Crystal Posted Március 20, 2005 Share Posted Március 20, 2005 A G-pontot már ismerjük, de van egy U-pont is. Az U-pont még sokkal érzékenyebben reagál az ingerekre, mint az amúgy is már eléggé szenzibilis G-pont. Körülbelül 2,5 centiméternyire található a klitorisz alatt, a húgycsőnyílás közelében. Ha nyelvel, ujjal, makkal vagy vibrátorral stimuláljuk, a következő történhet: "Az ember extázisba kerül, és utána vajpuhává válnak a térdei, majd csodás kéjrobbanásokat és heves erősségű orgazmusokat él át". Talán azért annyira "csodás", mert ezen a helyen képződik a banánban is meglévő "seratonin" nevű szexuálhormon. Az U-pont neve a latin "Urethra" elnevezésből származik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurugrafik Posted Március 25, 2005 Share Posted Március 25, 2005 Karakán kislánynak tűnik Cristal17. Ha nem indiszkrét a kérdés, te megtaláltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted Március 25, 2005 Author Share Posted Március 25, 2005 (edited) Szia! Karakán...hát köszi :] Mivel a kérdés elég indiszkrét mondhatnám hogy nem válaszolok,de én nem vagyok ilyen Tehát a válaszom: Igen éltem már át ilyen érzést,ugyhogy a válaszom igen. Módosította Május 25, 2007 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
levi Posted Március 30, 2005 Share Posted Március 30, 2005 bennunk is lehetnenek ilyen pontok bennunk fiukban mert ennyire mi talan nem is elvezzuk a szexet.nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted Március 30, 2005 Share Posted Március 30, 2005 Van benne vmi a nők többet kapnak tőlünk mint mi tőlük. De hát ez van ezt kell szeretni.D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted Március 30, 2005 Author Share Posted Március 30, 2005 Van benne vmi a nők többet kapnak tőlünk mint mi tőlük. De hát ez van ezt kell szeretni.D Ez nem feltétlenül igaz' date='szerintem ez teljesen kapcsolat függő,hogy pl a pasi mennyire elégiti ki a barátnőjét vagy forditva. A pasi mindegyik alkalomrol eltud menni,de a nőknek viszont kevés százaléka éri el az orgazmust.De ennek nagy része attol függ hogy a pasi mennyire képes odafigyelni és kielégiteni a nőt,de mivel azoknak a nőknek akik sosem vagy csak későn érik el az orgazmust elég magas a száma ,igy legtöbbször a pasi kap a legtöbbet. És ha egy pasi tudja mi az u vagy a g pont és tudja azt kezelni is,akkor ő is többet fog kapni,mivel a nő is élvezi. Az meg egy másik kérdés hogy a személyek hogy állnak hozzá bizonyos dolgokhoz,pl petting meg ilyenek.Mert pl a legtöbb nő nem akarja kielégiteni orálisan a barátját,mivel ezt gusztustalannak találja (mondjuk én ezt nem igazán értem hogy miért :'] )De ha már ott tartunk hogy gusztustalan...ha egy kapcsolatban valami nem megy,akkor azon is ellehet gondolkodni hogy valoban szeretjük e másikat. Aki teljes mértékben kielégiti a párját,azoknál nincs olyan hogy ez kevesebbet kap az meg többet,ott a férfi és a nő is egyenlően van kielégitve,mert mindent megtesznek a másikért. (kivétel lelki problémák a szexben,annál legtöbbször az se segit ha igazán szeretjük a másikat) Na mind1 csak elgondolkodtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 én az olvastam h pasikban is van g-pont vhol a seggnyílás körül :S a CoolTúra c. filmben van egy rész amikor a csaj felnyúl egy csávónak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Akkor prosztatáját tapogatja. A férfi "G-pont" a herezacsi alatt található de igazság szerint elég hülyeség mert azt hogy izgatod egy aktus során meg erre nem nagyon vanak elterjedt technikák ill nem hiszem hogy annyira intenzív mint a nőknél Az valóban igaz hogy sok nő undorodik az orális szextöl de sokan meg azt mondják hogy ha igazán szeretsz valaki.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammi Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 (edited) Ezek a nők Mindendt kitalálnak, G-pont, most meg U-pont, elég lesz már, keressék meg maguknak. Módosította Augusztus 24, 2006 tammi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crab Posted Augusztus 29, 2006 Share Posted Augusztus 29, 2006 Ez naon poén mire felfedezed a nőd testéd megöregecc - mindig van vmi új dolog amit eddig nem tudtunk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szovi Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Ez érdekes. Nah majd megnézem én is ezt az U pontot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Az extatikus női orgazmus titka: U-pont Az első szexuális tapasztalatszerzés általában az önfelfedezés, mindegy, hogy fiúkról vagy lányokról beszélünk. Ennek során azonban a fiúk nagyjából ugyanazon mechanizmus alapján jutnak el az ejakulációig, mint később a hagyományos szeretkezés folyamán. A lányok viszont először az úgynevezett klitorális orgazmussal ismerkednek meg, és nem feltétlenül sajátítanak el rutint a hüvelyi orgazmushoz. Egyes szakemberek még azt is megkérdőjelezik, hogy alkalmas-e minden nő hüvelyi orgazmusra. Így aztán némi misztikum övezi a női gyönyört. Gyakori vélemény, hogy sokkal nehézkesebb a nő útja az orgazmus felé, ezért több odafigyelést, "praktikát” igényel, mint a férfi kielégülése. És minél többször hangzik el ez a megállapítás, annál mélyebben verhet gyökeret a nőkben is ez a sztereotípia. Az újra "felfedezett" U-pont Pedig szemlélhetnénk a dolgot úgy is, hogy a nők esetében már legalább két módon is elérhető a csúcspont. Tegyük hozzá, a férfiak testén is több eksztázisfokozó pont van, melyekkel nem nagyon szoktunk foglalkozni. És bármilyen hihetetlen, most itt van egy újabb női gyönyörforrás, az U-pont! Hogy hol volt eddig? Nyugalom, megvolt mindig is, a tantraszexet bemutató írásokban például a kezdetektől ismerték. Sőt, valószínűleg sok nő már fel is fedezte a sajátját. Legfeljebb nem tudta, hogy az ott az U-pont... Az U-pont "kistestvére": G-pont A G-pont az U-pont "kistestvére", mely Grafenberg, ausztrál tudós nevének rövidítéséből született. Grafenberg 1950-ben publikálta felfedezését, mely szerint a női hüvely falán található egy idegvégződésekkel gazdagon átszőtt pont, és ennek ingerlésével érhető el a hüvelyi orgazmus egyik fajtája. A pont helyzete csak nagyjából határozható meg, mivel ez egyénenként kicsit eltérő lehet. Meg kell keresni, fel kell fedezni! Hol található a G-pont? Kiindulásként: a vagina elülső falán található, körülbelül 1–1,5 centi átmérőjű terület. Stimulálása eleinte a vizeléshez hasonlatos ingert okozhat, ezután azonban mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz. A G-pont felkutatása még mindig nem biztosíték a nagy sikolyra, mivel a hüvely feszességétől, illetve a partnerek ügyességétől és a hímtag formájától is függ a siker. Az orgazmuskészségben pedig közrejátszik még a pillanatnyi idegállapot, ráhangolódás, illetve a gerinc menti idegpályák állapota is. Először érdemes a nőnek önállóan megkeresni az U-pontját, és kitapasztalnia működését. Ezután partnereddel közösen is felfedezhetitek a területet, így ismét bővül a női orgazmushoz vezető praktikák tárháza. Mindkettőtök örömére… Majd ezen leszem én is, én ezeket találtam róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 köszönöm a kutakodásodat szergej! asszem végre valami értelmeset is tanultam! amúgy szerintem ha a párod (gondolok itt a lányokra) több alkalommal megy el, hálásabb, odaadóbb lesz veled akármikor... szóval érdemes keresgélni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davacs Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Tanúsítom h. létezik!!! BARÁTNŐMNEK MÁR TÖBBSZÖR IS MEGVOlt és el is olvadt pár percre de aztán összenyaltam a földről:P nah csöcsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrianna Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 háát igen nőként ezt a pontot könnyebb megtalálni, de a pasik is ugyodtan kereshetnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed90 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Hát én nem tudom, a g pont az abszpéút működik, sőt... egyébként ez olyan dolog hogy mennyire van rádhangolódva a csaj. Én már jártam úgy, hogy csak "megjátszottam" azt hogy nemsokára elmegyek és erre ő is, hirtelen olyan közel lett, hogy hujuj... Másik tipp: a nők combjának külső oldalán, ahol az izmok találkoznak a medencecsont alatt, kapcsolatban van a csiklóval, van hogy ennek az ingerlése is elég az orgazmus kiváltásához. (nem ok nélkül fogják a lányok cspőjét a lassúzásnál, ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 már U pont is van? ez igen eszt ki kell próbálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts