juhzo Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Hát amennyire tudom a fekvenyomó ruha hasonlít a bicajos ruhához kinézetre csak sokkal masszívabb anyag nagyon nehezen lehet felvenni és fogja az ember kezét mikor leengedi a súlyt, mintha egy rugo lenne a kezed alatt :P kicsit hülye megfogalmazás de szerintem eltudod képzelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 titánium szovetel:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeth.OMGQTFBBQ Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 Fekvenyomóruha?PFFt ugyan már. Hiszen a jövőben élünk! Minek emelgetni azokat a nehéz vasdarabokat, amikor erre van más megoldás is: Íme, a harmadik generációs testépítő ruha: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 strandon is jól lehet benne pózolni különösen a szép szabályos kocka hast emeli ki ez a nagyszerű ruha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 Milyen az a fekvenyomóruha?? Én nem tom elképzelni h h lehet az hogy sokkal többet bírsz nyomni olyanban... Vagy csak én vok ilyen hülye?biggrin.gif Egy fekvenyomó ruha olyan hogy 20-an adják rád fél óráig... És télleg k*rvasokat segít.. Múltkor beszéltem egy csávóval a konditerembe azt mondta, hogy versenyen ruhában 185-t nyomott... 72 kilós volt.. Ruhába 140-et nyom mondta. Ha azt a ruhát felveszed meg se bírsz benne moccanni kb 60 kilót nem tudod leengedni.. Osztálytársam is nyom 100-at ruha nélkül versenyen 120-at nyomott ruhában.. (16 évesen). Meg guggolóruha is nagyon sokat számít, de ebbe már ne menjünk bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Március 25, 2009 Author Share Posted Március 25, 2009 csak az a gáz hogy akinek jobb fekvenyomóruhálya az többet bir fekvenyomni bár lehet hogy 300 kg meghaladja a testünk határait egyszerüen az izületek nembirnák el ezt a terhelést mondjuk kiugrana a válluk nyomás közben és igy viszont a ruha segit "egyben"maradni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Danabolról mi a véleményetek / estleg tapasztalat?? 18 évesen inkább még ne próbáljam ki? Kb. 3éve gyúrok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Nemkéne fiatal vagy és veszélyes anyag. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 Én nem akarlak rábeszélni a danabolra, de szerintem egy próbát meg ér. Nekem mondjuk nincs tapasztalatom mert sajnos annó hamistványt kaptam, de mások azt mondják hogy sokat használ. Ja és ne legyél olyan kis naív hogy azt hiszed mivel szteroidozol nem kell olyan keményen edzeni. Ilyenkor kell csak igazán 200% csinálni minden edzést és komolyan kell figyelni a kajázásra is, mert ha ezt nem teszed meg akkor tényleg csak egy ostoba szteroidos gyerek leszel aki miután végez a kúrával 2 hét alatt leereszt. És még egy fontos dolog: komolyan olvass utánna a dolgokank és ne spórolj a levezetésen. Gondolok itt a clomydra, nolvára és esetleg a HCGre. Ha már spórolni akarsz akkor inkább rövidebb kúrát csinálj. Ja és a legfontosabb: SEMMI PIÁLÁS!!!! Elég lesz a májadnak a danával foglalkozni, nem kell neki még a pia is!! Remélem tudtam valamit segíteni a dologban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Na végre jön egy kis szünet itt a húsvét már nagyon kellett egy kis alvás Étrend iszonyat hasznos kis dolog most két hónap alatt nött a karom 1.5 centit fekvenyomásba is erősödtem bár ott inkább szabályosságba lehúzásba szóval érdemes és már a körülöttem lévők is kezdik megszokni a csirke rizs kaját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 7, 2009 Author Share Posted Április 7, 2009 most husvét alkalmából lehet nyomni a sonkát meg a főtt tojást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-Ba Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Jannussz, írtam egy PM-et, légyszi válaszolj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 11, 2009 Author Share Posted Április 11, 2009 holnap vagy hétfőn elküldöm az edzéstervet a számodra nyugi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryder1 Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 (edited) Sziasztok. Azt akarom kérdezni hogy ehhez a cucchoz kell e szedni ösztrogén blokkolót? Segítsetek légyszíves. Kössz előre is. http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4840 Módosította Április 11, 2009 Gabi89 Direkt link tilos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Hasazásra mit javasolnátok , hogy mitől kezdene el formálódni a hasam ? Arra is kéne már edzeni Jó az ha minden nap csinálnék hasra valamit vagy nem ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Hasprés és lábemelés. De az igazság ha tényleg kockákat akarsz akkor neki kell állnod diétázni és kardiózni (érdemes folyékony L-carnitine-t használni), mert a hasazástól nem fog elégni a zsír! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Dianabol vagy Naposim között van egyáltalán különbség? Gondolkozzok 1 kúrán most nyárra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Április 13, 2009 Share Posted Április 13, 2009 Biztos van de egy tuti mindkettő rendesen gyilkolja az ember máját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Április 13, 2009 Share Posted Április 13, 2009 Semmi különbség nincs közük! A naposim a dianabol román elnevezése. A hatóanyag mind a 2ben ugyanaz! A lényeg hogy ha ilyenre adod a fejed akkor olvass el mindent a szerről és elsősorban ne a fórumozók véleményére adj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 14, 2009 Author Share Posted Április 14, 2009 Jannussz, írtam egy PM-et, légyszi válaszolj! edzésterv elküdve!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 Na mi van miért nem ír ide senki?? Ha úgy érzem hogy hetente akár többször tudnék edzeni egy izomcsoportra.. akkor tré az edzésem?? Mostanában nem is nagyon fejlődök, pedig kajám rendben van, lehet az a gond hogy túl sokat pihenek edzés közben?? Pedig úgy tudtam hogy minél többet pihenek két széria között annál jobb, mert addig is pihen az izom v fsztuggya.. Az megoldás lenne ha levenném a pihenők hosszát 0,5-1 percre? még1 kérdés: Az intenzitás növelése mit jelent? nagyobb suly több gyakorlat v mi? üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 19, 2009 Author Share Posted Április 19, 2009 van olyan amikor ugyérzed hogy nem fejlődsz vagy nem megy ugy az edzés akkor érdemes beiktatni egy egyhetes pihenőt és nem foglalkozni az edzéssel és mikor letelt az egy hét ugy mész vissza a terembe mint a tigris nemérdemes tul sokat pihenni edzés közbe a használt sulytól függ de 0.5 max 1 perc pihenőnél nem kell több végül is nem beszélgetni járunk a terembe nemigaz? az intenzitás növelése max suly kevesebb pihenő nuku duma csak edzés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balika95 Posted Április 23, 2009 Share Posted Április 23, 2009 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy én kosárlabdázok, 13 éves vagyok, 184 centi magas 90 kiló, és szeretnék nagyobbat ugrani , mint ami most van. Egyik haveromtól hallottam, hogy vannak ugróprogramok, amnikkel nagyobbat fogok tudni ugrani. Légyszíves ne azt írjátok, hogy adjak le súlyomból, mert az nem szeretém, mivel kell a centerezéshez (betolni a másikat a palánk alá ) Légyszíves írjatok, vagy küldjetek nekem egy ugróprogramot. ui: konditerembe még nem szeretnák járni, inkább otthon csinálnám előre is köszi Bálint Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Április 23, 2009 Share Posted Április 23, 2009 A Scitec Daily Vita-min megszűnt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 (edited) balika95 Talán ez valamit segít: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_05_116_Sulypontemelkedes.php critical_source Itt a vitamin: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6384 Nem szünt meg csak új csomagolást kapott. Módosította Április 24, 2009 Gabi89 Direkt link tilos máskor használj code tag-ot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapiD Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Na mi van miért nem ír ide senki?? Ha úgy érzem hogy hetente akár többször tudnék edzeni egy izomcsoportra.. akkor tré az edzésem?? Mostanában nem is nagyon fejlődök, pedig kajám rendben van, lehet az a gond hogy túl sokat pihenek edzés közben?? Pedig úgy tudtam hogy minél többet pihenek két széria között annál jobb, mert addig is pihen az izom v fsztuggya.. Az megoldás lenne ha levenném a pihenők hosszát 0,5-1 percre? még1 kérdés: Az intenzitás növelése mit jelent? nagyobb suly több gyakorlat v mi? üdv! Intenzitás Az edzés "nehézségi foka". Az intenzív edzés kevés pihenőt, sok súlyt jelent. Az edzés kezdőként nem intenzív, majd az intenzitást fokozni kell a súly növelésével és az edzés "pörgőssé" tételével, majd erőltetett ismétlésekkel, amikor az edzőpartner pszichológiai segítségével küzdjük le a súlyt. Az átlag edzőterembe járó edzése nem intenzív, inkább pinalegyezésnek hívhatjuk. Az intenzív edzés fáj, lihegést és teljes izom bedurranás-érzetet okoz. Pihenőidő A pihenőidő gyakorlottaknál annyi legyen, amíg a pulzusszám közel normálisra esik és a lihegés alábbhagy. Kezdőknél intenzitás hiányában egyszerűbb 1 perces pihenőket tartani, kisebb izmoknál pedig fél percet. A sorozatok közötti pihenőidő funkciója az, hogy az idegrendszer regenerálódjon, és az izomsejtek energiakészletei újratöltődjenek. Kisebb izmoknak pl. bicepsz, kevesebb pihenő kell, kart edzeni fél percekkel lazán lehet, miközben egy hátat nem valószínű. Forrás Amúgy én is tudnék heti 2x mellezni néha, vagy épp mást, de fölösleges, a teljes regenerálódáshoz kb 1 hét kell. Pihenj csak, az izom pihenőidőben növekszik! Az edzés legyen fárasztó akkor és ott, és akkor megtettél mindent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Ma vettem Nitrox Therapy-t kiváncsi vok milyen lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balika95 Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 köszönöm szépen a válaszodat McCormik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 szintén köszönet a válaszokért jannussz és RapiD akk ezek szerint én eddig csak "pinalegyeztem" de evvel is feljött 12 kgxd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Csak úgy nagyjából 3-4 kiló feleslegtől akarok megszabadulni, ugy hogy az ne az izomból ne menjen le... csináljak súlyzós edzést is, vagy csak futás, bicikli, felülés..stb ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts