jannussz Posted Szeptember 19, 2008 Author Share Posted Szeptember 19, 2008 még nem próbáltam ki bocsi de van aki dicséri van aki az tmondja hogy semmit nem érez embere válogatja van aki a kreatintól sem érez semmit ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Na mi az? Mindenki edz? Nagy a pangás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 bezony bezony:D és most vettem proteint és mostmár azzal tolom edzünk emberek:D:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Sziasztok! Én is most megyek edzeni majd, most egykezessel nyomom a bicepszezést + kalapácsbicepsz váltva. + Egy kis fekvenyomás, ilyesmi. Utána megiszok egy Cytopro turmixot. A Cytopro-t ajánlották nekem a boltban, mint kezdőnek. Utána mi a következő lépés, mit érdemes venni? És mennyi idő után kell? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 hát én ehez nem értek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Hát akkor te hogyan edzel, hogy kezted anno juhzo? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 nem elég nektek a zsíroskenyér almával vagy paprikával ? Én így kezdtem Igaz most kreatint nyomok de sima kajával az alapozás sztem jó dolog már akinél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 hát én amikor kezdtem edzés után tojás+tej:D modnjuk 4 tojásos omlett meg fél liter tej aztán sok könyér möggyel, ha nemköll tödd el majd mögöszöd röggel így szól a híres mondás a mi nyelvünkön:D mert mi ő vel beszélünk:P de télleg tojás, tej, sok kenyér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Az a rossz, hogy én mindig ilyeneket kajálok: tojás, tej, joghurt, tészták, krumpli meg ilyenek. De mégsem hízok semmit. Sőt a Cytoprot is szedem, edzek és semmi látszat. Pedig a hízáshoz az kell, hogy ellustuljak, az edzésen kívül semmit nem csinálok, szinte csak ülök itthon mostanában :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 mien fehérjét vettél juhzo? jol oldodik? Nekem most lett kész az edzéstervem, héten egyszer van benne bicepsz, és akkoris csak 2 gyakorlat. ez kevés nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 sztem kevés egy kicsit a 2 gyakorlat bicepszre, meg úgy általában minden izomra legalább 3-4 gyakorlattal kell edzeni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 nem elég nektek a zsíroskenyér almával vagy paprikával ? Én így kezdtem Igaz most kreatint nyomok de sima kajával az alapozás sztem jó dolog már akinél Neked adja a Kreatin? Én is most azon gondolkodom hogy venni kéne egy dobozzal, mert decemberre 120Kg-t jó lenne nyomni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Jaja ez így van egy izomcsoportra min. 4 gyakorlat kellene... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Én ezt a bicepszedzést kezdem majd el kezdő szinten, ez szerintetek hatásos és jó? http://www.freeweb.hu/blwutang/kezdok_bicepsz.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 én a kreatin szedése alatt ebben a pár napban azt vettem észre hogy könnyebben mennek a gyakorlatok és van kedvem eddzeni De kicsit gázosítja a belem szal szelelteti a bélésemet de ennyit kibír az ember Én nekem decemberre remélem meg kimegy a 130kg de azt kétlem ..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 No.1 proteint szedek tegnap kezdtem el tejjel ajánlom de sajna most a tejet nem iszom mer lehet allergiám van , viszont vízbe is jól oldódik a No. 1 protein a hatásokról meg majd később de lenne egy kérdés mert azt írják hogy 50 grammot kell belerakni nincs mérőkanalam csak ilyen normális étkezéshez használatos kanál szerintetek abból hány kanál tenné ki az 50 grammot:P előre is kösz:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Srácok, szerintem velem valami gond van!! Hiába kajálok rendesen szinte csak húst, krumplit, tésztát, kenyeret, zsömlét, joghurton, szalámit, ilyeneket eszek, és nem nagyon mozgok (mert ugye az kell, hogy lustuljak el ahhoz hogy hízzak), és mégsem hízok semmit. Elkezdtem edzeni már egy ideje ugye, és szedem mellé a Cytoprot, napi 2x vagy 3x (két nap nem szedtem, mert beteg voltam), sőt edzésnél is már ilyen 25 kg-tól 20 perc alatt teljesen kifáradok és nem birom tovább, elkezdek remegni Mi lehet a gond? Légyszi válaszoljatok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 nem egyik napról a másikra fogsz hízni majd 2 hónap mulva állj a mérlegre mert addig csak idegeled magad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 igazad van, elég ideges vagyok már ettől. Nem tudom hogy miért nem hízok semmit. De ez már évek óta így van. Lehet az a baj hogy nem nagyon szoktam reggelizni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Amúgy nem szoktam mérni hány kg vagyok, de nem látom magamon, hogy híznák, nem érzem, sem hogy a karomon lenne valami massza, semmi. Mit tanácsoltok? Mivel egészítsem ki az edzést, mit kajáljak még? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 hát csak növeld az adagokat de a hízás az nem olyan hogy egyk napról a másikra 100 kilós leszel pl énse vettem magam semmi változást csak a többiek mondták hogy mien durva má, meg magát az ember mindig kissebnek látja:D szerintem fejlődsz te csak nem érted be beszéled magadnak hogy "nem hízok". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Én meg magam alatt vagyok mert nem ment ki a 122kg Pedig 1 hete még ment... Mondjuk tegnap lázas voltam és megvagyok fázva lehet hogy emiatt vagyok gyenge Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 O_o úgy nem kéne edzeni ajánlom hogy pihenj mert veszélyes:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 valami láb edzést gyorsan mondjatok:P please 4 óráig kellene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Sajna szerintem nem csak bebeszélem magamnak juhzo, mert nem nő a kitartásom és az erőnlétem se. Úgyhogy valami rosszul csinálok. 20 perc edzést birok :S Az azért kevés szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Cigit, piát, füvet, kokót stb felejtsd el. Kajálj naponta min 5-ször (sok hús, tejtermékek meg hasonlók). Heti min 3 edzés (min 2 óra) nagy súllyal 6-8 széria (segítővel), kardio nem kell. Ha ettől nem kezdesz el erősödni, akkor semmitől. Tömegnövelőt, meg ilyen műanyag sz*rokat se érdemes szedni ha kezdő vagy (mint pl én)... én se szedek semmit, másfél hónap alatt 7 kiló plusz jött rám (nem kamu!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 amit belinkelt valaki kezdő bicepsz gyakorlatok ott is 2 gyaksi van. Egy hónapig csinálom így, eddig mindig heti kétszer edzettem rá, 3 gyakorlattal. Lehet a kevesebb több. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Cigit, piát, füvet, kokót stb felejtsd el. Kajálj naponta min 5-ször (sok hús, tejtermékek meg hasonlók). Heti min 3 edzés (min 2 óra) nagy súllyal 6-8 széria (segítővel), kardio nem kell. Ha ettől nem kezdesz el erősödni, akkor semmitől. Tömegnövelőt, meg ilyen műanyag sz*rokat se érdemes szedni ha kezdő vagy (mint pl én)... én se szedek semmit, másfél hónap alatt 7 kiló plusz jött rám (nem kamu!) Nem iszok, nem drogozok, csak cigizek, de azt sokat sajna! Általában kb. 4-szer szoktam mostanába kajálni. Csak a Cytoprot szedem, semmi mást. Én szerintem nem birok egyhuzamba két órát edzeni, én abba belehalnék:D Most is ma olyan 20-25 percig nyomtam:S Reggel nem nagyon szoktam enni, mert nem tudok valamiért (biztos a cigi miatt, mert reggel egyből azzal kezdek, mikor várok a buszmegben), csak olyan 9 órakor eszek először, aztán dél körül, utána meg délután, aztán meg este, de akkor rohadt sokat. Két óra edzés?? Megpróbálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Szeptember 21, 2008 Author Share Posted Szeptember 21, 2008 szerintem két óra edzés sok ha rendesen csinálod betartod a pihenőt nem beszélgetel a haverokkal akkor sok nem kell két fekvenyomás között elintézni két telefont megbeszélni a hétvégét nem neked mondom de ezt tapasztalom a terembe és akkor azmondja hát nemtudom de napi két -kétésfél órát edzek és nem fejlődök igy nem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 hát én másfél órát szoktam edzeni általában de 20 perc edzés:P ez elég gyatra minimum 1 óra legyen és keményen hajtsd magad tartsd be a 40-50 seces pihenőket és ahogy d4s0t mondta nagy súllyal dolgozz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts