007 Silence Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 Digi TV szerintem, olcsó és az árához képest bődületesen nagy sebesség jár. Sajnos nekem UPC-m van.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Digi TV Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phish007 Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Digi TV szerintem, olcsó és az árához képest bődületesen nagy sebesség jár. Sajnos nekem UPC-m van.. a tv adásnak hogy lehet nagy sebessége ? am szerintem digi mert olcsó és kábelen van olyan minőség mint a UPC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortress Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 Digi TV, mert olcsó és megvagyunk elégedve vele!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 a tv adásnak hogy lehet nagy sebessége ? am szerintem digi mert olcsó és kábelen van olyan minőség mint a UPC Sávszélesség? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 Digi TV Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.feco Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Nálunk volt UPC, most Digi van. Nekem a UPC jobban bejött, igaz drágább is volt. Ez a Digi nem valami román szolgáltató? Kérdem én. Korábban ha fújt a szél vagy egyszerűen beborult az ég nem fogta a jelet. Most már ez annyira nem jellemző, de azért előfordul. A kép és hang csúszásokról pedig ne is beszéljünk. A vezeték ami az antennából csatlakozik a gépbe, hát elég maszek módon van rögzítve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Hát nálunk Digi van és semmi bajom vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ágaskirály Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Nekünk Digi van és tökéletesen müködik (eddig) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 upc-nk van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Március 1, 2009 Author Share Posted Március 1, 2009 Nagyon sokat összekeverik a dolgokat ez a szavazás a műholdas Digi TV-ről és a műholdas Upc Direct-ről szól ahol nincs internet egyiknél sem! Az internet a kábeles változatnál létezik amiben a Digi az abszolút nyerő, de sajnos nagyon kevés helyen érhető el. Egyébként ha nem lenne DigiTv ki tudja, hogy mennyi lenne már a Upc Direct havi előfizetési díja. Ráadásul a társbeltérire a Digi Tv-nél semmi nem kell fizetni havonta csak egy szeri 6000ft-ot a Upc-nél havi 500ft ami, ha az akciót nem vesszük akkor 2800+500ft a legkisebb csomagnál ami nem tartalmaz annyi csatatornát mint a Digi. Ebben az árban semmi extra funkció nincs benne ráadásul amit nagyom rühelltem még Upc Directes időmben, hogy nem lehet szabadon rendezni a csatornákat. Ne a szolgáltató mondja meg, hogy milyen sorrendben legyenek a csatornák. Nekem már a kezdetektől kezdve van Digi Tv-m és nagyon meg vagyok vele elégedve. A vételi problémákról annyit, hogy a balfasz szerelő miatt van tisztelet a kivételnek. Nálam is botrányosan kis vételi jelel szerelték fel ami azt eredményezte, hogy jött egy kis bárányfelhő és elment a jel. Mióta beállítottam normálisan azóta nincs semmi gondom a vétellel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90v2 Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 hali Upc Direct. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbandi Posted Március 3, 2009 Share Posted Március 3, 2009 Nekem DIGIm volt de nem voltam vele meg elégedve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Én szeretem a digit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Nekünk DIGI van, és meg vagyunk vele elégedve. Olcsó is, és emellé rengeteg csatorna társul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Egyértelműen: Upc Direct Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Szerintem a Digi Tv nekünk is az van, olcsó és tökéletesen bejön mindegyik csatorna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts