Roland18 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Hát én nem is akarok naon izmos lenni csak kéne egy kis plusz legalább egy 30-as kar a 27-esből meg pár kg és jó is lesz :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 értem, akkor viszont jó úton jársz még félév és meg is van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Fél év???????? Ilyen sok kelll hozzá?? Hamarabb nem lehet?? Miket csináljak esetleg vmi gyakorlat? Gép kizárva, sajna nincs konditerem itt, se gépeim nincsennek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 csak 1 tippet mondtam, gondolom kaja az amit találsz a hűtőbe.. igazából arra írtam, hogy te nem akarsz nagy lenni.. csak úgy érzésre, hogy mennyi kell, hogy tényleges izmos legyél.. segítek legalább 5 év Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Nem akarok izmos lenni, csak jó erőnlétet akarok + egy kis izom (kb 30-as kar nekem az má jó) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 gondolom kaja az amit találsz a hűtőbe Ezt nem értem?? De gondolom arra utalsz, hogy nem azt egyek, amit én akarok hanem hús, tej ilyenek de ez csak egy tipp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Nem vagyok valami izomagy 27-es a karom :S De én naponta szoktam csinálni , az nagy gond ? elég érdekes, én 33.5 cm karral csinálom 15-16-17 kg egykezessel...szerintem ha 15 kgvel csinálod a te esetedben nem lehet szabályos a végrehajtás. fél év neked sok idő? ez az egész a kitartásról is szól, majd később te is belátod. Más: ma bejött a terembe két új gyerek, és nagyon menők lettek a 25ös karjukkal, amikor a keresztcsigás gépen a 30 kilóval tudtak tricepsz letolást, csak azt nem vették észre, hogy a gépben össz. 3 csiga van, amik ugye segítik a gyakorlatot minél több csigán megy át a drót, annál könnyebb a súly, próbálták volna meg ugyanezt az egycsigás hátgépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 hát én 1 kezes lehúzást 35 kilóval csinálom. ha 2 kézzel csinálják akkor még oké a 30:P bár hmm nem egy ütős tricepsz lehet:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 a b.b.hu-n találtam ezt az idézettet érdemes megérteni Idézet: Sok kezdő testépítő még ma is azt képzeli, hogy az étrendkiegészítők helyettesíthetik a szteroidokat és hatásuk a gyógyszerekéhez mérhető. Tény, hogy az étrendkiegészítőknek számos pozitív hatásuk van, de arra nem képesek, hogy egy átlagos genetikával megáldott emberből Mr. Olympiát csináljanak. A kiábrándító az, hogy erre még a szteroidok sem képesek. Greg Zulak MuscleMag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 steroiddal kapcsolatban valaki próbálta már az Andriolt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 critical_source szerintem senki se fog véleményt mondani.. mivel kötve hiszem, hogy itt valaki is koxolt volna itt írnak róla http://body.builder.hu/steroid_reszletes.htm4?id=10 mihez akarod diéta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 már elolvastam mindent, és csak azért kérdeztem, mert erre 1-2 ember szedi, csak velük nem beszéltem, és hátha itt is valaki...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 a steroidokról csak annyit, hogy ismerek valakit aki steroidozott majd tüdő embóliát kapott (a steroidok hatására) amit sikerült visszafolytani és deréktól lefelé megbénult... szal ha nagyon akarod akkor szedd, de nemnagyon éri meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 ok témát szerintem zárjuk le csak egy kérdés volt, Roland18 hogy halad már az edzéssel, miért nem ír? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 szerintem is zárjuk, nem tartozik ide.. én is ismerek nagyon sok embert, de egyiknek se lett baja pedig nem 1 kúrát nyomtak, de ez nem erre a fórum-ra való téma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 na jó ezt nem vágom tudod szteroidtól tüdő embóliát hát lehet hajlamos volt rá de ilyen nem csinál szóval hagyjuk a témát mi nem vagyunk orvosok ............... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 akár mástól is előjött volna, ha nem a kox akkor mástól ennyi.. aki hajlamos rá annak ígyis-úgyis elő jön, nagy valószínűséggel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Űdv! Nem nagyon haladok hiába csinálom már ugye mióta írtam semmi erősödést, semmi nem látszik azon hogy nőne, erősödne a karom, pedig itt is írtátok hogy meglátszik majd 2 hét alatt is kb. De nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 nem mindenkinél látszik meg az edzés 2 hét alatt,lehet neked olyan a testfelépítésed,az izmaid hogy több idő kell. Ha edzel annak egy idő után meg kell látszódnia. Én még télen jártam 1-2 hónapot aztán nyáron kezdtem újra és elég jól látszik. Nagyon jó lenne ha suli mellett is tudnék menni de nagyon kevés időm lenne rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Űdv! Nem nagyon haladok hiába csinálom már ugye mióta írtam semmi erősödést, semmi nem látszik azon hogy nőne, erősödne a karom, pedig itt is írtátok hogy meglátszik majd 2 hét alatt is kb. De nem! Ki mondta? 2 hét alatt elég nagy barom lehetet.. ez nem a gyorsaságról szolló sport amúgy meg lehet azért nem, mert ropi vagy, én is az voltam és nem fejlődtem, elkezdtem sokat kajálni azóta meg növök... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 hát 1 hónap után látsz majd változásokat inkább akkor biztos persze a normálisan csináltad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 jó hogy mindenki mást ir XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 de viszont edzeni fogok holnap is délelőtt is meg délután is egy-egy órát meglátom látszódni fog e vagy érdemes e nyomni :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 minek jól vagy vagy agyadra ment valami?? érted azt, hogy mi aza TÚLEDZÉS? ha igen tudnád, hogy elég 2 naponta edzeni.. de csináld ahogy akkarod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Jah az edzéseken fogod meglátni hogy érdemes e tovább nyomniXDXDXD Ezt anélkül is megmondom hogy igen ugyanis lehetetlen hogy ne legyen eredménye. Amugy nekem azt mondták régebben hogy az első 2 hónap után fog igazándiból meglátszódni a dolog.Ugyhogy ne izgulj nem megy az olyan gyorsan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 én azt mondom, hogy egyél és edz kitartóan és meg fog látszódni, ne türelmetlenkedj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 minek jól vagy vagy agyadra ment valami?? érted azt, hogy mi aza TÚLEDZÉS? ha igen tudnád, hogy elég 2 naponta edzeni.. de csináld ahogy akkarod Két naponta szoktam délután (inkább estefelé) és délelőtt 1 (vagy háromnegyed órát). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Már boccs de én egyáltalán nem értek egyet ezzel a "túledzés" dolgokkal! Beszéltem már 1-2 "nagyemberrel" és ők ilyenről nem beszéltek!! Am meg én már vagy 2 és fél éve nyomom egyhéten 5-6x és EDDIG semmi bajom!! De ti tudjátok mindenki ugy csinálja ahogy neki jó... Én csak elmondtam a véleményem és a tapasztalatom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Két naponta szoktam délután (inkább estefelé) és délelőtt 1 (vagy háromnegyed órát). Elég 2naponta 1x edzeni nem kell egy nap 2x mi értelme? versenyre készülsz? mert ha nem nincs értelme... úgy lenne értelme, ha nyomnád a koxot mint a hülye, igen akkor lenne, mert tudnál regenerálódni, de NATURBA? soha sikklaci: igazad van, de lehet, hogy azok a nagy emberek nem naturálok? ja igen akkor meg nincs az a veszély.. koxal mehet a heti 6 edzés simán, nem edzed túl magad Mi előtt letámadnátok, én se tudom, de veszem a fáradságot és utána olvasok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 ne hülyüljetek már kell az izomnap az a 48 óra hogy regenerálódjon felőlem edzhetsz heti 6 nap meg napi 2 alkalommal de garantálom hogy nem fogsz úgy fejlődni, mert baromság ha nem tartasz szünetet 2 edzés között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts