blox Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Furcsa dolgok történnek a barátságtalan és szélfútta Ty Kern sziget Brittany partjánál. Egymás után találják meg holtan a kiváló helyi családok tagjait, és a bizonyítékok szerint a rituális gyilkosságok az ősi, baljós hajótörést idézik fel. A kiváló párizsi detektív, Lucas Fersen kapja meg az ügyet. Ám Marie-t személyesen érinti a hátborzongató tragédia, ezért úgy dönt, hogy saját nyomozásba kezd. Lucas hamarosan rájön, hogy Marie nélkülözhetetlen segítség, aki ismeri a szigetet és a történelmét is. A kölcsönös bizalmatlanság ellenére erős vonzalom alakul ki a két rivális között, miközben apránként felfedezik a sziget legsötétebb titkait. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angie65 Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Nekem nagyon tetszik, szeretem ai ilyen filmeket. Csak sajnos a 2. és a 3. részről lemaradtam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
curtis 666 Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 én is szeretem ép nem rég töltöttem le a második részét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts