jannussz Posted Október 9, 2008 Author Share Posted Október 9, 2008 Sztetek ez jó edzésterv egy kezdőnek? Szerda, Szombat: Mell: - fekve nyomás széles fogással 5×10 - Nyomás 45°-os padon 5×10 - Tárogatás vízszintes padon 4×12 Hát: - Húzódzkodás 6×MAX - T-rudas evezés széles fogással 5×10 - Lehúzás mellhez 4×12 Váll: - Nyak mögötti nyomás 5×10 - Oldalemelés állva kézi súlyzóval 4×12 - Előreemelés rúddal 4×12 Has: - Római szék 6×40 - Lábemelés ferde padon 6×25 Csütörtök, Vasárnap: Láb: - Lábtolás 5×10 - Lábnyújtás ülve gépen 4×14 - Lábhajlítás hason fekve gépen 4×14 - Szamár vádli 6×20 Kar: - Bicepsz állva egyenes rúddal 5×10 - Bicepsz ülve gépen szűk fogással 4×12 - Koncentrál bicepsz ülve 4×12 - Homokra engedés francia rúddal 5×10 - Letolás felső csigán 4×12 - Tolódzkodás gépen ülve 4×12 Has: - Római szék 6×40 - Lábemelés ferde padon 6×25 jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 jobban is teszed, hogy abba hagyod.... te és a haverod is a "luzer vagyok üsetek" kategoriába tartoztok.. nem tudom miért hiszik sokan, hogy a rendesen evés az-az, hogy megeszik 2tál fözeléket, vagy 3tál levest... 600gr rizs és félkiló hús naponta... ha ettöl nem hizzol 1 hónap alatt 5 kilót.. akkor jobb ha elásod magad 600gr rizs és fél kiló hús! Húson meg rizsen éljek wazze??? Én nem mondtam rád semmi sérttőt, úgyhogy te se sértegessél már! Kösz! Olyan nincs hogy 6 éve rendesen gyúr és 32-es karja van. Nem a földön született az biztos tongue.gif. Nekem is lehetett olyan 32 rá egy évre 37, most 45. Első évben én se fejlődtem olyan sokat .. De nem hagytam abba wink.gif most már megérte! És egy jó darabig nem is fogom befejezni. Jó munkához idő kell.. wink.gif 6 éve, de ő nem jár kondiba, csak otthon nyomja 6 éve! 32-es karja van lemértük. Biztos h valamit elba*zól. Lehetetlen h ne hízz normális táplálkozással, edzéssel és ráad még táp. kiegekkel...Én, úgy h tudom h szarul kajálok(rendszertelenűl és ráad a fehérje bevitelem is igen csak kevés rendes kajából) még ígyis híztam 2hónap alatt 2,5-3kg-t. Igaz, minden nap szedek kreatint, vitatamint és fehérjét. Hát igen, én is ezt mondom, hogy valami nincs rendben velem! azár az érdekes hogy 6 hónapja edz:P és csak 32 es karja van nekem alapból 33 as volt szóval nemtom tongue.gif de jó munkához idő kell;) 6 éve:P Neki alapból nem tudom hányas volt már. De ő 180 valahány centi és 67kg! De viszont a hasa meg a háta az izmos. Én meg vagyok 57 kg (vagy nem tom má') meg 178 CM!! 27-es kar:D:d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 600gr rizs és fél kiló hús! Húson meg rizsen éljek wazze??? fejlödni akkarsz? akkor igen. ha nem, akkor meg ne is kinlodj, mert számodra értelmetlen, meg a haverodnak is... meg ne is mond, hogy csak 27-es fogpiszka.. kit érdekel? van lehetőséged javitani rajta, de te azt nem akkarod, akkor meg? majd ha egyszer valaki bever egyet, akkor azt mondod majd nekem, hogy köszi, hogy megmondtad, hogy lehetek hatalmas, és, hogy vághatok vissza annak aki bevert egyet.. vagy szivj el egy jó kis spanglit, attól is lehet izmot növeszteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Az a rossz csak, hogy én még rendesen sem tudok kajálni! Minden reggel 5-kor kelek, és általában 17:30-ra érek haza! Három órát buszozok oda-vissza minden nap. Sajnos csak szendivcsen kell élnem szinte egész nap. Max este tudok rendesen kajálni, na meg hétvégén, meg ha nincs iskola. Amúgy nem vagyok balhés tipus, életemben egyszer sem kötöttek még rám. Nincs időm sajnos minden nap húst meg rizst enni, mert nincs erőm még miután hazaértem főzni. Tanulni is kell néha :Pazt kell ennem amit itthon főznek Ja és nem élek drogokkal Csak cigi meg néha egy kis pia más nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandiee Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Tök mind1 az úgyis csak el lazítja az izmot:). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Jó lenne pár kg-ot hízni, de gyúrni kéné rendesen, enni meg kondiba eljárni, mert itthon nem elég az a pár súly, súlyzó ami itthon van. Már van konditerem itt nálunk, csak az a baj 17:30 ra érek haza, kajálok, megtanulok és már semmire nincs energiám, max gépezek, zenét halgatok meg ilyenek. De suliba tesi órán mindig a kondiba vagyok Már kinyomtam fekve 5-ször a 20 kg-ot! Nagyon jó Egyedül én! A többiek fociznak, meg kéziznek, én meg egyedül a kondiba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Ja és nem élek drogokkal pedig néha jó, hidd el.. nem azt mondom, hogy naponta, hanem havi 1x jól jön, még az agyad is élénkeb lesz utána.. Sajnos csak szendivcsen kell élnem szinte egész nap. szerinted az ételhordot miért találták ki? én is abba szoktam berakni reggel a kaját, és estig elég Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Meg velem még van egy nagy baj: Akárhogy akarom reggel nem tudok enni! Egyszerűen nem megy le a kaja, de komolyan!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 ...én meg egyedül a kondiba! majd rajtad marad egyszer az a 25 kiló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Meg velem még van egy nagy baj: Akárhogy akarom reggel nem tudok enni! Egyszerűen nem megy le a kaja, de komolyan!! velem is így van.. akármilyen éhes vagyok, ha teljesen üres a gyomrom, egyszerűen nem tudok enni.. de a nap hátralévő részében duplán bepótolom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 na üdv újra hmm 20 kiló az komoly karra is 43 al szoktam de majd alakul az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_z0LEe_ Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Jó lenne pár kg-ot hízni, de gyúrni kéné rendesen, enni meg kondiba eljárni, mert itthon nem elég az a pár súly, súlyzó ami itthon van. Már van konditerem itt nálunk, csak az a baj 17:30 ra érek haza, kajálok, megtanulok és már semmire nincs energiám, max gépezek, zenét halgatok meg ilyenek. De suliba tesi órán mindig a kondiba vagyok Már kinyomtam fekve 5-ször a 20 kg-ot! Nagyon jó Egyedül én! A többiek fociznak, meg kéziznek, én meg egyedül a kondiba! A rúd súlya nincs beleszámolva a 20kg-ba, ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 A rúd nem számít bele!!!! Két db 10 kg-os súly a rúdon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 na azér:D akkor az vagy 30 vagy 40 kiló rúdtól függ ami már azér nem annyira gáz:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 ezz lesz az új mell edzésem: ferde padon 4x10, 30 fokon egykezesel 4x12, fekvenyomás max sulbya 1,2, vagy lehet a fekvenyomást elhagyom 1 hónapra, helyette mondjuk tolódkodás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 szerintem a fekvenyomást hagyd meg, és ha kezdő vagy, akkor tömegnövelj mondjuk 4x6os szériákban. vagy 3x8 a lényeg hogy az össz ismétlések száma 24 körül legyen. ez adja legjobban a tömeget és az erőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 tul fejeltt az alsó mellem, amugy olyan 8 hónapja edzek, de ellőte is edtettem már kisebb kihagyásokkal, most a felső mellet akarom felhozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 akkor rúddal nyomj fekve sokat az erősíti inkább a felső mellet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 pont ezaz hogy tul sokat nyomtam fekve, a felső mellet a 30, meg a 45 fokos nyomás erősiti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Október 12, 2008 Author Share Posted Október 12, 2008 na vége a pihenőnek junius végén voltam utóljára edzeni de holnap ismét elkezdem biztos nagyon fog fájni de nembaj ugy kell nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 na király:P akkor leírhatod hogy hogy haladsz a visszaerősödéssel amugy pozitív fekvenyomás edzi a felső mellet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Október 13, 2008 Author Share Posted Október 13, 2008 na jobban ment mint vártam 70 -nel nyomtam fekve 5x10-et szüken 5x8-at szintén 70-el egy kis mellgép egy kis tricepsz és a végén tolóckodtam 5x8-at most este fél kilenc van még nem érzek semmit de holnap biztos lesz izomlázam a holnapi edzés sokkal nehezebb lesz de nembaj ezután mindig könnyebb lesz minden edzés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 nem rossz Crit neked bejött a No1. protein? mert én nekem a bal keze 2 hét alatt 1 centit nőt amit elég durva:P csak amit most vettem elég rossz ízű szó szerint hányadék ilyen vegyszer ízű valamit blá erdei gyümölcsöset ne vegyetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 nekem eddig még nem igazán, bár még csak kb 1 hete szedem, de rájöttem, hogy sokkal intenzívebben kell bicepszeznem, mert eddig nem éreztem soha annyira a bicepszem, de hétfőn nagyon rákoncentráltam, és nagyon jót tett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandiee Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 ha jól gondolom, akkor ma jannussz-t láttam a blahán a 4-es 6-os megállóban egy hölgyel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Október 18, 2008 Author Share Posted Október 18, 2008 nem nemjól gondolod mivel Budapesttől 200 km re lakok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 oké szegeden merre találok biotech boltot hallottam hogy a plázába van egy, máshol esetleg:D ami közelebb van a mars térhez mert vásárhelyi vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 mars térhez közel nem igazán tudom h lenne, maros utca meg plazaba van, esetleg béke utca, de abba nem vok biztos, csak a google dobta ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 tudnátok ajánlani hasizom de főleg mellizom erősítő tuti gyakorlatokat otthonra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts