kakaman Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 én vásárlás előtt állok szerintetek milyet érdemes venni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 (edited) énnekem fülhallgatóm van,de jobb mint egy fejhallgató: sony mdr E818-LP 12-22000hz,108db,50mw 1824Ft a Metroban * Sony Acoustic Twin Turbo Circuit áramkör a kitűnő mélyhangvisszaadás érdekében * Neodímium mágnes az erőteljes mély és a tiszta magas-hangvisszaadás érdekében * A különleges burkolat megakadályozza a hang kiszűrődését Zárt típus-nem nyitott tipus-igen Dinamikus típus-igen Kapacitás (W)-0,05 Meghajtóegység (mm)-16,0 Membrán-pet Frekvencia (Hz)-12-22000hz Érzékenység (dB/W/m)-108,0 mágnes-Neodímium Impedancia (Ohm)-16,0 Hangerőszabályozó-nincs Kábeltípus-ofc-nyaklánc Kábel hossza (m)-1 csatlakozó-L-alakú sztereó minicsatlakozó Tömeg (g)-6 Tartozék:szivacs Módosította Szeptember 20, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matu Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Technics RP-F300 as típus, már 2 éve, nekem nagyon szépen szól, s nem nyomja a fülemet hosszabb távon sem. Egyébként ajánlom, hogy valamilyen helyen ahol ki lehet próbálni (pl. media markt), megkéred az eladót, hogy az általad hozott CD tegye be mert szeretnél "fülest" venni. Ha rendes akkor segít, 1ébként elküld a jó p***ába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newyorker Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Attól függ, h mire akarod használni! Nos? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaman Posted Augusztus 14, 2006 Author Share Posted Augusztus 14, 2006 (edited) heheh bocs nem felejtettem el csak a gépem szerviziben volt kösz a tanácsokat. és esetleg teljes füles fejhallgatót tudtok ajánlani? azt a nagyot tudjatok. és télleg bocs h nem irtam. audio/hazimozi meg game de azt csak keveset nagyon. Módosította Augusztus 14, 2006 kakaman Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 Mennyid van rá, ez a legfontosabb kérdés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaman Posted Augusztus 16, 2006 Author Share Posted Augusztus 16, 2006 10 000FT om lett volna... nagyon köszi mindent. de kaptam névnapomra .szülőktől. RP-HT711 Termékjellemzők Meghajtóegység, mm: 50 Impedancia, ohm: 56 Érzékenység (dB/mW): 105 Max. bemenet, mW: 3000 Frekvenciaátvitel: 3Hz-27KHz Kábelhossz, m: 5 Tömeg, kábel nélkül, g: 225 Kábelbe épített hangerőszabályozó: + Mini csatlakozó: + Csatlakozóadapter: + Mágnes típusa: Ng Csatlakozó (Ag, Ni): Ag nem tok képet beszurni tiszta láma vagyok:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Na sziasztok! Remélem ezzel a mozzanattal nem halt ki a fórum. Én is vásárlás előtt állok. Kinéztem magamnak egy Sennheiser CX 300-at. A fő szempont az, hogy ne essen ki a fülemből és szépen szóljon. Ez szerintem erre tökéletesen megfelel, mert van hozzá háromféle szilikon gumi. 8000 körül van az ára, és főleg pozitív kirtikát olvastam róla. Szüleimtől kérem Karácsonyra. Nektek mi a véleményetek? (amúgy szükséges lenne egy jól pörgő füles-fórum erre az oldalra is, mert a felhasználók 70 %-a biztos rendszeresen hallgat zenét) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 itt egy kép róla... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts