Honnan a szó "powa"? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: eddig ismeretlen a származása de nagy a valószínűsége hogy id. powa úr eltitkolt fia Miért vagyok béna a cs-ben? ( :D ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: Há honnan a rákbú tudjam, jácca oszt jó leszöl bazze... ilyennek kel terhelni a memóriám... Ehetek kefirt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 11, 2006 Author Share Posted Augusztus 11, 2006 (edited) T(ré)-Gomb: Csak ha engedi a bifidusz-eszenziszed. $ticKy kitörölheti a s*ggét? Módosította Augusztus 11, 2006 Raziel#666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: Hátha nagyon fontos, de nyugodtan össze is sz@rhatja magát Hát meg @nyád hogy van??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 11, 2006 Author Share Posted Augusztus 11, 2006 (edited) T(ré)-Gomb: Kedves ügyfelünk a beszélgetést rögzítettük és perelni fogunk. Éj a j* édes kutyádnak a külökével beszélj így te bunkó, ez csak egy autómata....... Kérem nyomja meg az 1-es gombot ha egyyetért. A 2-est ha az 1-es menüt akarja választani............. Mi volt az első weboldal címe és ki nézte meg és honnan? Módosította Augusztus 11, 2006 Raziel#666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: Én néztem meg itthonról, és tele volt hatalmas női mellekkel...... Miért van minden hányásban sárgarépa???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: Mer babaétel. És tisztelt(francokat) trégomb. szted érdekel hogy perelsz? csak egy retkes autómata vagy aki mindig hülyeségeket pofázik itten. ne pattogjá itten-e. értem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 (edited) T(ré)-gomb:Nem érted! Miért tört el a matekfüzetem? Módosította Augusztus 11, 2006 v4k0nd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 (edited) T(ré)-Gomb :Én nem voltam! Miért esznek az emberek, ha úgy is éhesek lesznek? Módosította Augusztus 11, 2006 Szuszka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: Mer az avatárodo a lila elefánt verexik a bolhával és a bolha épp kigáncsolta az elefántot. Mijen ízű a négerlábujjköröm rántva? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: mivel én csak egy sz@ros automata vagyok, ezért nem eszek, emiatt nem tudom... áháháháh bevallottad. sz@ros vagy!!! Amugy hogy szaporodik a norvég királynő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb: gruppenszexel Ki lopta el a fehéret a hóból? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 T(ré)-Gomb:a gonosz mosomedve akinek elfogyott a kloroksz fehérítője. és mér tette ezt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 tré gomb: talán mert kifogyott a fehérítője? mennyi fehér volt a hóban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 T(ré) gomb: Kicsivel kevesebb mint 101% Miért hordanak a vakok szemüveget? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 T(ré) gomb: Hogy lássának Honnan jön nekünk ez a sok hülye kérdés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 (edited) T(ré) gomb: nemtom de jól elütitek az időt Módosította Augusztus 12, 2006 SNIPER Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 12, 2006 Author Share Posted Augusztus 12, 2006 Miből lesz a cserebogár? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 T(ré) gomb: cserebogár váladék, természet azonos aroma, E320, E1222a, E 432b, dextróz, fruktróz, szója, kitin, szillárdság megörző és tartósítószer. Miért fáj a fejem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 12, 2006 Author Share Posted Augusztus 12, 2006 (edited) T(ré) gomb: A fejfájás gyakorisága és erőssége egyenesen arányos a fej méretével. De említhetnék a head shot gyakoriságát is tényezőként. Miért kecskebéka a kecskebékának a neve? Módosította Augusztus 12, 2006 Raziel#666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbos Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 T(ré) gomb: Nemrégiben még nem is tudom, kb 1000 éve kecske nénje, és béka bátyja megismerkedett a közeli húsboltban. Összeházasodtak, majd gyermekük született. A gyerek születése után azon tanakodtak és veszekedtek, hogy mi legyen a gyerek neve, az anya az ő nevén akarta volna elnevezni, de az apa is a sajátjáén. Nagy-nagy veszekedés volt a szülészeten, az orvos tanácsára elnevezték kecskebékának. Miből van a haj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts