juhzo Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 oké. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Augusztus 6, 2008 Author Share Posted Augusztus 6, 2008 aki a saját testsulya dupláját kinyomja fekve arra lehet aztmondani hogy erős (fekvenyomó ruha nélkül) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 hát az nemsemmi unokatesóm volt 50 kiló és 90 et nyomott fekve ezzel nyerte a suliba a fekve nyomó versenyeket, de még az se a testsúlya duplája:P pedig kemény a gyerek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 nem mindig az erő számit, szerintem a kinézet fontosabb sokal, egy 60 kilós gyerekröl nem igen nézem el, hogy kö kemény, viszont egy 110 kilos hegyet meg nem birnak az emberek elképzelni, viszonylag gyengének Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 nem mindig az erő számit, szerintem a kinézet fontosabb sokal, egy 60 kilós gyerekröl nem igen nézem el, hogy kö kemény, viszont egy 110 kilos hegyet meg nem birnak az emberek elképzelni, viszonylag gyengének Én pont fordítva gondolom Max bicepszre gyúrok.. de ha egy erőtornyot jól hasbarúgsz az is összeesik... Ezért maradok a SPort ágon belül a harcművészeti edzéseknél azaz lóállás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Augusztus 7, 2008 Author Share Posted Augusztus 7, 2008 szeritem ha valaki igazán erős az azért látszik is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Én pont fordítva gondolom Max bicepszre gyúrok.. de ha egy erőtornyot jól hasbarúgsz az is összeesik... Ezért maradok a SPort ágon belül a harcművészeti edzéseknél azaz lóállás Persze, persze, nem akkarok vitatkozni de ez nem teljesen igyvan.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 hát annyi hogyha valaki nagydarab attól jobban tartanak az emberek, ha nagydarab és azért nagydarab mert izmos az meg egy presztízs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danii0602 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 csáó. nem rég kezdetem el edzeni (2-3 hónapja, tisztán). eddig a legtöbb gyakorlat szabad súlyzós volt. most termet váltottam ott szinte csak gépen lehet edzeni (ami idegel is kicsit mert kényelmetlen). nekem az izomtömeg felszedése a cél de mások azt mondják a gép csak szálkásít nem pedig izmosít. na most mitévő legyek gépen edzek v súlyzóval? ( az edzés tervem föleg a súlyzós felé húz, de géppel is jól kivitelezhető) nem vagyok jártas a témában szal sokat számít a véleményetek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Én úgy hallottam hogy gépekkel az alap izomtömeget lehet felszedni súlyzókkal meg azt formálni de súlyzókban jobban hiszek most már:D de vannak azért olyan gépek amelyek nagyon jól megedzenek pl: csiga. Davcsi meg Janussznak hidj mer én is csak egy lelkes kezdő vagyok:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Augusztus 10, 2008 Author Share Posted Augusztus 10, 2008 ha igényes gyári gépek akkor nem kell tőlük félni használd őket bátran én is mondom mindig a terem tulajának hogy vehetne egy oldalemeő gépet mert azzal nagyon jó csinálni az oldalemelést de rám se bagózik nem aztmondom hogy minden gyakorlatot csinálj géppel de amit ugy érzel hogy neked azzal jobb akkor nyugodtan használd őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 ti az utolsó étkezést lefekvés előtt hány órával ejtitek meg??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 kb 10-20 perce, és az sztem kamu h ha nehezet eszel közvetlen lefekvés előtt, akkor forgolódsz meg nem tudsz aludni, mert én ne tudjátok meg miket eszek akár 11-12 óra fele is ha ideirtam akkor már kérdezek: lehet heti 5 ször edzeni, úgy h szerdánként csak kardiozok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacifier Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 hy Valaki leírná mit érdemes enni még a tojáson meg húson kívűl és mit nem? egy kezdőnek kéne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 csáó. nem rég kezdetem el edzeni (2-3 hónapja, tisztán). eddig a legtöbb gyakorlat szabad súlyzós volt. most termet váltottam ott szinte csak gépen lehet edzeni (ami idegel is kicsit mert kényelmetlen). nekem az izomtömeg felszedése a cél de mások azt mondják a gép csak szálkásít nem pedig izmosít. na most mitévő legyek gépen edzek v súlyzóval? ( az edzés tervem föleg a súlyzós felé húz, de géppel is jól kivitelezhető) nem vagyok jártas a témában szal sokat számít a véleményetek! Persze, lehet használni gépeket, de mindig a szabadsúly ami a lényeg.. de pl. hátnál a csiga nagyon hasznos, söt KÖTELEZÖ, csak ugy tudsz szép nagy "latissmus dorisokat alias szárnyakat" épiteni, természetesen ne csak a csigás lehuzásokbol áljon az edzés, menjen mellette az evezés is juhzo: lefekvés elött 10 percel, általába turó (250-300gr) vagy egy turmix + én még szoktam egy banánt is megenni mivel cukor örült vagyok , d4s0t: tehát ugy érted, hogy h-p edzel és szerdán csak karido? hát.. lehet - lehet, de a pihenés... ilyen terhelés mellett legalább kell 9 óra.. általába 8+ mondanak, de ez kicsit megterhelö... szerintem inkább azt kéne csinálnod, hogy egyik nap edzés után kardiozol, edzés után megiszod a turmixod vagy nemtudom mit szoktál, és kicsit pihensz és utána kardio , de ez csak egy tipp, jó az amit te is mondtál de pihenj sokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 ha igényes gyári gépek akkor nem kell tőlük félni használd őket bátran én is mondom mindig a terem tulajának hogy vehetne egy oldalemeő gépet mert azzal nagyon jó csinálni az oldalemelést de rám se bagózik nem aztmondom hogy minden gyakorlatot csinálj géppel de amit ugy érzel hogy neked azzal jobb akkor nyugodtan használd őket Vannak ilyen, alsó csigás gépek amivel nagyon jól lehet ülve evzni, biztos van a termetekbe is (sajnos én csak a bb.tv-n láttam, mert ahol én edzek nincsenek gépek, vagy is most lett csiga felsös) na és azzal lehet oldal emelni nagyon frankon, legalábbis az egyik bb.tvben benne volt pacifier: hus+tojás+turo a fehérje potlásra, risz+krumpli+durumtészta a ch potlására. ennyi, sok mindentöl függ mit ehetsz, pl. tömegelsz vagy diétázol .. ha tömegelsz lightos vagy hc... ha hc akkor mehetnek azok a finom falatok néha, nálam kb vasánap szokott lenni, anyagcsere gyorsitás céljábol , 2 családi pizza, egy evésre meg fagyi de ezt tényleg csak hc tömegelésbe szabad... ne kezdj ilyenbe kezdöként maradj az alapnál amit az elején irtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Augusztus 11, 2008 Author Share Posted Augusztus 11, 2008 friss zöldség gyümölcs csirkemell mindig a szezonális gyümölcs most pl dinnye őszibarack szilva én nem eszek már este hat után mert nem akarok hizni izmosodni meg már nem tudok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 (edited) én otthon szoktam nyomni 50 fekvő 50 mp alatt, aztán 120 felülés, aztán 40 háterősítő gyakorlat és utána súlyzózás addig amíg bírom. Utána meg elmegyek futni, 4000 métert általában. jaés mindenhova keróval járok Módosította Augusztus 14, 2008 roggenbrot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 hát én vásárhelyen élek ami a biciklisek városa itt szinte mindenki biciklivel jár napi 6km-t letekerek szóval ezzel nem dicsekednék;) erősítésre jó ez de izmosodni nem fogsz egy idő után tőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbado20 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Sziasztok srácok! Nem tud vki olyan edzéstervet küldeni, ahol nem kell semmilyen súlyzót használni? Csak a saját testsúlyunkat. Most nagy hülyeséget kérek? Remélem nem. Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 én otthon szoktam nyomni 50 fekvő 50 mp alatt, aztán 120 felülés, aztán 40 háterősítő gyakorlat és utána súlyzózás addig amíg bírom. Utána meg elmegyek futni, 4000 métert általában. jaés mindenhova keróval járok Ezen nagyon jó, de nemfogsz izmosodni... +amit összeszenvedsz azt a futásal el is dobod magadtol... tehát ez = a 0-val már bocsi, de ez az igazság elbado20: tolodzkodás, huzodzkodás, guggolás, kitörés, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbado20 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Ezen nagyon jó, de nemfogsz izmosodni... +amit összeszenvedsz azt a futásal el is dobod magadtol... tehát ez = a 0-val már bocsi, de ez az igazság elbado20: tolodzkodás, huzodzkodás, guggolás, kitörés, Köszi Davcsi! De mennyit és mikor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 tolodzkodásból kb 4*10-et vagy 15 öt húzódzkodásból szintúgy 4*10 gugolásból lehet többet meg kitörés őő ha jóra gondolok akkor abból isxD tolódzkodásnál ha előre viszed a testsúlyodat akkor mellizom ha hátra akkor tricepsz húzódzkodásnál ha tarkóddal érinted meg a rudat akkor az hátra megy aztán a fogás is sokat számít, madárfogás az triceszet erősít inkább a másik meg bicepszet ha a csuklód megad fele megy nem tudom mi a neve annak:\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 ha nem megy pl: a tolóckodás akkor saslengéssel próbálkozz az könnyebb az inkább lendületből megy de én a tolódzodást meg a húzódzkodást tudom ajánlani, ha rendszeresen csinálod akkor elég szépen meglehet tőle erősödni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbado20 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Köszi Juhzó! Nagyon sokat segítettél. Ja és még valami. Ezeket naponta kell, vagy kisebb-nagyobb szünetekkel? Amint látod (olvasod), még kezdő vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 lehet hülye vagyok de mi az a tolóckodás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tn91 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Sziasztok srácok! Nem tud vki olyan edzéstervet küldeni, ahol nem kell semmilyen súlyzót használni? Csak a saját testsúlyunkat. Most nagy hülyeséget kérek? Remélem nem. Előre is köszi. Szia! Vannak olyan oldalak, amelyek a saját testsúllyal való edzéssel foglalkoznak: bodyweightculture.com /Ide regelni kell, hogy olvashasd a fórumot./ beastskills.com dragondoor.com Lehet csinálni fekvőtámaszokat/tapssal is/; húzódzkodást+tolódzkodást/mondjuk ehhez kell eszköz/, 1lábas guggolást, szökdeléseket, kitörést, felülést, lebegőülést, kézenjárást, fekvőtámaszt kézállásban. http://www.youtube.com/watch?v=PhXoM-5vHTo http://www.youtube.com/watch?v=sxLRJLpZI_c Remélem, hogy segítettem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbado20 Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Igen, nagyon sokat! Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 lehet hülye vagyok de mi az a tolóckodás? Ez egy ilyen mell-tricepsz gyakorlat, amit lehet: - a teljes testsúlyoddal: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=56 - vagy csak a testsúlyod egy részével csinálni: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=102 A linkekben kép is mutatja a gyakorlatokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 tolodzkodásból kb 4*10-et vagy 15 öt húzódzkodásból szintúgy 4*10 gugolásból lehet többet meg kitörés őő ha jóra gondolok akkor abból isxD tolódzkodásnál ha előre viszed a testsúlyodat akkor mellizom ha hátra akkor tricepsz húzódzkodásnál ha tarkóddal érinted meg a rudat akkor az hátra megy aztán a fogás is sokat számít, madárfogás az triceszet erősít inkább a másik meg bicepszet ha a csuklód megad fele megy nem tudom mi a neve annak:\ MIIII??? tök mindegy, hogy a tarkod vagy a homlokod érinti meg a húzódzkodó álványt/vassat mindnekép hátra megy... mi az, hogy bicepszet meg tricepszet erösiti?? már bocs, de felénk a húzódzkodás-t kampókézel csináljuk... abba nem dolgozik se a bic se a tric... elbado20: mehet heti 3x lehetőleg ne egymás utáni napon.. mindenből mehet 4-5x 10-25 és jó lesz kajálj sokat mellé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts