sikklaci Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 na a melled kibaszott durva válladat még erősíteni a kell hasad se rossz karod se szóval fasza:D Köszi , tom hogy a váll elég gyenge mert sok ki maradt! Majd csinálok most egy képet már az is változott egy picit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 várjuk akkor az új képet is:P hát kar edzésem először francia rúddal scotton csinálok 5 sorozatot én 40 kilóval csinálom de neked elég lenne 20-25 kilóval aztán állva francia rúddal, 1 kezes súlyzóval csinálok megint 5 szériát scotton majd kimegyek van egy kar gép azzal szarakodok és a végén húzódzkodok bicepszre 4*15 öt aztán jön a tricepsz edzés van egy scott pados tricepsz erősítő gép ott 55 kilóval csinálom aztán csigán csinálok még 2 féle gyakorlatot tricepszre és ennyi a kar edzésem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Köszi , tom hogy a váll elég gyenge mert sok ki maradt! Majd csinálok most egy képet már az is változott egy picit! EMBER! nagyon durva a melled, ilyet még csak felnőtteknél láttam, leírnád hogy milyen gyakorlatokat csinálsz rá? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 és azt is hogy mennyivel nyomsz fekve? kb ilyen mellet kéne nekem is csinálnom.. ez nagyon fasza. most nyomogatok olyan 75 tel szériákat, (16 éves 187 magas 63 kiló vok) de közel nem látszik ilyen jól, pedig szálkás vagyok nagyon, meg olyan alkat hogy hamar meglátszik. mégegyszer grat hozzá.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 hmm ne legyünk nagyot mondóak 63 kiló vagy és 187 cm magas nem hiszem hogy kitudod nyomni a 75 kilót szériába hacsak nem valami robotkezed van ez tudod olyan dolog amit nem tudok elhinni vagy írtó szabálytalan a testfelépítésed vagy nem tudom, de kajak egy ezresem lenne rá hogy elírtad max 187 cm és 73 kiló mer én vagyok 68 kiló és én is csak 70 el edzek és én csak 183 cm vagyok és súlyomhoz képest legtöbbet nyomok a terembe szóval nó kamu nem attól leszel nagy arc............. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 akár hiszed akár nem, kinyomom 4x6-os szériában a 75-öt. nem hiszem hogy ez annyira hihetetlen. van egy haverom, nálam kicsit alacsonabb, olyan 65 kiló ő 77 el nyom. 3x10ben persze hogy sok lenne, de tömegnövelek, a vékony alkatom miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 na jó mondhattad volna először is hogy csak 6 ot mert nekem a széria az 8-10 "tömegnövelő széria" az meg 4-6 de akkor is nehezen hiszem el, tolj fel magadról egy képet mer 63 kiló 187 az nagyon soványka alig lehet rajtad izom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 azért jó sovány vagyok, és hamar meglátszik.. nagyon hamar, főleg most hogy tömegnövelek. egy hónapja méretkőztem, 63,5 volt, azóta nemtudom mennyit hízhattam. próbálok kicsit magamra szedni, de nem nagyon megy, pedig egész nap eszek .. valamellyik nap csinálunk képeket, aztán rakok fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 helyes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Amúgy beszéltem egy haverommal, és panaszkodtam neki, hogy edzek már pár hete rendszeresen, eszek rendesen mindig, túrót meg mindent ami kell, és nem nagyon hízok, meg erősödök. És azt mondta, hogy az a baj, hogy szálkásítok nem pedig tömeget növelek és szedjek vmi tömegnövelőt? Mi a véleményetek? Tőletek kérdem, mert ti már tapasztaltak vagytok e téren Hát tömegelj.. az nem az, amit juhzo írt, hogy csak kevés ismétlés az is csak egy mítosz semmi köze a valósághoz, a tömegelés az mikor testsúlyonként 5-6gr szénhidrát megvan és 2gr fehérje is.. ez a túrós hülyeség nem tudom honnan jött, de elég nagy baromság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Amúgy beszéltem egy haverommal, és panaszkodtam neki, hogy edzek már pár hete rendszeresen, eszek rendesen mindig, túrót meg mindent ami kell, és nem nagyon hízok, meg erősödök. És azt mondta, hogy az a baj, hogy szálkásítok nem pedig tömeget növelek és szedjek vmi tömegnövelőt? Mi a véleményetek? Tőletek kérdem, mert ti már tapasztaltak vagytok e téren meg szerintem pár hét után ne nagyon várj fejlődést. majd belejössz türelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 erről jutott eszembe hogy volt egy haverom vagy is van pár haverom akik körülbelül egy olyan jó kemény 2 hetet eddzettek kondiban és mondták hogy mivel nem fejlődtek semmit csak erős izomlázuk van abba is hagyták az eddzést mert azt hitték hogy 2 hét és olyanok lesznek mint Ronnie Coleman Ez idősport is sajnos de megéri várni az izmokra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 túró az annyi hogy este túrót kell enni amugy sok szénhidrát és sok fehérje kell ha tömeget akartok növelni mivel 30% az edzés a többi meg a kaja pihenés stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 de csak este lefekvés elött egyed a turót mivel kazein= lassú felszivodása.. csinálj HÚS ÉS RIZS kúrát garantálom, hogy sikeres lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 majd tanulok tőletek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a proteinről mi a véleményetek? Nem is oly rég érdeklődtem itt is, hogy aktív tehát heti 4 edzés mellé mit érdemes még szedni és tényleg a kreatin monohidráttól kezdve az értágítókon át mindenféle tippeket kaptam, aztán egy haverom aki több éve edz és ez szépen látszik is rajta mondta azt nekem hogy " Ne foglalkozz semmivel, edzéshez csak proteint szedj, mert az az izom építőanyaga, csak arra van szükséged " Ti mit gondoltok? Tényleg nem kell mást, hogyha szedek proteint? Illetve a proteint naponta 2x kell bevenni? Én úgy tudom hogy edzés előtt 2-3 órával, illetve edzés után közvetlenül kell bevenni. Ez így hellyel-közzel helyes, vagy máshogy kell? Nagy kondisok tanácsát epekedve várom Előre is köszönöm a segítséget! Üdv: Fowl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 fúú hallod.. nem félsz a mellékhatásoktól? :S impotencia stb... én full naturál nyomom, csak szabályosan lelkiismeretesen edzeni kell és meglesz az eredménye de ez csak az én véleményem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 fehérjétől senki nem lesz impotens az a májadat meg a vastagbeledet bassza szét ha túl sokat szedsz belőle impotens steroidtól leszel de attól is inkább herezsugorodást kapsz cigitől lehetsz impotens meg az értágítótól szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 fúú hallod.. nem félsz a mellékhatásoktól? :S impotencia stb... én full naturál nyomom, csak szabályosan lelkiismeretesen edzeni kell és meglesz az eredménye de ez csak az én véleményem.. ez ugye vicc akart lenni? tudod mit jelent mikor már nem vagy naturál? juhzo: az a májadat meg a vastagbeledet bassza szét ha túl sokat szedsz belőle most miről is beszélsz? mert ha protein akkor szerintem a húst se edd meg a túrót se, mert abba is van protein.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 ez ugye vicc akart lenni? tudod mit jelent mikor már nem vagy naturál? úgy értem, hogy nem szedek semmit, tehát totál semmit. semmi kreatin vagy valami tömegnövelő. csak edzek, tej, gabonapehely, sajt. szőlőcukrot eszem amiben fehérje van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 értem és szerinted a gabonapehelybe meg a szőlőcukorba fehérje van? és szerinted ha szedsz tömegnövelöt akkor már nem vagy naturál? amúgy meg a szőlőcukor ch, olyan mint a fehérjéhez a protein por.. tehát ha szerinted protein-por nem naturál, akkor a szőlőcukor se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Srácok ez szép és jó de nem lehetne nekem is válaszolni? köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 értem és szerinted a gabonapehelybe meg a szőlőcukorba fehérje van? és szerinted ha szedsz tömegnövelöt akkor már nem vagy naturál? amúgy meg a szőlőcukor ch, olyan mint a fehérjéhez a protein por.. tehát ha szerinted protein-por nem naturál, akkor a szőlőcukor se igen.. én írtam rosszul.. nem fehérje, de telivan olyan tápanyaggokkal amik a fejlődéshez kellenek. a szőlőcukor nagyon hamar felszívódik. nem ismerem a tömegnövelőket, mivel egyikkel sem élek. vagy a protein porral. de leírtam hogy ez csak az én véleményem, ti azt csináltok amit akartok. nekem elég az hogy egy héten 4x 2 órát elvesz az időmből a kondi, nem fogok még 10000eket havonta "tömegnövelőre" meg kitudja mi egyébre költetni, ami még ráadássul az egészségemet is károsíthatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
///heikki Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 létezik egy N-large 2 nevezetű fehérjekészítmény...sokat kipróbáltam ezért nemis merek mást ajánlani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Srácok ez szép és jó de nem lehetne nekem is válaszolni? köszi! egyébként én a helyedben a itt keresgélnék, sokkal tapasztaltabbak vannak, és kifejezetten erről szól az egész oldal. esetleg shop.builder fórum. sok sikert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 khmm davcsi tudod bátyám orvos és ő mondja meg nekem hogy mit egyet na meg tudod inkább neki hiszek mint neked meg a túlzott fehérjebevitel szét kurja a vastagbeled, vastagbéldaganat kialakulásához vezethet aztán májadat meg a túlzott nitrogén bevitel bassza szét ha nem hiszed el, keress fel valami orvos ismerősödet majd ő megmondja hogy mi és hogy van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 beírtam egy könyvnyi szöveget az előbb, és nem rakta be na mindegy; magas fehérjebevitel az 200-250gramm/nap hosszútávon, ez már okozhat gondot, de nem hinném, hogy ezt itt valaki is elérné. fowl neked meg az adataidtól függ, hogy mit szedjél(fehérje vagy tömegnövelő) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 Én ma voltam egy ilyen üzletben ahol ilyen Scitec cumókat lehet venni, és a faszi tanácsát megfogadva holnap megveszem a Mass-t! Elmondott mindent a cuccal kapcsolatban, és szerinte ez való nekem, és szép lassan lehet utána majd Mass20 Volumass 20 stb. Vélemények davcsi, juhzo és critical source? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Szeptember 8, 2008 Author Share Posted Szeptember 8, 2008 általában ugy van ez hogy testsulykilogrammonként 2 gramm fehérje kajával mindennel együtt nem csak a turmix napi öt kaja sok fehérhus rizs gyümölcs és kész nem kell itt tudumányoskodni majd ha valaki le akar szálkásitani 140 kg ról 120ra az majd ráér számolgatni de én ugy veszem észre hogy itt még majdnem mindenkire ráfér 30-40kg izom ugyhogy nyugodtan egyetek edzetek a többi jön magától!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 jaja csak mondom hogy nem hülyeség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts