Psychooo Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 (edited) http://www.paintmaker.hu/humor/gondolkozz.htm Eredményeket írjátok:)) Nekem 5 a 11ből, hogy miért azt majd leirom amikor már mgecsináltátok. A végén az eredménynél a szerelmes lofax meg igaz is lett...röviden szarul állok . És azt birom a lány aki másik fiú miatt kiabaxott velem ő neki meg szuper a szerelmi élete... ..fura egy teszt. Módosította Július 7, 2008 gyorfypeti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ádám1313 Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Hát ez nagyon király . Nekem 3 lett a 11-ből . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 hehe sztem egész jó let : Ez a teszt jobb, mint az IQ teszt A te találatod : 7 a 11-bõl A te eredményed: Ez normál intelligencia Simon Evans által kidolgozott besorolási rend alapján Ezek a válaszok nem csak a jelenlegi intelligenciádat árulják el, hanem szerelmi életed jövõjét is: A te szerelmi életed jövõje: Óóó, te elégedetlen vagy az életeddel Emlékezz arra, hogy ezt a tesztet add tovább másik 5 embernek. 0-4 Emberig : Nincsenek barátaid, így nem számíthatsz semmi jóra az életben ! 5-10: Az életed hirtelen jóra fordul az elkövetkezõ 2 hétben ! 11-20: A szerelmi életed megduplázódik! 20 vagy több : Az életed napok alatt megváltozik, és szebb jövõ elé nézhetsz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarka Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Nekem 5 lett a 11-ből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Nekem 11 lett a 11-ből... Mert már ismertem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Nekem 11-ből 7 lett jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpassz Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Én is a baseball-t rontottam! Fogalmam sincs hány csere van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdanif Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Először láttam. A te találatod : 9 a 11-bõl A te eredményed: Kiváló intelligenciád van Simon Evans által kidolgozott besorolási rend alapján 13 éves létemre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaro Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 nekem 7 lett jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 A te találatod : 5 a 11-bõl A te eredményed: Ez normál intelligencia :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moebius Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Nekem 10 pontom lett. A baseball-hoz nem értek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 5/11 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Nekem 6 a 11-ből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 5/11 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qkori Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 A te találatod : 10 a 11-bõl A te eredményed: Aoooo, csak nem szeretnél közénk tartozni? a baseball, jahh, kituggggya? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 A te találatod : 4 a 11-bõl A te eredményed: A sportban biztos jobb vagy ... Simon Evans által kidolgozott besorolási rend alapján Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Mester Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 5+1 a 11bol érdekes teszt:D tetszett, viszont -> Ha van 3 alma, és elveszel kettõt, mennyi van neked ? - a válasz erre hülyeség ( ha kéritek beírom ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qkori Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Akkor lenne hülyeség, ha az lenne, hogy ALMÁD. Viszont: van a zöldségesnél 3 alma, abból veszel el 2-t... mennyi a tiéd? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fikusz Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 6/11. Átlagos, megnyugodtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poetice Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 A te találatod : 9 a 11-bõl A te eredményed: Kiváló intelligenciád van Baseball-ról fingom nem volt, a Mózes kérdésbe meg beleugrottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 hehe 7/11 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 6/11 xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Jany Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 A te találatod : 10 a 11-bõl A te eredményed: Aoooo, csak nem szeretnél közénk tartozni? tudjátok mit rontottam el? a bárkás kérdést noénak olvastam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Xzibit_ Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 LOL!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koka96 Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 4 a 11-ből hát ez van gyerekek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu17 Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 7 a bézból tiszta marhaság, azt se tudom mik a szabályok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Volt egy-két trükkös kérdés A te találatod : 10 a 11-bõl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reta_9 Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 nekem 9 a hónaposat azt nagyon elrontottam, meg a baseballosat :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 nekem 9 a 11-ből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 A te találatod : 10 a 11-bõl A te eredményed: Aoooo, csak nem szeretnél közénk tartozni? Simon Evans által kidolgozott besorolási rend alapján Ezek a válaszok nem csak a jelenlegi intelligenciádat árulják el, hanem szerelmi életed jövõjét is: A te szerelmi életed jövõje: A te életed középszerû Emlékezz arra, hogy ezt a tesztet add tovább másik 5 embernek. 0-4 Emberig : Nincsenek barátaid, így nem számíthatsz semmi jóra az életben ! 5-10: Az életed hirtelen jóra fordul az elkövetkezõ 2 hétben ! 11-20: A szerelmi életed megduplázódik! 20 vagy több : Az életed napok alatt megváltozik, és szebb jövõ elé nézhetsz! én is a basball osnál szurtam el :'( :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts