Bran$i-G Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Én még anno ittam tojást és kb. majdnem kiokádtam a belem attól a nyálkás , takony állagú létől. Azért van egy határ amit nem bírok és az az ilyen állagú izék... Mellesleg tejsavót nyomok por kiszerelésben... Első alkalommal qrva ismerős volt az íze és rájöttem , hogy nagyon hasonlít a Nitro Pure Protein nevű termékre. Nem is csodálom mivel az a termék is ebből van Tejsavóból...Mellesleg az normális ha a tejsavót és a dextróz szőlőcukor por őrleményt egymáshoz keverem vízzel ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Szerintem nem gond ha dextrózt teszel mellé, de csak edzés után és esetleg még reggel. Azon még nem gondolkodtál hogy valami sima kakaó porral ízesíted??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Az az igazság , hogy kakaó és víz keverék hááát nem tudom.. Mert ha tejjel lenne akkor lenne jó a kakó , de viszont víz az alap benne ... Kipróbálom. Csak nem lesz olyan szar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Ha nagyon rossz akkor próbáld meg az instant kávét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaguti91 Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 semmi cucc , csak a gyári extrák 2 hetes munkával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 asd!! sok munka vár még rád Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Mindenki elkezdi valahol Hány kg vagy malaguti?! Én arra saccolok hogy kb. 55 - 60 kg körül mozogsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás007 Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy valaki szed-e ipari fehérjét és ha igen akkor mondjon véleményt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Ipari fehérjét én is nyomatnék csak sehol nem tudok venni és nincs is olyan ismerősöm aki tejiparban dolgozna... Tudnátok nekem olyan zenéket mondani ( előadót ) amire jól lehet edzeni , bepörget ?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-Ba Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Nálunk múltkor 1ik srác berakott 1 cd-t, 1. szám barbárfivérek (vmi zúzós trekk az új albumról.. még nem hallgattam ezér nemtom a címét..) aztán 2. furakor - mévagyilyen és utána meg bárány live @ vertigo.. Hát aznap épp guggoltam.. és egész jól sikerült az edzés Szerk: barbárfivérek - sziklaszív Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Egy körkérdés honnan lehet tudni hogy jön az ősz??? válasz: Egyre több ötéves gondolja azt hogy ha lejár a kondiba akkor nagy és erős lesz... Nameg a turmix naggyá tesz:D:D hát odarak. Mai kis történet eléggé elgondolkodtat, és lehet engem kicsit ellenségessé fog tenni ez a kis iromány de én no problema . Ma egy szép kis mell edzést terveztem lemegyek a terembe korábban 5 órakor hát mit látok sok sok 12 éves lent van mi a fakker?? ott nyomkodnak ruddal meg 30 kilóval fekve, gondoltam eltévedtem vagymi. Na azt nemértem hogy aki ruddal vagy 30 kilóva nyom fekve mi a fakkot keres terembe a fekvőtámasz többet érne ..... másik nagyon nagy okosság hogy az illetők valami nagyon spéci mell edzést csinálhattak mert következő gyakorlatuk fűrészelés volt a 3. meg bicepszxD. Igaz lehet valami átmozgató edzés csináltak de piff akkor is jáccanak arrébb ne tartsanak fel. Tanultam egy spéci cickányok által használt értelmetlenül szar gyakorlatot amit csak úgy hívok hogy "csavard ki a csúklód öreg úgy lesz csúcsos a bicepszed" Nagyon ügyes ifjú bajnok elkezdi hát úgy lesz csúcsos a bicepszed hogyha egészen bentről forgatott a csuklód annyira vicces volt ilyen 280fokot mozgott a gyerek csuklójaxD na és a 10 kilós kézisúlyzó meg a lendület még egy lapáttal rátett a jó hangulatra. Edzés végülis elmögyős volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaguti91 Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Bran$i-G :62kg vok cakk umpakk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapiD Posted Szeptember 22, 2009 Share Posted Szeptember 22, 2009 Bran$i, én mindig viszek magamnak zenét, mert katasztrofális altató zene megy állandóan. Van a lejátszómon egy "Gyúrós" mappa, nem sok de jó számmal. Megjegyzem én ezt a zenét elítélem, nagyon nem szeretem, de edzéshez kiváló. Na akkor: Static X - Destroy All Freedom Call - Warriors Drowning Pool ft. Rob Zombie - The man without Fear Soil - Breaking me down. Dope - You spin me around Ezek a zenék néha +5-10 kg Ha egyedül edzek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 23, 2009 Share Posted Szeptember 23, 2009 Az az igazság , hogy én meg kiírtam magamnak a lejátszóba egy olyan cd-t hogy Rammstein gyúrós zenék Eléggé odavág edzés közben ámbár én sem csippantom annyira de edzés közben atom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
busiko Posted Szeptember 24, 2009 Share Posted Szeptember 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=9deKLEkk7oU Fűrészelésnél tessék figyelni!Jó kedvükben vannak. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Egy körkérdés honnan lehet tudni hogy jön az ősz??? válasz: Egyre több ötéves gondolja azt hogy ha lejár a kondiba akkor nagy és erős lesz... Nameg a turmix naggyá tesz:D:D hát odarak. Mai kis történet eléggé elgondolkodtat, és lehet engem kicsit ellenségessé fog tenni ez a kis iromány de én no problema . Ma egy szép kis mell edzést terveztem lemegyek a terembe korábban 5 órakor hát mit látok sok sok 12 éves lent van mi a fakker?? ott nyomkodnak ruddal meg 30 kilóval fekve, gondoltam eltévedtem vagymi. Na azt nemértem hogy aki ruddal vagy 30 kilóva nyom fekve mi a fakkot keres terembe a fekvőtámasz többet érne ..... másik nagyon nagy okosság hogy az illetők valami nagyon spéci mell edzést csinálhattak mert következő gyakorlatuk fűrészelés volt a 3. meg bicepszxD. Igaz lehet valami átmozgató edzés csináltak de piff akkor is jáccanak arrébb ne tartsanak fel. Tanultam egy spéci cickányok által használt értelmetlenül szar gyakorlatot amit csak úgy hívok hogy "csavard ki a csúklód öreg úgy lesz csúcsos a bicepszed" Nagyon ügyes ifjú bajnok elkezdi hát úgy lesz csúcsos a bicepszed hogyha egészen bentről forgatott a csuklód annyira vicces volt ilyen 280fokot mozgott a gyerek csuklójaxD na és a 10 kilós kézisúlyzó meg a lendület még egy lapáttal rátett a jó hangulatra. Edzés végülis elmögyős volt Nyár elején, ahogy megkezdődött a nyári szünidő a kölyköknek volt még vicces (első egy két nap)... Egyik hétköznap lemegyek délelőtt (nagyon ritkán van délelőtt lehetőségem), na mondom, legalább nyugalom, csend és hullaszag lesz - erre kisvárosi edzőtermünkben vagy egy tucatnyi kölyök.... Vicces bír lenni, amikor valaki egyből a nagyobb súlyokhoz nyúl, holott alap súlyokkal kellene még kitartóan megindulnia egy jó darabig. Nem is kell talán mondanom, egy hét múlva már egyik se járt le közülük Volt olyan, hogy a terem bemutatása után közvetlenül szinte szó szerint elszaladt a páciensünk Ez ám a kitartás! Juhzo, én egyébként megvédeném azokat a kezdőket, akik 20-30 kilóval kezdik te se egyből hatvan-hetven kilóval kezdted Ha normálisan és alázattal, a dolgoknak utánanézve kezdik, akkor csak hajrá Azért nem mindent helyettesít a fekvenyomás sem, s egy edzőteremben legalább több feladat, v. teljes átmozgatásra is van lehetőség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hujte2 Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 kb egy hónapja kezdtem.és szeretnék vmi tömegnövelőt szedni.kb 10 kilót akarok hízni. mit ajánlotok? vmi olcsó cucc kéne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 hujte2 Rizs-csirke:D és 1 év edzés aztán ha jó genetikával áldot meg a jó úristen akkor talán eléred a plusz 10 kilót. Egy hónaptól ne várj csodát. Ez nem ügyességi sport ez kitartást és jó genetikai adottságokat követel. Décadence őő hát igazad van én nem 60 kilóval kezdten hanem csak 55 el:D de én elötte is sportoltam rendszeresen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hujte2 Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 épp ez az h nem áldott meg jó genetikával.régebben sportoltam,hiába zabálok sokat eccerűen nem hízok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torres09 Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Testépítésnél az egyik legfontosabb - ha nem a legfontosabb - dolog a normális étkezés. Napi 6-8x, előre beosztva, szénhidráttal és fehérjével tömött kajákat kell zabálni, illetve zöldség, hogy normálisan meg is tudd emészteni. Ha ezt betartod, nem is igazán van szükséged tápkiegre. Még halkan megjegyezném, hogy az első pár hónapban amúgy sem igazán kell tömegnövelő, olyankor úgyis nősz, mint a gomba. Legalábbis velem ez volt, és 14 hónap alatt feljött 10 kg izom úgy, hogy közben tiszta szálkás maradtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-Ba Posted Szeptember 26, 2009 Share Posted Szeptember 26, 2009 Ja és ha megvan a min. napi 2x-es testsúlykg fehérje + mellé az 5x-ös tskg ch, akkor ne felejts el aludni legalább 8-10 órát! Ez is fontos! Na meg mellé a napi 3 liter víz! Egy hasznos cikk: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_06_133_alap_etkezes_2009_2.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Sziasztok! Mi a véleményetek a 2009 es ms olimpiáról Én közvetlen a verseny elött néztem meg Jay All Acces c filmjét amely a 2008 as ms olimpia felkészüléséről szolt, és szimpatikus lett nagyon szerény. Dexter túl "kicsi" azért nem nyerhette meg az idei olimpiát, Kai Green hihetettlen tömeggel és szálkássággal állt a szinpadra akár elis vihette volna a szobrot bár végülis Jay órási tömege és tökéletes kondíciója vitt mindent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Hát szerintem elég érdekes végeredmény született! Persze nem azt mondom hogy Jay nem érdemelte meg a győzelmet, mert a tavai formája után valami bődületes változáson ment át, de azt nem értem hogy Victor Martinez hogyan rakhatták a 6. helyre??? Szerintem Phil-t és Kai-t simán verte, de meg merem kockáztatni hogy még Dexternél is egy picit jobb volt. Számomra leginkább két nagy meglepetés volt, az első Branch Warren akiben pozitívan csalódtam a másik amit viszont egyáltalán nem értek hogy Dennis Wolf miért lett utolsó??? Az az ember akiről én a Mr. O előtt 10 nappal néztem a videót az nem úgy nézett ki mint aki semmit se fog elérni idén!!! Szóval az idei O elég sok meglepetés hozott, de hát ezért szép ez a sport mert nem mehet senki sem biztosra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Hát igen és jövőre jön ronnie bár nagy csoda kell hogy a régi formáját hozza de ki tudja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reloaded Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Hello mindenki! Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy nem tudtok-e olyan oldalakat ahol konkrét étrendek vannak írva, vagy olyan kajákat mondani, ami kifejezetten jó, és könnyen beszerezhető? Előre is kösz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverp Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 Nem tudom,hogy itt van -e étrend.De azért nézd meg. http://body.builder.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 Itt találsz recepteket http://body.builder.hu/etkezes.htm4 Ha pedig regisztrálsz az oldalra akkor tudsz nézni komplett étrendeket is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reloaded Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 Köszönöm Silverp, McCormik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 Érdeklődnék kedves társaimtól hogy van e köztetek olyan, aki jártas a nő edzéstervekben??? Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torres09 Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 Hát, én megint csak a sablonoldalt tudom ajánlani, sok info van rajta! http://body.builder.hu/edzestervek_csoport.htm4?id=12 Torres Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts