Raziel#666 Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Ja meg beszikszalagoznám a száját és a kompresszort a s*ggébe d*gnám és megynitnám rá. A végét sejtitek gondolom............. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 elküldeném bankot rabolni... naponta... (nem ugyanabba a bankba ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Én meg Z. Jimmy zenével kinyirnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dufpeti Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Én elküldeném egy Discoba kidobónak! ha meg vége lenne a melónak akkor beraknám a vitrinbe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 odaadnám a kutyámnak aztán félholtan melóztatnám, majd túladagolnám koffeinnel és amikor már 200at pörög a szíve, diktálnék neki, hogy írja a gépen, persze gyorsan, mert ha nem siet, kap még koffeint, vagy megrázom árammal. a végén asszem élve ledarabolnám, és megetetném 1esével a darabjait vele amíg él, utánna a halaim ennék meg na komolyan nem lennék vele asszem annyira perverz. ijen melózó kisrobotnak használnám. elvégez mindent helyettem, de azért nem kínoznám nem vagyok ojan szadista, mint amennyire láccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpmaster Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 Ha árulnának ilyeneket, nekem biztos mindennap újat kellene venni, feltéve ha élő példány kell Ja és mekkora ezeknek az intelligenciája?, mert ha okosak akkor megiratnám vele a házit, megtanulhatná helyettem a szóbelit, és amikor dogára vagy felelésra kerülne a sor ott ülne a vállamon és diktálná az anyagot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Nekem dajkálnom kell az unoka öcsémet.Az is egy ilyen segdugó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisz15bp Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Én terorizálnám a tesoimal őket asztem egyből meghalna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 jo téma én vennék törpe ágyut! lödözném körbe minden szomszédhoz mondjuk300km/h-s sebességgel öket! milyen hangjuk lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 (edited) kábé olyan hogy pijjúúúúúúúúú-tyúúúúúú-pijúúúúúú-úúú da-bummm. pijupiju dabadaba bláááá dröm. szplacs. igen, jólvagyok köszönöm Módosította Augusztus 22, 2006 $ticKy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dufpeti Posted Szeptember 26, 2006 Share Posted Szeptember 26, 2006 Sziasztok. Mi lenne akkor ha vennél egy ilyen kis törpét, az meg kezelgetné a barátnődet!! (kisember negy bottal jár) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Szeptember 30, 2006 Share Posted Szeptember 30, 2006 Én meg Z. Jimmy zenével kinyirnám Ez jó ötlet! Én előtte még megdolgoztatnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 ledobni a 2-ról vagy bedugni a 220-ba vagy vízbe fullasztani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 én egyszerűen nem vennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 (edited) istenem, ennyi pihentet egy rakáson :D különben ha invázió lenne akkor ott van csák norrisz oszt jóvan Módosította November 4, 2006 ipacs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonyai777 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 És gyerekek mivan akkor ha ezek a törpék felnőnek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeToX94 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 stem csak chuck norris-thívnám!Ő meg pörgőrugással elintézné Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 1értelmű robbantgatnám őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ. Csaby Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Kis törpe ez jó kérdés.De nekem a szolgám lenne mindenbe!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Én se vennék ilyen törpét,megint egy beteg topic Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRyder Posted Január 1, 2007 Share Posted Január 1, 2007 Amerikai focit kellene velük játszani, ők lennének a labda Főleg az jó, mikor elgurulnának,oszt vmi böhöm nagy állat ráugrik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioToN Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Én biz Skinhead hadsereget csinálnék belőlük, aztán elküldeném őket cigányt írtani. aztán ha végeztek akkor úthengeres tömegoszlatást nekik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 én fellőnék 1et az űrbe, és kiraknám űrruha nélkül. biztos érdekes látvány lenne. bár a skinhead sereg se 1 rossz ötlet, bár én inkább csak hjtónak vinném őket, és inkább a kisebbségre mennék az úthengerrel, és ha kész, akkor jöhetne a korong/törpe lövészet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 én játszanék velük age of empirest Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 én minden házit megcsináltatnék vele, és minden munkát amit rámbiznának! és MELLESLEG jól néz ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Háát ha lehetne választani én olyan törpét választanék aki a digit tanáromra hasolnít Minden munkát vele csináltatnék,ha valami/valaki miatt ideges lennék össze-vissza verném :Dfeltépkedném a köremit és megszorkálnám gombostűvel a sebét mjad pedig egy kis ecetet rá v sót vagy szögesdróttal szorosan körbetekerném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamás13 Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Én először is kiakasztanám a falra a két lábánál és két kezénál.Elkezdeném rugdosni meg ütögetni.Majd egy jó félórás korbácsolás.Aztán fúróval egy két helyen bemennék csontig.És miközben kiáltozna én csak röhögnék(BUHAHAHA).Hogy ha kegyelemért esedezne akkor ezt megint végig csinálnám.Aztán elengedem és azt kérem tőle hogy a vért ami kifolyt belőle azt mossa fel.Ha nem tudja akkor az egészet újra kezdem.És miután annak is vége akkor beállítom a szoba közepébe és erőteljesen kirugom az ablakon. Nah kb ennyi.Hát bocsi ha kicsit durva.Senkit se szerettem volna irritálni.Most kicsit ideges vagyok azért írtam.Kicsit szadista vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 mien' törpe mi van? miről van szó? kit kell kínozni?? miért? ÁÁÁÁÁÁÁ VALAKI VILÁGOSÍTSON FEEEEl :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Én leigáznám vele a világot És a neve mondjuk legyen... Kicsi Én Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDDDDDDD Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 én kifurnám az eggyik szemét majd ólmot öntenék az egyik fülébe,kitörnémaz eggyik lábát és icsi kis kampókkal tele szurkálnám majd a kampókra kilos husokat tennék és beküldeném a pittbull-ok hoz ha túl élné leültetném egy elhagyatott raktárba lekötözném a székre körbe önteném benzinnel és rá gyujtanám a raktárat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts