LoLSoft Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Na szal olyan problémám lenne, hogy a TV-rböl hogy tudnám eltüntetni a karikákat a sarokban, amik már eléggé idegesítenek? Nagyon fontos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Hello! Szerintem nem lehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 (edited) norbi látom nem esett le ami a tv-be megy épp műsor abból hogy a francba tudnád eltünteni? ez tényleg jó topic bocs h. lelőttem a poént :D :D Módosította Augusztus 6, 2006 srow Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLSoft Posted Augusztus 6, 2006 Author Share Posted Augusztus 6, 2006 pedig már nagyon idegesít, asszem mostmár csak korhatár nélküli műsorokat fogok nézni Megvan a megoldás, letakarom egy papírdarabbal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 az jo!!vagy pedig SZIGSZALAGGAL...vagy becsukod az egyik szemed!!a BAlt!XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 és én micisnáljak? engem a tv csatorna jele is idegsít? én csukjam be mind2 szemem? :lol: :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLSoft Posted Augusztus 6, 2006 Author Share Posted Augusztus 6, 2006 Na dejó nemvagyok egyedül a problámámmal úgylátom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Néha igazán röhej, hogy annyi embléma van a képernyőn, hogy nem lehet látni, hogy mi megy a Tv-ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Srow nyugi csak hülyültem... tudom hogy ez gumiszoba és itt csak hülyülés megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 (edited) Az igazi poén az lenne ha ezeket a karikákat felcserélnénk mondjuk Michelle Wild-ot a Kölyök Klubba vagy ilyesmi Módosította Augusztus 6, 2006 macsek90 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Hali! Megvan a tuti megoldás: fizecc egy gyorskezű kínainak napi 1500Ft-ot! Adsz a kezébe egy sárga,egy kék és egy piros alkoholos filcet, meg egy alkoholba áztatott szivacsot.Kiadod az ukászt: rajzolja képkockánként újra a karikák mötti részt!!! DE: Büntit kap, ha téved, vagy ha behajol a képernyő elé...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busmann Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 fogj 1 ollot azt vágd ki. noproblem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin021 Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 A legegyszerűbb megoldás: ne nézz abba a sarokba és akkor nem látod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Ne nézz tv-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 odaraksz egy cetlit amire ráírod hogy kell bekapcsolni a tv-t így fel se tűnik hogy mér van ott iylesmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 ott berugod a képernyőt,ha utána nem lesz kép,akkor sívás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Még egyszerűbb ha kib@xod az ablakon a tv-t. Se karika, se embléma, se reklám, se kiszel tünde az új Story-ban reklám. Mi kell még? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerrilla Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 de azé Gálvölgyi sót elöbb megnézem majd utána vihetik a cigányok a piacra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucu_best Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 De amikor a karikák mellett egy új műsornak van kinn az emblémája egy héttel előbb. Aztán a marhák még a csatorna lógójára rá is teszik,hogy egy okádék legyen a képernyő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Szerintem ami idegesít titeket azt egyszerűen harapjátok ki a téwéből és kennyétek össze az arcotokat disznózsírram, menjetek el futni motorral, Giga fórumozás közbe. Ennyire hü*ék vagytok h erre nem jöttetek rá?!?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Telefonálj a csatornához minden TVzés előtt mondd meg nekik h vegyenek ki minden fölöslegeset és akkor tuti ki fogják venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Legegyszerűbb kenjétek le vajjal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 tölcsd le a filmet vagy sorozatot a netről amit meg szeretnél nézni és akkor azon nincs reklám...talán... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 A Vajas az jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 és ha csak disznózsír van itthon??? :ras: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Szerintem az sem akadály a lényeg hogy fedje a karikát vagy már más a cél? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dufpeti Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 vagy üljetek úgy a tv előtt hogy belássatok a karika mögé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpmaster Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 Szerintem nyomjátok meg a távirányítón a képújság vagy a POWER gombot és akkor se a karika se a TV csatorna emblémája se fog látszani. Vagy fűrészeljétek le a tévéből azt a szélességű csikot és kész a házilag készített szélesvásznú TV!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Ha megmutatod utánna hogy fog működni akkor megcsinálom Akarok egy Házilag készített szélesvásznút Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpmaster Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Elkészítettem, hogy hogyan nézne ki a dolog: Ezt a TV-t alakítottam át: És ilyen lett az átalakítás után: Nyugodtan próbáljátok ki! De felelősséget nem vállalok érte! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts