Roland18 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 csak nekem azért kell a Mass meg ilyen cuccok mert én nem tudok napi ötször enni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 hát csak tudod az a lényeg ha már fehérjét szedsz hogy azt úgy szedd ahogy le van írva meg mellé sok más kaját is kell enni sok ch kell mellé. Nem szabad a teljes fehérje bevitelt úgy megoldani...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 persze juhzo, azt tudom. mondta is az eladó csávó hogy azért ne 'ezen éljek', mármint hogy enni is kell mellé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 ja akkor oké csak tudatosan használd ne ess át a ló túlsó oldalára mer aztán bajod lesz még, de gyúrunk wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 khmm davcsi tudod bátyám orvos és ő mondja meg nekem hogy mit egyet na meg tudod inkább neki hiszek mint neked meg a túlzott fehérjebevitel szét kurja a vastagbeled, vastagbéldaganat kialakulásához vezethet aztán májadat meg a túlzott nitrogén bevitel bassza szét ha nem hiszed el, keress fel valami orvos ismerősödet majd ő megmondja hogy mi és hogy van. jó igen biztos igazad van.. legalább akkor én hamar elmegyek innen a nyomorból.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kob254 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Hello Janusz és többiek! Most kezdtem a gyúrást és kellene 1 kis segítség. Heti 3szor tudok majd menni edzeni. 190cm vok és 80kg viszont az erőnlétem elég szar tegnap kipróbáltam és kb 20kg szériázok és a 30kg max kétszer megy ki. A konditerem felszereltsége: fekpad, franciarúd, kézisúlyzók, +van 1 gép ami sztem mellre v hátra jó. Szval ezek ismeretében vmilyen edzéstervre lenne szükségem és azt olvastam korábban h te értesz az ilyesmihez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 EMBER! nagyon durva a melled, ilyet még csak felnőtteknél láttam, leírnád hogy milyen gyakorlatokat csinálsz rá? Bocsi, hogy most válaszolok Hát figyelj: kezdés simapadon nyomás bemelegítés után 100Kgba 4x4 vagy 3 erőtöl függ utána 45°-os pad 88Kgba nyomtam 4x6-ot (annyi most nem megy) A végén szűknyomás simapadon és 45° oson is! A legvége egykezes súlyzóval nyomás! Lehet kicsit hosszú lett, bocsi! Am meg én mellcentrikus vok és ezért hamar fejlődik... állítólag ja és a tolódzkodás... volt olyan hogy egy edzés utána lenyomtam vagy 250et! Én csak azt tudom mondani hogy aki tudja csinálja mert lehet tőle fejlődni renedesen.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Bocsi, hogy most válaszolok Hát figyelj: kezdés simapadon nyomás bemelegítés után 100Kgba 4x4 vagy 3 erőtöl függ utána 45°-os pad 88Kgba nyomtam 4x6-ot (annyi most nem megy) A végén szűknyomás simapadon és 45° oson is! A legvége egykezes súlyzóval nyomás! Lehet kicsit hosszú lett, bocsi! Am meg én mellcentrikus vok és ezért hamar fejlődik... állítólag ja és a tolódzkodás... volt olyan hogy egy edzés utána lenyomtam vagy 250et! Én csak azt tudom mondani hogy aki tudja csinálja mert lehet tőle fejlődni renedesen.. na oké, kb ilyen edzésem van mellre, nemrég kezdtem egy újabb edzéstervet, szóval így csinálom szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 vagány edzésterv:D hát én enyém is hasonló bár én most 4 gyakorlatot csinálok plusz tárogatás amit nyújtásnak csinálok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 elég komolyan nyomsz már.. énis ezeket csinálom kb, csak még tárogatok is. de közel nem ekkora súlyokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 A tárogatás nem mindenkinek jó ha nincs rajtad egy kis felesleg akkor nem éredemes sztem! Pont a mai edzésen beszéltem a haverral mondta hogy tárogatott és ugyan formásodott a melle, de kissebb lett! Forma vs Tömeg:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 hmm:D vagány akkor most már limitálom a tárogatós edzéseimet. Szerintetek ez mennyire túl edzés hétfő kedd edzés, szerda pihi csütörtök péntek megint edzés és hétvége pihenő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 hmm:D vagány akkor most már limitálom a tárogatós edzéseimet. Szerintetek ez mennyire túl edzés hétfő kedd edzés, szerda pihi csütörtök péntek megint edzés és hétvége pihenő szerintem eléggé, de próbáld ki, és majd te érzed.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Én meg most nem tudok edzeni mert meg vagyok fázva, beteg vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 hát akkor nem ajánlott:p de én már jó ideje nem voltam beteg szerencsére. Hát már 1 hete csinálom ezt az edzést mondok véleményt mennyire jó vagy nem jó de máma sikerült emelnem végre karnál 2.5 kilót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 hmm:D vagány akkor most már limitálom a tárogatós edzéseimet. Szerintetek ez mennyire túl edzés hétfő kedd edzés, szerda pihi csütörtök péntek megint edzés és hétvége pihenő ezt alkalmazom én is 2-3 hete, és tökéletesen bevált, csak ajánlani tudom Én meg most nem tudok edzeni mert meg vagyok fázva, beteg vagyok én is meg vagyok fázva, de attol még lehet edzeni, csak éppen két széria között ki kell fújni az orrom ja és picit több mint 1 hónap alatt 5-6 kilót szedtem magamra (mondjuk a semmire könnyű építeni) 59-el indultam, most vok 65,5. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 hmm:D vagány akkor most már limitálom a tárogatós edzéseimet. Szerintetek ez mennyire túl edzés hétfő kedd edzés, szerda pihi csütörtök péntek megint edzés és hétvége pihenő Nekem ugyanez mert a foci miatt a láb kimarad! Sztem simán menni fog neked is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 hmm lenne egy most nekem fontos kérdés amint tudjátok többféle fehérje van van ami lassan felszívódik pl: kazein, szója van ami gyorsan felszívódik pl:tejsavó, tojásfehérje és vannak a desinge fehérjék amik ezeknek a kombinálciója de marha drágák most gondolkodtam és arra jutottam hogy beruházok egy kis fehérjére de jót minőségűt akarok szóval írjatok ti mit használtok szerintetek milyen mit írnak róla és mennyibe kerül oktassatok ki, mert ilyen témába eléggé hülye vagyok. várom válaszaitokat szerintem sok hasznos dolgot mondtok majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Juhzo! hogy hogy ien "szerekhez" porokhoz" nyulsz? Am szerintem reggel kazein, edzés után tejsavó. Whey pro tejsavo, mondjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 hát majd 2 hónap múlva mikor már megy a 80 kilóval való szériázás, amúgy utána olvastam és fehérje az hát normálisan adagolva nem veszélyes. Tudatlan ember voltam:P és most kezdek megvilágosodni, de azért nem kell itten túlzásokba esni:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 én is ezen gondolkoztam mostanában, Whey Pro-ra gondoltam, kb 10-11 e ft, 100 adag, naponta megeszek egy hónapig 3 adagot, ez össz 60 g fehérje, mellé ugye eszek rendesen, meg mellé vagy glutamin vagy HMB Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 hát én is erre vagy No1. proteinre gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 Szóval holnaptól elkezdem szedni ezt, ezt vettem: De ugye attól hogy gyógyszert szedek semmi kárt nem okoz?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 Nem hiszen ez csak fehérje, olyan mint ha csak zabálnál.Amugy én a 100% Whey Professionalt iszom edzések után. Eddig jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 csak jókat írnak erről a cytoproról szóval fasza. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 juhzo: akkor ez jó választás volt? És ezzel és ilyen jellegű cucokkal mennyivel hamarabb lehet fejlődni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 hát azt mondják hogy gyorsabban ellehet érni a kívánt eredményt de hogy mennyivel gyorsabban azt nemtudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 nekem nincsenek nagy vágyaim. max egy 33-as 34-es kar némi plusz súly és kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 ne várj csodákat, most hányas a karod kb? 34 est sztem fél év alatt elérhetsz simán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 Most megmértem 26-os a karom :D Én se úgy gondoltam hogy holnapra 34-es lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts