Bran$i-G Posted Szeptember 10, 2009 Share Posted Szeptember 10, 2009 Mellesleg mit gondoltok a WPC80-as termékről ? Ha lesz pénzem asszem erre fogok költeni ... http://www.tejpor.hu/wpc80.html És ez tényleg olyan mintha a mostani sport robi lenne LOOOOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapiD Posted Szeptember 10, 2009 Share Posted Szeptember 10, 2009 Ez a sport robi na EZ A CUCC Kő kemény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-Ba Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 Hát nemtom, de én inkább maradok a jól bevált, bevizsgált 100% Whey Pro-nál.. De ha vki kipróbálta ezt a a sport robit, akk írja le h mik a tapasztalatai légyszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 Most így ránézek nekem ilyen Ndk-s cuccra hasonlít amúgy szerintem normális fehérje por az jobb sokkal jobb:D cytogen whey proxD a power nálam olcsó nagoyn finom mi kő még:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dany94 Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Hali! Nem tudnátok gyakorlatokat mondani mell izomra és hasizomra amiket talán még itthon is megtudok csinálni? Fekvenyomás, fekvőtámasz, felülések és lábemeléseket ismerem Csak hátha van még olyan ami jól erősíti a mell,hasat, illetve tricepszre szerintetek a tárogató gépen a lehúzás az jó? Válaszotokat előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Ha van a közelben valami tejüzem akkor tuti van egy ismerősöd aki ismer valakit aki tud hozni tejsavót az üzemből , énis most azt próbálom ki, majd meglátjuk milyen lesz, állítólag elég koncentrált fehérjetartalmú a dolog. ha meg neked nem fontos , hogy miből mennyit nyomsz, akkor miért irod le , hogy fontosnak tartod a szabályosságot-tákör- Mert a szabályosság az pont arról szól, hogy sz*rod le hogy hány kilóval mit csinálsz("miből mennyit nyomsz"), csak meg bírd csinálni szabályosan és bedurransz rendesen stb... Szóval azért látszik hogy ha fele ennyivel nyomnál fekve az is több lenne mint az iq szinted. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbado20 Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Sziasztok! Nemrég (1 hete) kezdtem el gyúrni és heti 3 alkalommal végzek gyakorlatokat teljes testre (kb. másfél órás). Minden edzés után szinte összeesek a fáradtságtól és a fájdalomtól, de valahogy a másnapi izomláz elmarad (egy nagyon kicsi azért van). Ez azt jelenti, h fölöslegesen csinálom az egészet? Más: tudtok gyakorlatokat farizomra, lehetőleg ne olyat, amihez vmilyen gép kell.... Ja, és nem vagyok homokos, csak szeretnék minél jobban tetszeni a barátnőmnek... Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Valaki tudna javasolni olyan tejüzemet vagy ilyesmi ahonnan belehetne szerezni olcsón valamilyen fehérjés cuccot ?! Pest megyén belül... Erről mi a véleményetek ? Édes tejsavópor ! http://www.joegeszseget.hu/?145,edes-tejsavopor-500g Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 lol szerepcserés támad vagy mi férfinak nemszabad farizomra edzeni xD nemvagyunk mi lányok, pont ellene van a V alaknak. Mond meg barátnődnek hogy ílyen vagy és kész. 1 hét alatt nemleszel nagy :D Mellizomra otthoni gyakorlat: fekvőtámasz de aztis szabályosan , ha fekpadod akkor fekvenyomás ha kézisúlyzód is van akkor azzal nyomj hasoizom meg tipikusan egy olyan testrész amid vagy nincs vagy van magyarán ha rosszak a genetikai adottságaid akkor kemény diéta és 1 év edzés(minimum)=kockás hasizom. Gyakorlatok hasprést ajánlom, de mint mondtam diéta nélkül nemlesz kockás hasad ha eddig se az. Tricephez hát:D szerintem te a csigás lehúzásra gondolsz az elég jó vannak trükkök pl letérdelsz és akkor nemtudsz beledölni a testsúlyoddal. Kis történet xD nagyon durva xD hihetettlenül odarak szóval bejön nyáron pár nagyon hardcore gyerek a terembe és tárogatógépen dolgoztak nemtudom igazán mit akartak edzeni de azt a mozdulatot bazzexD hát edzés lett volna na szóval tárogatógép karjai visszavannak fordítva a gyerek meg valami olyasmit csinált hogy a háta mögött összeérintette a kezét:D mondom ez kész mi a fakkert csinál xD durva arcok vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dany94 Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Köszönöm a válaszokat;) hát diéta + 1 év hát nemtudom .. inkább csak sokat felülésezek aztán eszek sok húsit elég ha lapos lesz a hasam meg kicsit erős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 ha pocakod van azt csak kardió edzéssel és diétával lehet eltüntetni. A and kapcsolat remélem tudod mit jelent xD digitális technikába mert itt is pont azt. ha cask az egyiket csinálod akkor nemlesz nagy eredmény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dany94 Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 hát nemtudom miaz az A and Am most így suli időszakban nincs nagyon étvágyam szal ugymond diétázok .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torres09 Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 A diéta nem egyenlő azzal, hogy nem eszel semmit! Sőt, diéta alatt is ugyanúgy kell enni napi akár 6-8x is, csak nem ugyanazt, mint egy átlag tömegelős napon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 hát diéta őő= csökkenteted a szénhidrát beviteled aztis próbálod minőségi szénhidrátból bevinni zsírbeviteledet meg csak telítettlen zsíradékokból és meg kell emelned a fehérjebeviteled sok sok kajolás csak más arányba mint eddig tetted kólát cukros üdítőket elfelejtheted, kenyér, péksütemény, csoki, chips ha fogyni akarsz akkor nincs mese megkell vonnod magadtól igaz néha néha belefér egykis félrezabálás de azse úgy hogy 1 nap 1 étkezést mindig valami szar kaja hanem mondjuk 3 hetene 1 szer. 1 diéta kb 14 hétig tartani szokott de 10 ből 2 ember csinálja végig mert nemkönnyű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reloaded Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Hello mindenki. Én azt szeretném kérdezni, hogy hogy van ez a 'megállsz a növekedésben' dolog. Egy ideig hülyeségnek tartottam, de már hallottam róla 'komolyabb' helyeken is. Igaz ez? És milyen idős korban? Most jön a tél ugye, és nyárra nem ártana egy kis izmot összegyűjteni. A válaszokat előre is köszönöm. Ui.: januárban leszek 16. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Hát ez ettól függ hogy korodhoz képest hogy állsz a fejlődésben szüleid mien magasak és te mien magas vagy hozzájuk általában nem szokott ez jelentős lenni 15 éves vagy még. Kis súlyokkal való edzést csinálhatsz nagyobb súlyoknál ígyis úgyis erőproblémád lenne és még fiatal is vagy. Könnyed edzéseket csinálhatsz nagyobb hardcore edzéseket nem ajánlom mert az télleg megálílthat az edzésben és még a csontozatod és talán még az izomzatod is gyerek. Ez fejlettségeden múlik én pl későn érő vagyok szakállam is most 19 éves koromba serkent ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapiD Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 És megállni a növésben, az az izomzatra nem vonatkozik Szóval ne parázz, ha alacsony vagy legalább nagyobbnak fogsz tűnni Juhzo az a kis sztori a tárogatón nagyon jó volt, megnéztem volna őket Vannak ilyenek, szereznek pár szép percet a pihenőidőben az tuti Dany az AND kapcsolat azt jelenti, hogy csak akkor kapod meg a kívánt eredményt ha mind a 2 feltétel teljesül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dany94 Posted Szeptember 15, 2009 Share Posted Szeptember 15, 2009 Jólvan köszönöm szépen most már tudom mit jelent.Am hozzászólva ahoz a növekedés megálláshoz nálam az a helyzet h egy éve kezdtem el még 14 évesen, januárban leszek én is 16 és anyám köbö 155 fater 180 kb és én meg 170 vagyok de mióta elkezdtem gyúrni szerintem nem nőttem egy centit se:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reloaded Posted Szeptember 15, 2009 Share Posted Szeptember 15, 2009 Én mondjuk már mutert túlnőttem néhány centivel faterral kb. egymagasságban vagyok így 180-nal, szóval ha ezt nézzünk, én már nem nagyon leszek magasabb. A 60kg-os súlyommal is meg vagyok elégedve, úgyhogy irány gyúrni! Holnap megyünk haverral megnézni egy termet, remélem jó lesz. Köszönöm a válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 15, 2009 Share Posted Szeptember 15, 2009 egyébként szerintem nemfog akadájozni a növésben annyi hogy nem ész nélkül kell edzeni csak szép nyugisan nem nagy súlyokkal. Akkor erősödni is fogsz meg nőni is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandiee Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Sziasztok! 1000éve nem jártam itt:). Ki hogy áll a növésben? Én sajnos nem edzettem most pár hónapig jól el is zsírosodott a hasam. Tegnap csináltam egy átmelegítő edzést(kompletten mindent, ahogy azt a kezdő időszakban kell). Aztán talán jövőhét pénteken már lebontom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbado20 Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Srácok, miért csak kis izomlázam van teljes testre irányuló edzések után? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbado20 Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Srácok, miért csak kis izomlázam van teljes testre irányuló edzések után? Pedig állandóan a fájdalomtól ordítva hagyom abba a gyúrást... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Sztetek érdemes tejjel elkeverni cuccost vagy pedig inkább vízzel ? Ízhatás szempontjábból jobb lenne tejjel , de akkor is teljesen fölszívódna a cucc a szervezetemben ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
busiko Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Én mindig vízzel szoktam mert vízzel gyorsabban szívódik fel, de ha nem nagyon szereted vízzel akkor szerintem simán mehet tejjel is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Kösz a választ busiko Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Bran$i-G Itt egy cikk tőlem neked: http://magazin.builder.hu/testepites/cikkek/miert-nem-jo-tej-dedocikk A kérdésedre megtalálod az utolsó két mondatban a választ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Azt hiszem vízzel fogom inni... Kösz McCormik. De mégis hogy ízesítsek ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibgán Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Én is vizzel iszom igaz az íze elég pocsék...de hát nem az íze miatt vesszük meg nem igaz? Képzeljétek nekem a fekvőpadtol kezdve a súlyzokig nekem mind házi készitésüek és kiváloan lehet velük edzeni és a súlyzok úgy néznek ki szinte mint a gyáriak olcsó..és a hatás ugyan az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Bran$i-G Lehet hogy lemaradtam, de mit szeretnél egy fehérjén ízesíteni??? Vagy netán vettél egy zsákkal a modern Sport Robiból??? És most olvastam pest környéki vagy. Miért nem próbálod ki a víz helyett a tojásfehérje lét??? Nem tudom hogy milyen lehet az íze, de nem lehet rossz a fehérjét fehérjével inni! Itt egy oldal ismét csak neked: http://www.capriovus.hu/term.htm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts