davcsi Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 nem érted teljesen amit irtam, pl. mell edzésen a tricepszed meg a vállad is nagyon megdolgoztatod, hát edzésen a vállakat és a bicepszet, és másnap azt nyomod fáradt izom lesz már a kezdés elött. és amugy is aza 24 óra legyen inkább 48, mert ha rendesen dolgozol akkor kell annyi. Kivéve a hasazás mert azt naponta kell h érjen is valamit. ne is várd a kockákat ha nem jó a hasi genetikád, és ha jó lenne akkor már most is kockás lenne, mivel szinte "nincs súly rajtad" a magaságodhoz képest. és amugy sincs értelme naponta, elég 2 naponta szvsz. és amugy is csak diéta után jön ki a kocka, nem a felülés-hasprés dolgoktol, helyi zsir égetés nincs, de persze abbol jó, hogy jol megerösödik a zsir mögött, és ha lediétázol 10% tzs alá, akkor majd elöbujnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
unleash Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Köszi edzés tervet lehet,hogy ellopom Amúgy azt, hogy érdemes-e gyúrnom úgy értettem, hogy fogyjak-e előtte vagy így érdemes-e elkezdeni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 hát izom regenerációról meg annyit hogy minimum 48 óra, szteroiddal 24. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Köszi edzés tervet lehet,hogy ellopom Amúgy azt, hogy érdemes-e gyúrnom úgy értettem, hogy fogyjak-e előtte vagy így érdemes-e elkezdeni? persze, hogy érdemes, fogyni csak akkor, legalábis szerintem, amikor már malac és tehén forma között vagy, mert akkor diéta után, szép kis izomtömeg marad meg, pl. karod zsirosan 45 és lediétázol lesz kb 41-42-43, de amikor befeszitod a látszat legalább kiad egy 45 megfelelöt zsirosan.. és ugy sokkal szebb, de máshogy nem tudsz igazán ... kar -mell-lábat épiteni ha nem zsirosodsz szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huber66 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Üdv! Nem hittem volna, hogy egyszer egy ilyen témához hozzá fogok szólni: Heti egy-két gyúrás intenzitástól függően, másik két napon asztalitenisz 2-3 óra intenzíven, igaz csak víz megy el de nagyon jó lazít, s ha még belefér főleg időben, akkor uszoda és szauna. Hát ennyi Természetesen most nyáron sokkal könnyebb mint ősztől Szerintem a sokféleségben van a titok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 minek? mi értelme van a heti 5 edzésnek? fullra szétedzed magad... megfogadom a tanácsot és maradok a heti 4nél igy kezdetnek az edzésterv is elég szoftos és heti 4 alkalom elég elviselhető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 megfogadom a tanácsot és maradok a heti 4nél igy kezdetnek az edzésterv is elég szoftos és heti 4 alkalom elég elviselhető. úgy kell összeállítani egy edzéstervet hogy két naponta edzél és egy izomcsoportot min 5 napig pihentess mindig egy nagy és egy kicsi izomzatot edz és mindig naggyal kezd az edzést pl: mell bicepsz akkor mellezel először aztán bicepszezel. Étrendet is változtass sokat számít de én szerintem 1 hét edzés után tegyél be 1 plusz pihenő napot, én úgy szoktam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 heti 1 kiló az tökéletes, ugyanis 0,5 - 1 kiló vesztés azt jelenti, hogy zsirt vesztel, de ha neked fontosabb a kis súly és az, hogy logjon a böröd akkor hajrá, a heti 1 kiló körül nagyon jó, tehát, hogy égese a zsirt, elég heti 3-4 edzés és legyen legalább heti 3-4 kardio az az futás, kocogás kb 40-60 perc folyamatosan, és kész ja meg probálj sok - nagyon sok húst enni, legalább napi fél kiló ha nem akkarsz sok izmot veszteni, már ha van ... köszi hát ugye ki ne szeretne gyorsan...de heti 1-2 az talán még jo...bőrlógjon azt nem szeretném...aztán majd kiderül...először menjen le...azt aszem nem irtam, de olyan 15-20 kg okkal nyomom, és 4X30 as szetteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Na srácok aztkérdezném, hogy a vállaitokat hogy nyújtjátok edzés után? -ha egyáltalán nyújtjátok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 én sehogy. miért hogy kell?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Hát én megfogom az egyik kezemmel a másik csuklóját és a nyakam mögé rakom majd jó erősen húzom, amíg nem fáj. Legalább is edző így mutatta. Vagy egy saját: kinyújtod a karod és elkezded hátrafelé csavarni majd az egész karod szép lassan nyomod hátrafelé (nem a másik kezeddel) majd a tenyereddel megfogod felülről a vállad és nyomod lefelé erősen. De ehhez nem kis hajlékonyság kell ám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 hát nekem mutatták egyszer hogy kell és asszem ugy hogy: az egyik kezeddel megfogod a másik könyökénél és egy padra ráteszed éshúzod miközbe a nyújtandó kéz könyöke a padon van vízszintesen miközbe térdelsz. remélem érthetően írtam le:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 hát én úgy szoktam nyújtani hogy összekulcsolom a kezeimet és a hátam mögé teszem. kb mint a bemelegítéskor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 én nem szoktam, szerintem nem lehet csak a vállat nyujtani, de lehet, hogy tévedek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 újabb hangulatjavító kérdés ti melyiken nyomtok többet Fekvenyomás sima padon , fekvenyomás negatív(30fok), fekvenyomás 45fok ??? én 30 fokon nyomok többet bár csak kevéssel és 45 fokon a legkevesebbet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Augusztus 2, 2008 Author Share Posted Augusztus 2, 2008 negativba nekem is könnyebben megy a nyomás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 gyúrunk bizony:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 újabb hangulatjavító kérdés ti melyiken nyomtok többet Fekvenyomás sima padon , fekvenyomás negatív(30fok), fekvenyomás 45fok ??? én 30 fokon nyomok többet bár csak kevéssel és 45 fokon a legkevesebbet ÖÖ.. negativ miota 30fok? nem -30? mert szerintem a sima 30 az pozitiv de mindegy... amugy kedvtöl függ, általába mindig fekvenyomás egyenes padon, és 15 vagy 30 fokos 1kezzes, ha van még kedvem nyomni akkor ami kimaradt 15 vagy 30 2kezzesel... 45fok inkább mellröl nyomásnak számit már.. mivel az elülsö váll jobban besegit 45n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 azt mondják, negatív nyomás nem ér semmi, sima pad vagy 30fok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 igazad van hogy -30, amugy a negatív fekvenyomás azt mondják hogy a mellizmod alsó részét erősíti és van benne valami. Én mellre először negatívon csinálok 4*8 az aztán tárogatok(géppel) 4*10-et azután sima fekvenyomás 4*8 és a végén szabad súllyal tárogatok 4*10 et, ha szerintetek rossz akkor írjatok mer power gyúros emberek vagytok:D és értetek hozzá. Előre is kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 igazad van hogy -30, amugy a negatív fekvenyomás azt mondják hogy a mellizmod alsó részét erősíti és van benne valami. Én mellre először negatívon csinálok 4*8 az aztán tárogatok(géppel) 4*10-et azután sima fekvenyomás 4*8 és a végén szabad súllyal tárogatok 4*10 et, ha szerintetek rossz akkor írjatok mer power gyúros emberek vagytok:D és értetek hozzá. Előre is kösz! csak annyit tennék hozzá, hogy a szabadsúlyos tárogatás annyival jobb a gépinél, hogy jobban le tudod ereszteni a karjaidat, a gép nekem nagyon természetellenes testtartást és mozdulatot ertőltet, és ezt nem csak én mondom.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 jaja igaz:P ezért szoktam ajánlani mer pl: tárogatógéppel már megy a max súly de sima súlyokkal csak 15-15kgal csinálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 igazad van hogy -30, amugy a negatív fekvenyomás azt mondják hogy a mellizmod alsó részét erősíti és van benne valami. Én mellre először negatívon csinálok 4*8 az aztán tárogatok(géppel) 4*10-et azután sima fekvenyomás 4*8 és a végén szabad súllyal tárogatok 4*10 et, ha szerintetek rossz akkor írjatok mer power gyúros emberek vagytok:D és értetek hozzá. Előre is kösz! ez baromság, minden edzést sima pados nyomásal érdemes kezdeni tehát 2kezzes, utána lehet variálni, de hogy negativon kezded... és amugy is csak nép hiedelem az, hogy az also rész igy meg úgy... szvsz simapad, 15 vagy 30fok, negativ nyomás és utána jöhetnek a nyújtó mozdulatok, azaz a tárogatás és társai. +Szerintem elég a sima 1kezzes súlyokal való tárogatás is.. a gépes helyet meg mondjuk egy áthuzás, vagy van ilyen csigás huzzás is, akkár a tolodzkódás is megfelelö Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 köszi:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 máma csináltam csigával mellgyakorlatot és állati jó ajánlani tudom mindenikek. Mostani edzésem 1. fekvenyomás, 2. pozitív fekvenyomás súlyokkal 15, 15 kilóval emelni kell majd csak a technikát meg kellett tanulnom:P 3. csigás húzás majd 4. nek tárogattam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 ez igy jó is, néha pl. 2 hetente megcserélheted a tárogatást a csigás gyaksival Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Augusztus 5, 2008 Author Share Posted Augusztus 5, 2008 én például egyik mell edzésen sima fekvenyomást csinálok a másikon pedig ferdepadon nyomok van amiokor felmenőbe egyezek max sulyig van amikor csak négyeket nyomok mikor mihez van kedvem nincs az kőtáblába vésve hogy mikor miből és mennyit csináljunk nem mindig ugy megyek edzésre hogy fitt vagyok van amikor fáradtabb az ember van ugy hogy nem tudtam rendesen kajáni stb stb az ott dől el hogy mekkora sullyal fogok dolgzni amikor lefekszek a fekpadra és kiveszem a 70 kg és én már akkor érzem hogy hogy fog menni az edzés amikor először kinyomom a bemelegitősulyt de volt már olyan hogy fáradtnak éreztem magam és mégis nagyon jól ment az edzés de volt már forditva is emberek vagyunk mindig az adott edzésől kell kihozni a lehető legtöbbet szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 azér az kemény hogy 70 kiló a bemelegítő súlyod:D nekem 60:P de csak 70 ig megyek 60 65 70 70 vagy 60 70 70 70. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 szerintetek ez milyen 65 vagyok és csúcsba 95 öt nyomok máma csináltunk egy kis csúcsnyomást és így sikerült:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 nemrosz, de vannak külön tipusok, és vannak keverékek, a bajnok csak kevérkböl lehet, te ugy láttom az erösek közé én meg a nagytömegüek közé tartozok.. ismerek olyat 70kg és 150-160 nyomkod fekve, de nem néznéd el róla, hogy edz. és olyat is aki 110 kiló és 100akat nyomkod és biztonsági ör+ diszkoba kidobó, igaz az kisé felvan tuningolva én is 8x körül vagyok és jobb napjaimon nyomkodok 70 körül.. rossabbokon meg 60 is nehéz.. ettöl függetlenül hiték már háturol, hogy kidobo vagyok , igaz mikor elöröl meglátak akkor rájötek, hogy messze vagyok még jah és lécci ne azt ird, hogy máma, hanem, hogy ma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts