Enjoy9211 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 120 ??? Örülök ha 70-et kinyomok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 de hát futóként nemkell nagy súlyokat megmozgatnod:P én már régen nyomtam csúcsot 95 ment akkor talán most menne a 100 jó lenne:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 lassan már 1 éve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Én 1 hete vagyok 16. Ma ki akarom nyomni a 105 kilót. 15 évesen már 102,5-öt nyomtam Mondjuk 101-102 kiló vagyok átlagban a 202cm mellé.. így már azért nem olyan jó Na majd 18 évesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 az komoly hogy 202 cm vagy:D testalkatod akkor már megvan hogy egy igazi profi testépítő legyél 202 cm re lehet már pakolni izmot:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Hallod azért tőled se kapnék pofont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 15 évesen 101 kg testsúly ? Az szép Én akkor asszem voltam 65 kg vagy 70 most vagyok 96kg.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 kéne egy kis segítség! 1-2 hónapja gyúrok és ha így folytatom akkor nyárra vmi megfog már látszani? fekvő felülés fekvenyomás tárogatás guggolás emelés fej mögül! naponta oan 30-40 fekvő meg vagy 100-120 felülés! súlyokkal meg amennyit bírok! ált abban is oan 100-at próbálok ismételni!(5 Kg-10 Kg egykezes súlyzókkal!) persze nem 1x-re hanem mondjuk 1x 20-at aztán kis lazítás mondjuk köv gyakorlat utána megint 20-at! ez így jó vagy vhogy máshogy kéne h hatásos legyen? nah szval azért kérdem mert egypár nagyszájút megkéne már tanítani jó modorra! 184 cm vok és 71 Kg! persze még fel akarok szedni pár kilót! jah és mellre karra(fel al)hasra! szval ti mit javasolnátok? naponta mennyit mit és mivel? kb tavasz nyárra mennyi menne fel? válaszotokat előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-mail Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Sziasztok! Nekem is egy kis tanácsra/segítségre lenne szükségem. Konditerembe nem szeretnék járni, viszont itthon szeretnék egy kicsit erősíteni. Elsősorban mellizom erősítésre várok itthoni gyakorlatokat. Azt tudom hogy ilyen gyakorlatnak nagyon jó a fekvőtámasz, felülések, hátizomgyakorlatok, de ezeken kívül van még valami ötletetek hogy milyen gyakorlatokkal tudnék egy kicsit erősödni? Köszönöm a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 tárogatás! a fekvő az télleg jó! sztem az a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 kéne egy kis segítség! 1-2 hónapja gyúrok és ha így folytatom akkor nyárra vmi megfog már látszani? fekvő felülés fekvenyomás tárogatás guggolás emelés fej mögül! naponta oan 30-40 fekvő meg vagy 100-120 felülés! súlyokkal meg amennyit bírok! ált abban is oan 100-at próbálok ismételni!(5 Kg-10 Kg egykezes súlyzókkal!) persze nem 1x-re hanem mondjuk 1x 20-at aztán kis lazítás mondjuk köv gyakorlat utána megint 20-at! ez így jó vagy vhogy máshogy kéne h hatásos legyen? nah szval azért kérdem mert egypár nagyszájút megkéne már tanítani jó modorra! 184 cm vok és 71 Kg! persze még fel akarok szedni pár kilót! jah és mellre karra(fel al)hasra! szval ti mit javasolnátok? naponta mennyit mit és mivel? kb tavasz nyárra mennyi menne fel? válaszotokat előre is köszönöm! ez nem lesz elég nagyszájúak megleckéztetésére, konditerem kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 jaja, otthoni edzés nem ér semmit (tapasztalat).. pedig neten is utánajártam midnennek gyúrásal kapcsolatba, 2× elolvastam az egész gyúrjunk wazze fórumot elejétől a végéig, de nem fejlődtem annyit fél év alatt, mint kondiba 2 hét alatt... És nemárt egy edző, aki figyel rád, és kiizzasztja belőled a sz*rt is. Leet drágább, de a pénzt ne cigire, piára, drogokra stb-re kölcsed hanem kondira Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 nem cigizek nem iszok nem is drogozok! de azért megfogadom a tanácsodat! megyek konditerembe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 hmm na hogy is kezdjem a konditerem nem jelenti azt hogy megtudsz verni majd gyerekeket kezdjük ott hogy a kondizás belassít igaz hogy néhány kis csontkollekciót letudsz majd csapni de lehet hogy kondizol ha úgy üt valaki mint egy lány ezt nem rátok értem csak mint megjegyzés mondom szóval ha önvédelmet akarsz akkor ne kondizz inkább íratkozz be valamien önvédelmi tanfolyamra, ha az a célod hogy jól nézz ki akkor otthon edzés nemelég kondi kell hozzá és kemény nagyon kemény edzés jó étrend fekvővel húzodzkodással tolodzkodással egy szintet ellehet érni de onnantól csak terembe tudsz tovább lépni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Azért az önvédelem mellett egy kis kondi se árt. Haverom kick-boxol mellette heti 2x kondizik és meg vannak az eredményei. Ezt tudom ajánlani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 jó csak nemlehet egyes izomcsoportokat vagyis nemkéne egyes izomcsoportokat edzeni mert durván belassít amúgy énis edzek mellette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Én nem űzök semmiféle küzdősportot, de valahogy nehezen hiszem hogy a kondizás olyan durván belassítana. Amikor nézem a k1et nekem egyáltalán nem az jön le hogy olyan lassúak lennének a srácok (pl. bonjansky, hari, hoost, karacs) pedig mind1iken 100 kg izom "tornyosul". Ha hülyeséget beszélek akkor előre is bocs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy9211 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Durván nem lassít be, csak ha sokat gyúrsz és semmi mást nem sportolsz, akkor belassulhatsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Ha kondi mellé gyorsítasz is akkor nagyon minimálisan lassulsz, csak akkor lassulsz be ha csak kondizol és semmi mást nem csinálsz. Ja és a koksztól lassul be nagyon az ember mert "felesleges" izomtömeg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 hmm oké akkor lehet mellé edzeni azt mondjátok, hiszek nektek:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Nekem két kérdésem lenne. Az első az, hogy szerintetek melyikkel eredményesebb az edzés? Mondjuk az egyik nap bicepsz és váll,akkor az edzés első felében megcsinálom az összes bicepsz gyakorlatot aztán utánna az összes vállat, vagy esetleg úgy kéne, hogy 1 bicepsz gyakorlat 1 váll 1 bicepsz stb. A másik kérdésem az lenne, hogy az nem baj ha tul sokat ezsek? Jó persze tudom, h sokat kell enni, mert nagyon fontos az izomépítéshez, de azért nem akarok nagyon elhizni(zsírosan)(Egyébként könynen hizok). Nincs valami felső határa az evésnek? :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 hát nincs értelme sokat edzeni mert akkor nincsen ideje a szervezetnek a regenerációra. először csinálsz 4 hát aztán 3 váll edzést bőven elég így Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 hello nem tudnátok valami jó mellgyakorlato adni? nem járok eddzőterembe még, azt mahd később. és ithon még csak 1kezes súlyzó van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Na hy all! ááá egy hónapja nem edzettem mert beteg voltam és most meg ha tükörbe nézek megrémülök!!! Sztetek mennyi idő amíg visszanyerem a régiformám? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) sztem nem sok idő ne aggódj Módosította Január 3, 2009 Gabi89 Feleslegesen ne idézz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 másfél hét nemkell sok idő és ráadásul most gyorsabban is fogsz fejlődni egy ideig:P érdemes szüneteket tartani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 másfél hét nemkell sok idő és ráadásul most gyorsabban is fogsz fejlődni egy ideig:P érdemes szüneteket tartani Hát jah így legalább muszáj voltam abba hagyni mert magamtól úgyse álltam volna bár már régóta nem fejlődtem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Na most sajnos karácsonykor zárva van a terem. Ui.: itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=KXsY2r1_9C0&feature=related Ezen behaltam.. BOLDOG KARÁCSONYT! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 hát igen most mindenki pihen próbál feltöltődni:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts