torok222 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Téllel jó ez a BBtv van egy pár hasznos dolog! Amúgy nagyon laza a csávó a végén a kaja résznél (ep46) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Jaja én is néztem tök jó részek vannak.. kár hogy majdnem minden izomról van egy rész, csak a mellről nem, pedig nekem az kellett vna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 (edited) Jaja én is néztem tök jó részek vannak.. kár hogy majdnem minden izomról van egy rész, csak a mellről nem, pedig nekem az kellett vna Minden van itt csak keresni kell: ferde pados nyomások: http://body.builder.hu/bbtv_flash.htm4?id=166&flash=1 szűknyomás és tárogatás: http://body.builder.hu/bbtv_flash.htm4?id=168&flash=1 áthúzás: http://body.builder.hu/bbtv_flash.htm4?id=170&flash=1 Fekvenyomás: http://body.builder.hu/bbtv_flash.htm4?id=163&flash=1 Remélem ezzel sikerült valamennyit segíteni! Módosította Október 30, 2008 Gabi89 Direkt link tilos.Code tag van helyette.Következőnél figyelmeztetés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 srácok szerintetek No.1 Protein és Creatine Monohydrate (biotech mind2) jó együtt keverve ??? kis paraszt tömegnövelő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 (edited) Szerintem tökéletes! De ha beleszólhatok én még kiegészíteném egy kis szőlőcukorral mert "az egyszerű szénhidrátok hatására a kreatin felvétel 60%-al növekszik a csak kreatin alkalmazáshoz képest " Ha esetleg érdekel bővebben a kreatin: http://www.scitec.hu/langsport/creatine/cr.htm Módosította Október 30, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 oké hát ez a csokis No.1 protein isteni:P eddig vanilliásat meg erdei gyümölcsöset próbáltam de ez iszonyat finom nemhiába mondják sokan hogy mindig a csokis a legfinomabb:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 csak kulon kulon vedd be! ha belekevered a kreatint a fehérjébe akkor nem fog olyan jol felszívodni állitolag. Kreatin fehérje, kigondolta volna te leszel a legnagyobb kokszos poros:D Csak viccelek:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Minden van itt csak keresni kell: ferde pados nyomások: http://body.builder.hu/bbtv_flash.htm4?id=166&flash=1 szűknyomás és tárogatás: http://body.builder.hu/bbtv_flash.htm4?id=168&flash=1 áthúzás: http://body.builder.hu/bbtv_flash.htm4?id=170&flash=1 Fekvenyomás: http://body.builder.hu/bbtv_flash.htm4?id=163&flash=1 Remélem ezzel sikerült valamennyit segíteni! Köszi szépen Legalább megvan az esti programom.. lesz mit nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 xD höhö hát ezt a szünetet is továbbképzésre fordítottam:D kb 30 oldal szöveget olvastam a különféle táplálékkiegészítőkről és igencsak megváltozott a véleményem róluk:D mert kellenek ha télleg igazán durván akarsz kinézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandiee Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 egyszer ittam úgy a fehérjét hogy kreatint is tettem bele...ihatatlan lett, ki is kellett öntenem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Szegeden Body.Builder-s Hosszú nadrágot lehet kapni?? kicsit hülye kérdés de hát nagyon jóféle kis edző naci:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 janisean nagyon jó az a leírás, elolvastam. Azt hiszem be fogom tartani az ott leírtakat. Ezen kívül volna még egy kérdésem. Sokaktól hallottam, hogy edzés közben fóliába tekerik fogyasztani kívánt testrészeiket. Ennek van értelme? Hasznos lehet aerob edzés közben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 hát jobban izzadsz de lényegében csak vizet vesztesz és volt már ebből haláleset szóval nem ajánlatos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Én otthon napi 20 felülés csinálok,de az egész gyúrás adag naponta. Milyen gyakorlatotak lehetne vékonyítani a vastag combot és a tokát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 passz tokáz nem tudom de a combot azt futással szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 20 felülés az meg annyit ér mintha meginnál egy bifidusz eszenziszes aktíviát v mi.D minimum 200 heti 4× és akkor ha olyan a genetikád akkor 3 hónap múlva kezdenek elővillanni a kockák:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandiee Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 ezt a toka dolgot szerintem senki nem érti...:)Igazábol én sem. Van egy kis tokád és szeretnéd hogy le menjen? Szerintem ha fogysz, megy az is vele(legalábbis ha jól gondolom). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 de lehet még nagyobb lesz:P fene tudja majd megkérdem bátyám:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Igen ha fogysz akkor a tokád is kisebb lesz és az arcod se lesz olyan kerek (tapasztalat). Combon a futás és guggolás segít! Ha le tudsz menni terembe akkor kardió gépek (taposógép,bicikli,stb.. ) segítenek. Ez az én véleményem, de majd a nagyok megmondják!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandiee Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Tényleg. Még régebben írtam, hogy elkezdem az "első"(remélhetőleg utolsó) kúrám. Kb. 2 hete már el is kezdtem és vizesedik a fejem. Van rá valami amivel ezt reakciót lecsökkenthetem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Tényleg. Még régebben írtam, hogy elkezdem az "első"(remélhetőleg utolsó) kúrám. Kb. 2 hete már el is kezdtem és vizesedik a fejem. Van rá valami amivel ezt reakciót lecsökkenthetem? semmit, ez a koxos vízfej, majd kúra után lemegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Napi 20 de rendszeresen,de így is az utolsókat megszenvedem.Ha többet csinálnék akkor az izomláztól az ágyból nem tudnék fölkelni.(Tapasztalat) Van itthon szobabicikli meg taposó,akkor majd használom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 hát szerintem napi 300 minimum kell én 400+ szoktam csinálni heti 1 szer és van hasam :D jóféle:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Juhzo: Örülj neki. Nekem olyan nem kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Mértne kéne? Csajok nagyon buknak rá.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pack Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 sziasztok. az lenne a kérdésem hogy: elszeretnék kezdeni gyúrni, de nem nagyon tudok a közelbe kondit így maradt az otthoni tréning. Van itthon fekvenyomó padom (ami állítható persze 3 magasságba így ferde pad is) vannak egykezes súlyzóim, francia és egyenes rudam. sajnos a készletem egyenlőre ennyi, de haverral tervezünk 1 közös gépet a későbbiekben. na szóval a kérdésem az lenne, hogy amit itt felsoroltam az elegendő a felsőtest formázására? alsó testtel nincs gond mert focizom bicepsz, tricepsz, váll, hát, mell, has. ezekre szeretnék gyúrni. ennyi kiegészítővel és gyúrással napi szinten látványos lenne az izosodás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pack Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ja és ha valaki összeállítana nekem egy eddzéstervet azt nagyon nagyon megköszönném. mint említettem a cuccaimat és ezekre szeretnék gyúrni: váll, hát, mell, has, ja és persze bicepsz, tricepsz és alkar. tehát felső testre. súlyokkal probléma nicns emrt vna bőven tehát valaki tapasztaltabb segítsen lécci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 csá holnap irok neked valamit amivel el tudsz indulni : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pack Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 köszi szépen, most már csak annyi, hogy mi az a 6x8? : bocsi ha hülye kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bull11 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Benne van a nevébe ahogy kiejted! a 6 a sorozat, a 8 az ismétlés ! Az adott gyakorlat sorozat és ismétlés száma ! Remélem érted ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts