Toysoldier Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 Jannusz nekem nem írtál még edzéstervet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 Janusz,nekem Szted van értelme küzdeni a kockáshasért?? 13 VAGYOK,vagy még várjaK?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 szisztok sokan kértek tőlem edzéstervet ezért gondolta néhány dolgt irok hogy mindenki lássa nos badizni legjobban sulyzóval lehet ha valaki nagy akar lenni akkor nagy sulyzó kell hozzá lehet otthon bohóckodni 1-2-kg os sulyzóval de attól soha nem lessz 50-es karja senkinek lehet otthon csinálni fekvőtámaszt lehet felülést lehet csinálni huzódzkodást ezek mind nagyon jó gyakorlatok de egy idő után kevés mikor már megtudsz csinálni egyszuszra 200 fekvőtámaszt ezért kellenek a sulyzók hogy az ellenállást tudod növelni nem az ismétlést kell emelni azégig mert egy idő után oda jutsz hogy reggel elkezdel fekvőtámaszozni és estig csinálod és még mindig nemvagy elfáradva ezért kell a sulyzó ha könnyü teszel rá és kész mert nagy suly =nagy izom ennyire egyszerü ezt azoknak a fiatal bajnokjelötek számára ajánlom akik azthiszik hogy napi tiz husz perc az egy két kiló sulyzóval elég elég egy darabig csak akkor ne várjunk csodát oké ! gyurjunk wazze! kézi sulyzóid vannak?vagy ehhez adnak tárcsákat meg rudat is? egy háromkilós kézim van ,,de a padhoz majd adnak vagy veszek tárcsákat csak tudni kéne mennyit de nem gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 29, 2007 Author Share Posted Április 29, 2007 Janusz,nekem Szted van értelme küzdeni a kockáshasért?? 13 VAGYOK,vagy még várjaK?? a hasizmozástol nem lessz semmi bajod ha mindenáron kockás hasat akarsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockerdave Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 van a pincében 2 doboz protein,de ha már lejárt,akkor kukába vele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 30, 2007 Author Share Posted Április 30, 2007 mikor járt le ha régen akkor igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockerdave Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 hát annyit lehet kiszedni hogy 2006-ban valamikor de amúgy teljesen kibontatlan volt, hűvösben, még fény se érte szegényt:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 30, 2007 Author Share Posted Április 30, 2007 akkor ne dobd ki kóstold meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockerdave Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 áhh semmi baja nincsen... csak nem tudom érdemes-e nekem szedni... találtam 1 volu-masst,meg 1 protein delite-ot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 2, 2007 Author Share Posted Május 2, 2007 add neki valakinek aki tudja használni ha nincs olyan akkor dobd el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 3, 2007 Author Share Posted Május 3, 2007 na mivan gyerekek mindenki elment gyurni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 Vagy már ennyi embernek van programja, vagy ennyi nem akar jól kinézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 áhh én már egy hete nem gyurtam hülye kisvizsgám van azt arra készülök ,meg edzéstervem sincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 ohh jannussz, én kőkeményen gyúrok ferde padot is sikerült megcsinálni, szóval már minden oké Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 4, 2007 Author Share Posted Május 4, 2007 (edited) kuldj egy képet hagy nézzelek ! Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Módosította Május 11, 2007 szape Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 4, 2007 Author Share Posted Május 4, 2007 ja tényleg a mai világba nem nehéz, érdemes néhány fotót késziteni havonta összehasonlitásképp szemből oldalról hátulról a fénykép nem hazudik és a tükör sem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 4, 2007 Author Share Posted Május 4, 2007 áhh én már egy hete nem gyurtam hülye kisvizsgám van azt arra készülök ,meg edzéstervem sincs napi egy órát szánj rá jót tesz a szürkeállománynak is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 hááát én még csak 3/4 éve edzek úgy normálisan és én észreveszem magamon a változást Kép nem hiszem hogy sokat monana Mondjuk azért már büszke vagyok magamra, elején még a 40-et alig tudtam kinyomni, most pedig 70/75-tel szériázok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 4, 2007 Author Share Posted Május 4, 2007 akkor ne küdj csak tedd el hogy legyen összehasonlitási alapod oké ! gyurjunk wazze ! valahogy én is igy kezdtem ,meg mindenki csak keményen !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 kőkemény vagyok wazze gyúrjunk wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 napi egy órát szánj rá jót tesz a szürkeállománynak is! hát azon vagyok de valami edzésterv sem ártana hozzá nyárra nagy terveim vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockerdave Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 én most nekikezdtem kardiozni is, heti 2-3x 20-30 perc sígép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 7, 2007 Author Share Posted Május 7, 2007 azt szertném kérdezni ki mennyit bir kinyomni fekve?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockerdave Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 majd ha 2x annyit,mint most elmondom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Hogy maximálisan mennyit tudok kinyomni, azt nemtudom, mert egyedül szoktam edzeni, nincs aki tartja a rudat, ha valami gáz lenne. Szériázni 75 kg-val szoktam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabika6630 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Szerintem most kimenne 110. De még nem néztem meg. Az is lehet, hogy csak 105, de akkor nagyon szomorú lennék. Jannussz neked mennyi megy ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 én még nem nyomtam fekve mostanában veszek padot aztán ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Fontos, hogy soha ne nyomj fekve egyedül, főleg akkor ha most kezded, mert még nem tudod, hogy mennyit bírsz el, mennyiszer bírod kinyomni, stb... Ha már kicsit rutinosabb vagy, akkor leveszel 5-10 kilót és azzal nyomod, hogy még véletlenül se maradj alatta Ha viszont van segítség akkor lehet növelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabika6630 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Hát jah elég szar érzés amikor rajtamarad az emberen. Rajtam régen 60kiló maradt rajtam, de az is nagyon nyom ám. De ha valaki 140el szériázik és az marad rajta?! Az már cink. Belinea te is tapasztalatból beszélsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 hát igen, még kb ősz végén rajtam maradt 60 kiló, aztán le engedtem magamra és úgy szereltem le a súlyokat, közben meg nyomott mint az állat Aztán amikor a súlyt leszedtem, akkor leesett a földre és betört a parketta ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts