Szuszka Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 (edited) Akkor "pipiskedve" fogunk járni, úgy már nem érik el!!! Módosította Augusztus 7, 2006 Szuszka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerrilla Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 nem rosz a felvetés... megoldás :TNT egy medencébe bedobsz 200 db-ot oszt egy köteg TNT-t gond nincs több Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Ti lebecsülitek a törpéket. Nem ismeritek a mondást? Kicsi a bors, de erős!!! Híres törpék: Yoda, Szundi, Kuka, Tréfi, Törpapa......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Ugyan má'! Még a villanykapcsolót sem érik el! Egy sötét szobában végük lenne..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Elemlámpa? Vagy lehet, hogy van nightvisionjük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Szuszka neked is véged lenne egy sötét szobába ha le lennél kötözve (lásd: Fűrész I ) Persze ezt nem kötekedésből mondom Night vision? Wehehe És bombákat hatástalanitanak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Úgy lehetne őket kiirtani, hogy megnézetnénk velük egy brazil sorozatot. 24/7be! Egy hetet nem adnék nekik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Áhhh én egytől is kómás vagyok. Hozé ármándó juhánitá de csutkapöcs mért??? mért??? mért csaltál meg paulina de eztevesz pénzt elvesz-szel??? Szegény manók, ez lenne a legszörnyűbb halál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 A törpék a csatornmákból támadnának és eljutnának minden háztartásba. Mégegy híres törpe: MiniMe (KicsiÉn by Austin Powers) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 (edited) Úgy lehetne őket kiirtani, hogy megnézetnénk velük egy brazil sorozatot. 24/7be! Egy hetet nem adnék nekik... Jaja! De nem kell brazil sorozat, elég a "barátok közt" !Pfeeee :bad: Módosította Augusztus 7, 2006 Szuszka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Egyébként: miért pont 40cm? Ja mondjuk ha összehúzza magát akkor jó focilabdának is! Mit nekünk Teamgeist meg Fevernova... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin021 Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Ilyen magassággal házikedvencnek (kutya, macska helyett), vagy esetleg virágtartónak is jók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corso666 Posted Augusztus 7, 2006 Author Share Posted Augusztus 7, 2006 a törpéket arra találták ki h elpusztitsuk öket! nem lesz nehéz dolgunk ha erre kerül sor! Raktam fel uj képeket! azér beteg nem? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Nem beteg. Inkább olyan Corsos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shotgun Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Hehe, corsonak jó tanács, ne találkozz össze egy warez addict törpével se! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 Én mindennap buliznék a törpével Mindennap berugnék vele Nem lenne drága, úgy is berugna 1 sörtől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 Anyámborogass, na most h végigolvastam a hsz-eket, elkezdtem aktívan félni. Mien szadista állatok vesznek körül... Én lespannolnék velük, és halomra aláznám őket kosárban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 Vagy vennék egyet és hamutartónak használnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Takarítani tök jók...kanapé alá beférnek és még a kutyával is tudnak jáccani :lolhit: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerrilla Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 vagy a kutya velük, azé nem mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Jah úgyis gyorsan fogynak a labdák nálunk Talán tovább tartana... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Bowling pályán a bábukat törpékkel helyettesíteném, sokkal érdekesebb lenne a játék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 És mivan, ha elugrálnának előle? Emelőnek is jók lennének esetleg, hogy gumit lehessen cserélni f1-ben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerryZ Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Kínozni???????BEfogni és dolgoztatni őket .De ha nem akarnak engedelmeskedni akkor jöhet a minikorbács.Gyáheeeeeeeee Kár h nincsaenek is ilyenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Megnöveszteném és fajtalankodnék vele és dolgoztatnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newyorker Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 én megcsinálnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Én biztos h basztatnám állandóan. bökdösném, meg dobálnám, meg lelökném az asztalomról ( ) de persze élje csak túl! nem akarok újat venni. Ja és term. dolgoztatnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Ja én még divatos kulcstartónak is használnám és szörmét és cipőt is csináltatnék belőlük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 úristen emberek :D szerintem én kosraznék vele de amugy dolgoztatni neem lenne jó sztem mert egy túrórudit nem bírnak el 40 cm-esen szerintem én is basztatnáme gésznap meg osztogatnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Én feldunám, aztáűn ha meguntam ledobnám a 2.-ról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts