Me$$iáS Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 T(ré)- Gomb: Apa tej...miért?? mit gondoltál Mi az élet célja?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 T(ré)-Gomb: Hogy kiugorj az ablakon, ha csöng a telefon. Ki evett a tányérkámból? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
odulako Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 T(ré)-Gomb:És az én tányéraknámból? (törp) Lehetne a teknosbékának 2 pöcse? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
berkut98 Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 Persze hogy lehet elvégre páncélja is van mégse lovag! Kérdés: Ha van hónodalja, akkor ha van a hónod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 T(ré)-Gomb:a chuck norris megette! mekkora a fasza apádnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 T(ré)-Gomb : Mivel én csak egy bazi nagy , magenta színű gomb vagyok, nemigen van apám... Miért van két szemünk, egy orrunk és egy szánk? miért nem 1 szemünk van, 2 orrunk és 2 szánk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom150 Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 T(ré) gomb : mert igy pont jó hány rágó gumi kell hogy kitömje a szád Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 T(ré)-gomb: pontosan 253 Miért nem lehet egy nőnek egyszerre több szeretője úgy, hogy tudnak egymásról, és kedvelik egymást és még a gruppenben is benne vannak????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 T(ré)-gomb: Mert az túl szép lenne És férfinak mér nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 T(ré)-gomb: a nők furák. Miért ilyen furák a nők , és miért nem lehet megérteni őket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 T(ré)-gomb: Akkor túl egyszerű lenne nekünk férfiaknak... Mért guiness rekord a neve a rekordoknak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 T(ré)-Gomb : ez egy régi kelta szó.jelentése = bugyuta Mi történne , ha a libák átvennék a világuralmat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 T(ré)-Gomb: Csinálnék egy lázadó csoportot és visszavenném. Mi lenne ha legyőzném a galád libákat és én lennék a világ ura?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 T(ré)-Gomb : Game Over És ha én? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatget Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Terorist Win! Érted a nőket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 T(ré)-Gomb : naná hogy nem. Miért nem írtad be azt hogy T(ré)-Gomb ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhjj0 Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 T(ré)-Gomb: Hogy legyen mit kérdezned Hány éves a Télapó??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 T(ré)-Gomb: pontosan 574 éves 6 hónapos 21 napos és 4 órás Mért magentaszínű a T(ré)-Gomb és mért nem hupilila? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 T(ré)-Gomb: mert a hupililától minden csaj begerejdne, nem ekllenének többet férfiak, hanem csak a hupililáról álmodnának, így nem lenne több gyerek és kihalna a föld...csupán csak ezért Miért kell a rohadt sokat eszek egyszerre csuklanom? ez mér jó a testemnek...(valójában ilyenkor öklendezni próbálunk? ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 T(ré)-Gomb : ez egy téves teória. akkor kell csuklania mikor valaki emleget.az evéssel kapcsolatos dolog csak a véletlen műve. Ha gizinek 6 almája van, Rékának 5, akkor melyiküknek van nagyobb melle? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 T(ré)-Gomb : Rékának, egyértelmű átmegyek szobeli érettségin? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 T(ré)-Gomb: csak ha én is németből miért nem rózsa illatú a nemiszervemből kilépő spriccelő dolog?(faszán megmondtam:P) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruville Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 T(ré)-Gomb: Az oka közel azonos azzal, hogy az én pukim miért k..va budös, és miért nem virág illatú. Meg hülyén jönne ki, ha matyiznál a szomszéd néni meg beszólna,h "de juó illat van kösfijam, száls virág?" Erre: "Nem mama, csak kivertem a fa..om. Meg sem merem kérdezni, miből van a halászlé? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 T(ré)-Gomb: Halból, te szerencsétlen! Mi a Nagy Kérdés, az Élet, a Világmindenség, meg Minden, aminek a válasza 42? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 T(ré) Gomb:mennyi 6*7? Hol van náni néni nünükéje? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacka Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 T(ré) Gomb : Mars 5234567 náninéninünükélyétellopo város ufo utca 1. szám alatt a 3.ik emeleten 16 os ajtó . Mér egér az egér neve (tugyátok amivel a egeret mozgatjátok a képernyőn) Lehetne kattingatóis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 T(Ré) Gomb: Mert kék az ég és zöld a fű. Mért kevés a rocker csaj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csontee93 Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Tré gomb: Mert kevés a punk csaj. Mért mondják a Kinder szelet rekláma végén,hogy harapj bele a tejbe? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 T(Ré) Gomb: Mert idióta, aki a reklámot készítette. Miért találták ki a Mónika show-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 T(ré)-Gomb : mert a " Just Do It ! " szlogen már foglalt volt T(ré)-Gomb : azért, mert Mónyikának kellett a zseton Ha az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor olyan akartam lenni amilyen most vagyok, akkor most mivan? kivagyok én? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts