$ticKy Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Apró kis történet fővárosunkból: Munka után megyek haza busszal, valahol az Astoria környéke Buszsáv, amibe félig lelóg a járdáról egy tök szabálytalanul parkoló BMW. A vezető benne,dagadt, tetkós, kopasz, ki-ha-én-nem k*csög. Szerencsétlen buszos összevissza centiz, hogy a balra haladó forgalom,és a bömös közt elférjen, k*csög emberünk persze csak figyel a tükörből, nem mozdulna semmi pénzért. Buszos valahogy elviszi a résen a járgányt, és amikor a kipufogó a bömö mellé ér, üres + nagygáz = embertelen füstfelleg, be a nyitott ablakon a paréj arcába. Na több se kell az idiótának: letolatás, busz elé vágás, kiszállás, ajtót kinyitja a busz lökhárítója alatt levő "rejtett" gombbal. Felszáll, elkezdi a "hülye k*ccsööög,... stb." dumát, a sofőr meg magára zárta az ajtót. Ebben a pillanatban a nyitott első ajtón két cigó lepattanta buszról, be abömösbe, és pápá! Elvitték a f..kalap autóját! A f..kalap csak hápogott, telefonját kezdte rémülten nyomkodni, mire a buszos megadta a kegyelemdöfést: - Most akkor marad, vagy leszáll? Senki nem mert röhögni, de állítólag minden ember arcáról földöntúli öröm sugárzott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 A történet egyszerűen szép! :fuck: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolidSnake Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Urban legend! Volt szó róla az Index ilyen című topikjában is, úgy két hete. Ott ezt írta valaki: "Egyébként tessék megnézni, hogy hol van a buszok kipufogója, iletve melyik oldalról kell kerülni a buszsávban álló kocsit és el lehet dönteni a dolog igazságtartalmát." Más kérdés, hogy sztorinak jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolidSnake Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Közben utánajártam a témának, itt még több hasonló történet olvasható: http://www.urbanlegends.hu/2006/07/24/addig-jar-a-bmw-az-utra/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Jó sztori! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 2, 2006 Author Share Posted Augusztus 2, 2006 SolidSnake: az oldalon amit adtál, nagyon komoly IFÁ-s sztori :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 Ez durva :S de hát cigók... Keresztapám Zöldségboltot vezet és multkor áruért volt pesten.Mikor megállt a pirosnál 3 v 4 cigó kifeszítette a hátsó ajtót és kiszedte az áru felét :@ rohadjanak meg Multkor voltam boltban és ott volt egy család (cigó) üösszevásároltak mindent és a végösszeg 12000ft volt nem votl náluk pénz igy otthagyták és kisétáltak:@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 3, 2006 Author Share Posted Augusztus 3, 2006 soner: a második sztorira, az munka, az elsőre meg inkább nem mondok semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Simoar Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Nektek kurvavicces de én utána 1hétig futottam a BMW-m után mire meglett aki elvitte!!!! Csak vicceltem ám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Jó sztori Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Ez nagyon jó ekkora s***ást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 JAJJJ, EZ NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! DE MEGNÉZTEM VOLNA A CSÁVÓKA ARCÁT! MEGÉRDEMELTE, HOGY ELLOPTÁK A KOCSIJÁT, LEGKÖZELEBB MEGGONDOLJA, HOGY KISZÁLLJON-E A TRAGACSÁBÓL SZEMÉTKEDNI! SZIPI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lénártok Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 SolidSnake a kipufogo lehet középen is meg akárhol én már láttam mindenféle buszt és mindegyiknél különbözö helyen volt.. ugy h ez igaz is lehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Ez nagyon nagy Először a buszos szivatja meg, utána meg a romák. Máskor nem hiszem, hogy megpróbál lazáskodni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 azért ne tekintsük már hősöknek a romákat ha ellopnak egy BMW-t!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 hallottam már, de jó story. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 SolidSnake: az oldalon amit adtál, nagyon komoly IFÁ-s sztori na azt én is megnéztem volna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Most nem azér de a "rejtett" gomb nem nyitja ki csak úőgy, mivel ott 3 relytett gomb van el kell találni a kombót már amennyire tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 EZ jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Megérdemelte a faszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 pff megsz*vta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Lénártok egyetértek Destron sztem ezt sokan tudják, haverom b.sofőr és mikor itthon volt én is megpróbáltam és elsőre kinyitottam aztán mentünk is, szóval nem kizárt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 azért ne tekintsük már hősöknek a romákat ha ellopnak egy BMW-t!!! Nos, akkor talán úgy lenne teljes a történet, ha az ominózus autótolvajok feltekerednek egy fára azzal a bömössel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Ez jó kis story de senkit sem sajnálok benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Ez jó kis story de senkit sem sajnálok benne Én sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts