critical_source Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 lehet naponta 2x edzeni csak a hatékonyság sokkal kisebb, szóval nincs értelme. én beszéltem egy hivatásos edzővel aki egy nagy nevű edzőteremben dolgozik, azt mondta, hogy ugye max 1 órát edzek, nembaj ha kevesebb, de mindig arra törekedjek, hogy nagyon hatásos legyen, mindent beleadjak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danii0602 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 én hetente 2x edzem (de akkor rendesen!), részben mert sok a méló és mert lusta is vagyok. (egy szert volth lementem egy héten 3x szor!!!! ) szal nem viszem túlzásba , de pedig nem ártana mert jó lenne még vastagodni! szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 persze szerintünk is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Én ma is edzettem vagy egy órát, de szünetekkel úgy hogy nem folyamatosan. Ilyen 10 perces szünetekkel. Ez lehet gond? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 mit jelent a 10 perces szünetekkel? összesen volt 1óra szünetekkel együtt vagy csak a gyakorlatok és maga az edzés szünet nélkül volt 1 óra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Én most csak egykezessel tolom. Kalapács bicepsz, meg bicepszezést váltva 10 kg-val (kb. annyi, nem gyári súlyok) és a 4X8-as kis szériák között tartok 10 perces szüneteket. Ez nem jó mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 de jó lesz az, csak csináld Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 hát majd gyúrogatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 ez tényleg nagyon vékony, DE MIT VÁRSZ, gyúrsz 1 hete... és egyből azt hiszed lesz vagy 50-es karod? leírtam már párszor de leírom megint, ez a sport NEM A GYORSASÁGRÓL SZÓL... amúgy meg nyomni kell a ch-t mint a hülye és akkor lesz rajta massza rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 pksa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 olvas vissza: ez tényleg nagyon vékony, DE MIT VÁRSZ, gyúrsz 1 hete... és egyből azt hiszed lesz vagy 50-es karod? leírtam már párszor de leírom megint, ez a sport NEM A GYORSASÁGRÓL SZÓL... amúgy meg nyomni kell a ch-t mint a hülye és akkor lesz rajta massza rendesen nyomd a ch-t mint a hülye... és akkor nem ilyet fogsz linkelgetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Most is épp edzsek naon jó!!!!!! Pár hónap múlva csak meglesz az eredményE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Sziasztok ismét! Azt vettem észre, hogy a bal karom kisebb mint a jobb. A jobbon észrevettem már egy kicsi fejlődést a balon nem. Ötletek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 davcsi, többiek? senki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Most is épp edzsek naon jó!!!!!! edzés közbe gépezel? gratula Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Elindultam épp edzeni! és azt akartam írni hogy naon jó lesz csak valahogy a lesz lemaradt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 aham értem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Veletek mi van edzés téren? Fejlődtök már? A többiek: critical source, juhzo?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 attól hogy nem irkálunk minden nap szerintem juhzonak is davcsinak is jól mennek a dolgok. amúgy vitamint szedsz valamilyet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 jól vagyunk és élünk edzünk:D ja és persze fejlődünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 fejlödgetünk ja, ne várd, hogy mindenki leírja, hogy egy nap alatt mennyit fejlődőt.. fejlődést csak hónapok alatt lehet mutatni, nem hetek alatt bár azt el kell mondjam, hogy 1 hete nem edzek... és lehet a jövő hét is kimarad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladzjoe Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Hy mindenki végre elkezdek újra edzeni eza nyár kimaradt:S Akinek meg nagyobb az egyik karja minta másik 1-2 centi nemszámit.További szépnapot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxXDarknessXxX Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 fekvőtámasz olcsó és parktikus xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 fekvőtámasz olcsó és parktikus xD Hát lehet te így látod nem azt mondom hogy rossz de egy bizonyos szint után fekvővel nem lehet tovább fejlődni én csak bemelegítésnek használom 60 fekvő oszt be vagyok melegedve, esetleg mondjuk 25 ös karból lehet vele 28 ast csinálni de inkább mellett edz meg tricepszet. Davcsi én is kihagytam most 1 hetet majdnem de most jön a technikusi és a mellett nagyon keményen fogom csinálni:P cél a 85 kiló szériába:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 nha 1 hónap edzés gyümölcse: kezdetben majd be sz*rtam 33kilo fekvenyomástol 6×12es szériával, most megy lazán és 43 kiloval megy a 6×8-as széria. Mikor elkezdtem edzeni 30as karom volt most 31-es . Fekvőtámaszbol kezdetbe ment 25 most lazán 40. Lassan de azért haladok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=-pU3E8DuLZw http://www.youtube.com/watch?v=Tj29BktIBkI...feature=related na nézzétek meg elég durva film igaz angol de hát tudunk angolul:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 na az fasza 10 kiló 1 hónap alatt szép nem haladsz lassan 1 hónap alatt 1 cm ez nagyon is jó grat grat:P csak így tovább és 4 hónapon belöl meglesz a 60 kiló fekve. nekem meg remélem a 90:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 én ma nyomtam ki a 122 kg-ot és nehéz volt .... Mint mondottam 92 kg vagyok és sztem ez azért jó eredmény Nah akkor asszem holnaptól elkezdem a húzóckodást guggolást meg a felülést mert kihagytam őket elég rég csináltam... Dolgozhatunk a jövő évi strandfazonra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 kösz juzho a biztatást, jó is lenne 4 hónap múlva 60 kiló És elkezdtem énis a túró-kúrát és sztem segített, szóval az ötletért is kösz (csak eléggé megy tőle a hasam...xD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 az elég jó 122 kiló az nálad 1.32 es credit nekem 1.34 van mer én 67 vagyok és 90 et nyomok aztán hűvös az odő akkor 95 öt:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts