juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 na csináltunk pár új képet ha akarjátok felrakhatom:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Sziasztok! Én is hasonló cipőben evezek mint hmark024,kango1 és manusz. Én is ilyen csontkollekció vagyok :D Így nézek ki: Nekem mit ajánlotok? Nézzétek meg a pikcset (nem a fejem a lényeg ) A fiatal srác vagyok én természetesen!! Nekem is 25-ös a bicepszem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 juhzo: lássuk lássuk! Rolland neked meg azt tudom ajánlani mint amit fentebb írtam hogy hogy s mint.Amúgy meg nem a bicepszed, hanem a karod 25 ös. és persze terembe lenne legjobb elmenni, ne sajnáld rá a pénzt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 jó már csak meg kell várni hogy hazajöjjön haver és elkérem. 3 hónap edzés csak volt alap de olyan fél év alatt 25 ös karról eltudtok majd érni ilyen eredményt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Rolland neked meg azt tudom ajánlani mint amit fentebb írtam hogy hogy s mint.Amúgy meg nem a bicepszed, hanem a karod 25 ös. smile.gif és persze terembe lenne legjobb elmenni, ne sajnáld rá a pénzt. Nem sajnálom rá a pénzt, de nagyon sok ismerősőm így fejlődött, hogy nem nagyon járt terembe, és otthon edzsett nem sok cuccal. Jó csigás gépe van otthon + francia rúd, súlyzók, oszt ennyi. És Creabost meg Volumass 35-öt szedett ritkán. Itt a kép: És mennyit lehet fejlődni két három hét alatt? Van valami látható eredménye? Meg nálunk (falun), sajna nincs konditerem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 má bocs de látszik is hogy van rajta háj, tudod én mondok találok kifogást, de bazzexD jöjjön má haza a gyerek mer asszem elég jók lettek a képek testépítő feeling Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 van van igen nagy ha 25 ös karod van akkor meg pláne elég komoly fejlődést várhatsz csak a bőrödre figyelj mer szétrepedhet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 szi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 nyugi ez nem olyan, a szétrepedés olyan mint egy heg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Mennyi idő alatt tudok elérni egy kb. 30-32-est kart? Leírnám hogy mit szoktam, hogy átlagosan kajálni, ha nem jó javítsatok ki: Reggeli (kb. 10 óra felé): 1 péksütemény vagy szendvics kólával (de mindig cigivel kezdem a napot ) Ebéd: Levest nem nagyon eszek, csak azt amit főznek egy tányérral. Ebéd és vacsi között: max 2 szendvics, egy-két csomag chips, keksz, ilyenek. Vacsora: Akkor is ilyen melegszendvics vagy ilyenek. És egynap megiszok egy üveg kólát, egy doboz cigi majdnem. Ritkán reggelire iszok kakaót, vagy eszek joghurtot, de a tejet magába nem iszok meg (kb. 15 éve :D) nyugi ez nem olyan, a szétrepedés olyan mint egy heg. Köszi! Bár megilyedtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Tudtok segíteni nekem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 na akkor csinálok neked egy étrendet szóval cigit kólát felejtsd el szétmarja a gyomrod nikotintól nemfogsz úgy tudni dolgozni plusz a kátrány szétbassza a tüdőd szóval ha 32 es kart akarsz ígyis meglehet az a 32 es kar csak kb 1 év amugy meg 5 hónap Reggeli mondjuk 10 óra:1 pohár tej, zabpehely, péksütemény is jó ennyi kb elég cigit meg hagyjad szokj le róla köv kajálás 1 óra ebéd egyél sok húst a leves is fontos amugy mer sok zsír van benne (rántás) és 1mol zsírban van a legtöbb energia szóval edzés elött jó dolog. köv evés edzés elött fél, 1 órával kell megejteni általában sok szénhidrátot kell ilyenkor fogyasztani az erő miatt. mikor vége az edzésnek megeszel egy kis húst mellé kenyér vagy rizs szóval gyorsan felszívódó fehérje és szénhidrát. este vacsorának meg kazeinos fehérjét egyél és megint sok szénhidrát. 3 óránként kell enni adhatok pontosabb étrendet is csak a cigit felejtsd el mer az tönkretesz plusz a csajok se szeretik a cigis pasikat hidd el. no smoking Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 1.étkezés 9.00: -zabpehely 100g. -banán 100g -szilva 50g -túró 200g 2.étkezés 12.00:-csirkemell filé 100g -rizs 100g -uborka 25g -saláta 200g 3.étkezés 15:00 (edzés): -csirkemell vagy tonhal. 100g -paprika 15g -baba száraz 150g -tojás 160g 4.étkezés 18:00:- rizs 100g - retek 50g - burgonya 50g - túró, vagy tojás 150g 5.étkezés 21:00:-túró 150g -rizs 70g -hagyma 40g -paprika 25g tess itt az én étrendem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Nem sajnálom rá a pénzt, de nagyon sok ismerősőm így fejlődött, hogy nem nagyon járt terembe, és otthon edzsett nem sok cuccal. Jó csigás gépe van otthon + francia rúd, súlyzók, oszt ennyi. És Creabost meg Volumass 35-öt szedett ritkán. Itt a kép: És mennyit lehet fejlődni két három hét alatt? Van valami látható eredménye? Meg nálunk (falun), sajna nincs konditerem csak én nem látom a kép linkjét vagy ti sem? juhzo te is mutasd a most készültet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 na akkor csinálok neked egy étrendet szóval cigit kólát felejtsd el szétmarja a gyomrod nikotintól nemfogsz úgy tudni dolgozni plusz a kátrány szétbassza a tüdőd szóval ha 32 es kart akarsz ígyis meglehet az a 32 es kar csak kb 1 év amugy meg 5 hónap Reggeli mondjuk 10 óra:1 pohár tej, zabpehely, péksütemény is jó ennyi kb elég cigit meg hagyjad szokj le róla köv kajálás 1 óra ebéd egyél sok húst a leves is fontos amugy mer sok zsír van benne (rántás) és 1mol zsírban van a legtöbb energia szóval edzés elött jó dolog. köv evés edzés elött fél, 1 órával kell megejteni általában sok szénhidrátot kell ilyenkor fogyasztani az erő miatt. mikor vége az edzésnek megeszel egy kis húst mellé kenyér vagy rizs szóval gyorsan felszívódó fehérje és szénhidrát. este vacsorának meg kazeinos fehérjét egyél és megint sok szénhidrát. 3 óránként kell enni adhatok pontosabb étrendet is csak a cigit felejtsd el mer az tönkretesz plusz a csajok se szeretik a cigis pasikat hidd el. no smoking ezzel egyetértek, viszont az étrend egy kicsit túl van spirázva (véleményem szerint) én nem szoktam ennyire részletesen enni hogy retek, paprika stb stb. arra figyelek, hogy az étrendemben legyen sok (amennyi nekem kell) elsősorban állíti fehérje, meg valamilyen köret szénhidrátnak, naponta vitamin, gyümölcs, folyadék (főként ásványvíz, esetleg tej). cigire nem tudom hogy lehet rászokni kólát viszont régebben én is iszogattam, de még kisebb koromban, kis akaraterővel is le lehet mondani róla. étkezésbe amikor tudom hogy kevés volt a kajám, megy egy túró, meg valami tészta, vagy ha hirtelen éhes vagyok, 4-5 tojásból rántotta/tükörtojás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Hogy lehet magába megennit a túrót? Én nem bírnám szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 A cigire én sem tudom hogy lehet rászokni, de nekem vhogy sikerült anno még 3 éve lassan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Hogy lehet magába megennit a túrót? Én nem bírnám szerintem! meglehet, de ha nem ízlik, tedd bele a turmixgépbe, önts rá vizet, adj hozzá bármilyen szörpöt és turmixold össze. az arányokat persze el kell találnod ha nem ízletes, adj hozzá még szörpöt, én már kipróbáltam málnaszörppel, nem fogod érezni a túrót, olyan mint a sima málnaturmix UI: a második képet betennéd újra mert nem bírom megnézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Melyikre gondolsz?? (kép) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Melyikre gondolsz?? (kép) Te írtad: Nem sajnálom rá a pénzt, de nagyon sok ismerősőm így fejlődött, hogy nem nagyon járt terembe, és otthon edzsett nem sok cuccal. Jó csigás gépe van otthon + francia rúd, súlyzók, oszt ennyi. És Creabost meg Volumass 35-öt szedett ritkán. Itt a kép: És mennyit lehet fejlődni két három hét alatt? Van valami látható eredménye? Meg nálunk (falun), sajna nincs konditerem biggrin.gif Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 ii Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Itt van tess: http://kepfeltoltes.hu/080819/KAKSZI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Vélemény róla?? azt hittem, a kép téged ábrázol de jól néz ki a gyerek, a melle jól halad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 este lesz kép akkora tuti 23:00 ra a gyerek szegeden van most vesznek kocsit azért nincsen itthon offff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 jól mondod jól HALAD de még nem az igazi kell oda még egykis kardió meg egykis husi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 A képeket töröltem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 karja a gyereknek elég jó a többin van még mit alakítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 juhzo enyémet megnézted? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 neked is a karod nem rossz de a többit nem látom:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 neked is a karod nem rossz de a többit nem látom:D hát igen, a mellem még egy fos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 nem tudom mert nemlátom:D de remélem hamarosan jön a kép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts