juhzo Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 azt a kurv@ kicsit durva volt a mai edzés csak melleztünk de annyira bekészültem hogy a végén nyújtásként a tárogatás csak 12.5 el ment és azzal is alig alig:P nagyon durva volt:P kezdtünk fekvenyomással 60 70 70 70 70 8darabot mindegyikből aztán pozitívon 50 50 55 55 55 szintúgy 8 ezután kézi súlyzóval 20-20 kilóval fekve nyomni majd jött a csigázás:P 30-30 35-35 35-35 30-30 kilóval beszarás meghaltam a végére és jött a tárogatás hát holnapra tuti lesz egy durva izomláz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladzjoe Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Gondoltam megosztom veletek az élményem:DMa tértem vissza a terembe 3 hónap után és egyéni csúcsot nyomtam ergó: néha picit pihentetni kell a dolgot:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 hmm és hány kiló volt az az egyéni csúcs:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 ti szoktatok edzés végén turmixot inni, ha igen akkor jó-e? asszem a turmixba van tej,tojásfehérje,meg valami ízesítő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Én tegnap kezdtem a turmixot: tej, tojás vaniliacukor! Azt mondják jó... Hogy kell az a "kerditet" számolni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 kinyomott súly/saját testsúly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Én tegnap kezdtem a turmixot: tej, tojás vaniliacukor! Azt mondják jó... Hogy kell az a "kerditet" számolni? ohmy.gif És ez sokat segít? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Szóvak akkor visszaolovastam, és akkor a fekvőtámasszal is el lehet érni 25-ösből 28-as kart! Ehhez mennyi idő szükséges kb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 ti szoktatok edzés végén turmixot inni, ha igen akkor jó-e? asszem a turmixba van tej,tojásfehérje,meg valami ízesítő 3-4-5 nyers tojás, 4-5 dl tej, egy banán, egy csomag vaníliacukor és/vagy pár kanál sima cukor ( ha van akkor szőlőcukor) botmixerrel összezúzod, és még finom is sztem én így ittam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 hát jó a turmix mer természetes anyagokat tartalmaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 ti szoktatok edzés végén turmixot inni, ha igen akkor jó-e? asszem a turmixba van tej,tojásfehérje,meg valami ízesítő én szoktam turmixot, de ezt a tojás meg tej meg ilyeneket nem innám meg nem vagyok rocky... kis fehérje 30gr meg 60gr ch és kész finom.. Őszi: igen de egyet elfelejtettél, ezt mindet összeadod ahogy mondod, nem pár forint, és akkor már egy 30gr fehérje +60gr malto/dextroz is max 200 forint körül van.. és az még hasznos is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 A tojás meg a virsli jó edzés után? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Igen, davcsi, erre énis rájöttem, már kb másfél hónapja Biotech No. 1 Protein-t iszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 kinyomott súly/saját testsúly Akk nekem 1.48! Az türhető? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 hmm mennyi nyomsz ki és hány kiló vagy meg milyen magas? mer az elég jó ám csak ha kis zömök vagy akkor oké nekem sajna sokszor az a hátrányom hogy nagy állat hosszú kezem van és az hátrány fekvenyomásnál:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laloca Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Helló! találtam egy jonak igérkező testépitös forumot:) http://muscleteam.forumx.hu/ Ugy tudom,hogy lelkes modikat keresnek az oldalra. Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 hmm mennyi nyomsz ki és hány kiló vagy meg milyen magas? mer az elég jó ám csak ha kis zömök vagy akkor oké nekem sajna sokszor az a hátrányom hogy nagy állat hosszú kezem van és az hátrány fekvenyomásnál:P 74Kg vok 110et nyomok! Kb 178cm magas... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 jó izmos lehetsz:P mert 178 hoz 74 kiló az szép feltolsz egy képet magadról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Üdv! Elkezdtem a túró kúrát Nem rossz! Egy kis vaniliás cukorral meg sima cukorral összekeverve naon finom! Jól halad az edzés, már több súllyal nyomom, az eddigi 30 kg () kevés volt már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Amúgy beszéltem egy haverommal, és panaszkodtam neki, hogy edzek már pár hete rendszeresen, eszek rendesen mindig, túrót meg mindent ami kell, és nem nagyon hízok, meg erősödök. És azt mondta, hogy az a baj, hogy szálkásítok nem pedig tömeget növelek és szedjek vmi tömegnövelőt? Mi a véleményetek? Tőletek kérdem, mert ti már tapasztaltak vagytok e téren Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 tömeg növelés az az hogy nagy súllyal kis szériát 4-6 ot csinálsz pl: fekvenyomás én 80 kilóval 4-6 ot csinálok 8 szor ,4-6 os ismétlésszám és ezt 8 szor hogy érthető legyen:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kob254 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Csá! Én most szeretném elkezdeni a gyúrást. HA tud vki vmi jó kis edzéstervet kezdőknek 3napra beidőzítve azt megköszönném. Ja és a kolis konditerem nem túl jól felszerelt csak az alap cuccok vannak pl fekpad 1kezes súlyzók, mellgép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 oké juhzo tudom mi a tömegnövelés. mert már anno leírtátok. de azt akarnám megtudni, hogy nekem mit lenne érdemes: szálkásítás vagy tömegnövelés? Már leírtam anno hogy milyen a testalkatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 tömegnövelés lenne neked való mert mivel sovány vagy ezért szálkás is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Ez még kb. június végén készült!! (a minőségért sorry) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 na a melled kibaszott durva válladat még erősíteni a kell hasad se rossz karod se szóval fasza:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 tömegnövelés lenne neked való mert mivel sovány vagy ezért szálkás is. köszi a tippet juhzo! de miket csináljak? Milyen gyakorlatokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Most elkezdtem pár napja a túró evést, most is épp azt ettem nemrég! Haverom azt mondta: melegítsek be kisebb súllyal vagy nyújtsak edzés előtt edzés után kb fél órával egyek rohadt sok fehérjét (hús, rizs...) annyi súllyal csináljam amennyit birok biztosan és edzés közben igyak sok vizet ez jó?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 hát nagy súllyal dolgozz mostani mell edzéseimet leírom na először is fekvenyomás, aztán pozitívon fekvenyomás, 1 kezes súlyzóval fekvenyomás, csigázás, tárogatás ezeket megcsinálod eléggé kész leszel a lényeg az az hogy nagy súllyal csináld pl 40 el csináld mer láttam hogy 30 kilót nyomkodtál fekve szóval 40 kiló kinyomod 5 ször aztán pihi és így 8 szériába pozitívba mondjuk 25 vagy 30 kilót bírnál kézi súlyzóba hmm 7.5-10 aztán csiga szerintem 10-10 tárogatás 5 kiló ezeket megcsinálod eléggé fejlődni fog igen úgy kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Köszönöm juhzo! És karra mit ajánlasz milyen edzést? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts