critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 en is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Köszi a tippeket! Megpróbálom őket betartani! remélme 1-2 hét alatt lesz egy 30-as karom a 25-ösből! Üdv! Rolland Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Hogy lehet magába megennit a túrót? Én nem bírnám szerintem! én ugy szoktam a turót enni hogy ütök rá egy tojást, egy doboz natur joghurt, pár kanál cukor, esetleg egykis tej meg vmi gyümölcs ( mazsola vagy ami éppen van ) ezt összedolgozni éskész de azis nagyon jó amit critical_source írt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Köszi a tippeket! Megpróbálom őket betartani! remélme 1-2 hét alatt lesz egy 30-as karom a 25-ösből! Üdv! Rolland látszik hogy kezdő vagy, nagy az önbizalom, erre csak azt tudom mondani, hogy álmodj király(lány) 1-2 hét alatt nem fog 5 cmt nőni a karod megnyugtatlak nekem kb 1 hónap alatt 1-1.5 cmt nő jóesetben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 aki mondja hogy naponta hogy kell táplálkozni, annak mondom hogy ez szinte betarthattatlan.nem hiszem hogy vkinek van ideje ilyen sűrűn zabálni,meg még azt amire szüksége van a szervezetmek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 kimice: Mondjuk ebben szerintem is van igazság. Én is ezen gondolkodtam amúgy pont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 itt várva várt kép, bár mégse lett olyan jó mondjatok véleményt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Én is igy akarok kinézni! Vagyis jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 meg még az hogy sokan még suliban járnak aztán ott nem választható a menü Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Köszi a tippeket! Megpróbálom őket betartani! remélme 1-2 hét alatt lesz egy 30-as karom a 25-ösből! Üdv! Rolland látszik hogy kezdő vagy, nagy az önbizalom, erre csak azt tudom mondani, hogy álmodj király(lány)biggrin.gif 1-2 hét alatt nem fog 5 cmt nőni a karod megnyugtatlak nekem kb 1 hónap alatt 1-1.5 cmt nő jóesetben Azt hiszed komolyan gondoltam Csak hülyültem!! Tudom hogy ez nem így megy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 rendszeres edzéssel elérheted ezt a szintet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 davcsi, jannusz, és critic véleményére vagyok kíváncsi legjobban:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Adjatok már valami tippet még arra, hogy milyen táplálék kiegészítőt szedjek, mert belefektetek egy kis pénzt. De valami olcsót, és jót ajánljatok ha lehet! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Nekem a Volumass 35-öt ajánlották. De az nekem drága kicsit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 hát én edzés után megiszok 1 nagy pohár tejet vagy 4 tojásos omlettet este túrót vagy tejet érdemes enni kazeinos fehérje miatt. Szerintem kezdetbe ne szedj semmit alapot szerek nélkül kell megszerezni én se szedek semmit se majd 85 kilós szériázásnál fogok elkezdeni de addig semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Oké. Csak az a gond, hogy én nem tudom betartani a napi 6 étkezést, mert én nem tudok annyit enni. És azt olvastam, hogy az ilyen cuccok pótolják azt a mennyiséget fehérjéből meg azokból ami kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 hát csak azt napi 1 szer max 2 szer lehet bevenni. inkább egyél szalámis kenyeret vagy fött tojást igyál tejet azt edzés után szokták inni mer akkor azonnal kell fehérje az izomnak de amugy ha sokat viszel be akkor vastagbéldaganatot okozhat kreatiból is ha sokat veszel be tönkreteszi a vesédet:P meg ilyenek szóval kiegészítőkkel is csak okosan én vitaminokat ajánlom neked pár oldallal ez elött írták davcsiék hogy miet kell venni szerintem azt próbáld meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Sajnos nagyon utálom a tejet magában, de ha ez kell akkor muszáj lesz Amúgy más formában nem jó ha iszok tejet pl. kakaó, joghurtot eszek vagy ilyesmi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Köszi a tippeket! Megpróbálom őket betartani! remélme 1-2 hét alatt lesz egy 30-as karom a 25-ösből! Üdv! Rolland Juhzo: nekem írtad, hogy rendszeres edzéssel el lehet érni ezt a szintet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 igen igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 ÉS hogyan, ha szabad kérdeznem? Nagyon érdekel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Ha kell lemondok mindenről ami káros a cél érdekében. Pls. hogyan tudnám ilyen kevés idő alatt elérni ezt a szintet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 ne legyél telhetetlen, járok énis 3 hete de még mindig 33-al szériázok (max 43) fekve, de felszedtem 4,5 kilót!! (de sz*r a mérleg szal kitudja...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 nem vagyok telhetetlen csak egyikőtök azt írta, hogy lehetetlen, juhzo meg azt írta hogy lehet azt hogy 1-2 hét alatt ilyen szintet érjek el, és arra vok kiváncsi hogy hogyan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 hát 5 hónap kell hogy elérd. ígyis úgyis de az jó hogy lemondasz a dohányzásról meg töményet se lehet inni. hát én 70 el szoktam szériázni és 95 megy csúcsba hát azért kell hozzá egy 5 hónap de lehet azis kevés mer genetikától is függ én alapból 55 el kezdtem annyi ment szériába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 ÁÁ! Azért nekem 70 kg az sok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 hát akik velem járnak edzeni azok se annyival csinálják mint de ahoz azis hozzátartozik hogy én atletizáltam sokat meg szertornáztam is:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Hát én sajnos max futottam meg bicajoztam más nem naon! A focit se csipázom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Én úgy csinálom inkább, hogy kis súllyal csinálok sokat az úgy nekem jobb sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts