blox Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Férje váratlan halála és az ezutáni pénzügyi gondok miatt a külvárosi családanya, Nancy Botwin (Parker) új állást vállal: a környék fűdílere lesz. Mivel mindenki titokban az ő árujára vágyik -- még a városi tanácsnok Doug Wilson (Nealon) is -- Nancynek figyelnie kell családjára és közben vállalkozását titokban kell tartania legjobb barátja, a szülői munkaközösség elnöke, Celia Hodestól (Perkins) előtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 ez egy nagyon jó sorozat, kb a függője lettem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 jaja nagyon ott van én is bírom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Én is nagyon szeretem!Nekem való sorozat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Ez nagyon jó sorozat.Lesz a HBO-n a második évadja és ha igen mikor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 passz h mikor jön a 2. évad, annyit tok h nov. 6-tól újra az elejétől vetítik a HBO2-n... S01E01-től Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts