davcsi Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 nem lenne rossz ha gondolkoznál, kis súly = kevesebb terhelés = nem használod a "teljes" izmot = leépül szerintem nem nagy ördöngöség, gondolom a ti nagy edzötök, arrol nem is beszél, hogy nem kell összevisza kajálni meg minden, csak rizs meg csirke menyen a jó diétába. szerintem te a nagyobb ismétlés szám-ra gondolsz tehát 12-20 ig arra vannak azok a "mitoszok", hogy segit szálkásodni. amugy meg azzal a súlyal dolgozon diétába is ami max bir 10-12 ismetlés és ennyi, de végülis a kaján áll vagy bukik a dolog juhzo ajánlom figyelmedbe http://www.tesztoszteron.hu/ ez az oldal elviekben inkább a crossfitel foglalkozik. igen persze a 300 én azt mondom nincs nagy izmuk, egy 90 kilós testépitönek is van annyi SZÁLKÁSAN, ennyi a különbség a crossfit meg a testépités között elméletben, hogy amig a testépitö izmot épit = zsirosodik + izmot szedfel, addig a crossfit szálkás marad végig és minimális fejlödés. szerintem te a kocka has miatt vagy annyira a 300ért de ki kell, hogy ábránditsalak... genetika kérdése... persze lediétázhatsz, lehet, hogy meglesz, de van akinek olyan a genetikája, hogy alapbol kockás a hasa annak tömegelés alatt is kockás hiába van több helyen nagy zsir réteg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 köszi:P ezt nem tudtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danii0602 Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 hali! légyszi rakjatok nekem össze egy kezdő edzés tervet. nagy szükségem van rá. előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 hali! légyszi rakjatok nekem össze egy kezdő edzés tervet. nagy szükségem van rá. előre is köszi! Kor?magasság?súly?hol edzenél(otthon/teremben)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 hali! légyszi rakjatok nekem össze egy kezdő edzés tervet. nagy szükségem van rá. előre is köszi! adatot súly, magaság. de iitt van egy 1.nap Mell-bicepsz (Hétfö) Fekvenyomás Ferdepados nyomás Tárogatás Kétkezes bicepsz Bic. állva váltot karral 2.nap(Szerda) Láb Guggolás Lábnyujtás Lábhajlitás merevlábas felhuzás 3.nap (Péntek) Hát-Váll Huzodkodás Mellhez huzás Döntöt törzsü evezés Felhuzás Oldal emelés Elöre emelés döntöt törzsü oldalemelés ennyi mindenböl 3 sorozat 6-12 ismétlés probálj olyan súlyal dolgozni ami megterhelö de a SZABÁLYOSÁG A LEGFONTOSABB ennyi. Csinálj bemelegités minden izom csoport elött 1 sorozat. Ha van kérdés szolj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-_- Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 tricepszet kihagytad. én így csinálom: 1. mell-bicepsz 2. hát-tricepsz 3. láb-váll mindenből 4x8-at Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 na hogy ne laposodjon el a hangulat: A mai napi kérdés, Ki milyen tricepsz gyakorlatokat szokott csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi002 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Sziasztok!!! Én tricepszre ezeket szoktam csinálni: Tolódzkodás feltámasztott lábbal Lórúgás Tricepsznyújtás fekve Fekvenyómás egyenes padon szűkfogással Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danii0602 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 igazad van egy-két dolgot ki hagytam. 16 vagyok 185 magas 62kg (talán a paparaméterekből nem derül ki de vékony test alkatú vagyok) edzőtermi gyakorlatokból állítsátok össze egy kezdőnek valót. előre kösz! davcsinak is köszi! szerintetek kellene valamit szednem vagy korai? (jelenleg ez a táplálék kiegészítőm: sok kenyér,[:szén-hidrát] sok kolbász [:szén-hidrát, fehérje]) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 1.nap Mell-bicepsz-Tricepsz (Hétfö) Fekvenyomás Ferdepados nyomás Tárogatás Kétkezes bicepsz Bic. állva váltot karral Lórugás Tric. nyujáts 1 kezessel Tolódzkodás 2.nap(Szerda) Láb Guggolás Lábnyujtás Lábhajlitás merevlábas felhuzás 3.nap (Péntek) Hát-Váll Huzodkodás Mellhez huzás Döntöt törzsü evezés Felhuzás Oldal emelés Elöre emelés döntöt törzsü oldalemelés itt az edzés terv... modositva ezt nyugodtan 3-4x6-12|sorozat x ismétlés ennyi pihenj és kajálj sokat. a paramétered nem rosszak mert magas vagy.. könnyen tudsz masszát felpakolni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 na hogy ne laposodjon el a hangulat: A mai napi kérdés, Ki milyen tricepsz gyakorlatokat szokott csinálni? Tricepsz nyujtás 1 kezessel Lórugás Tolodzkodás 1 kezes tricepsz fekve (néha) A szüknyomásnak nem láttom értelmét, mivel elvileg a mell középsö részét bombáza, meg az átlag mindenböl csinálja mell-váll-tricepsz, ezért inkább mellnél jó legalábbis tapasztalat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 én ma kipróbáltam a gladiátor eddzést...ajánlani tudom mindenkinek..4 ember kell hozzá de nagyon hatásos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Én elkezdtem, mostanába, kedvenceim a Mellizom, Bicepsz, Hasizom, és a Hátizom (Hátra szoktam a legtöbbet ) Nem szedek semmiféle "étrendkiegészítőt". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-_- Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 igazad van egy-két dolgot ki hagytam. 16 vagyok 185 magas 62kg (talán a paparaméterekből nem derül ki de vékony test alkatú vagyok) edzőtermi gyakorlatokból állítsátok össze egy kezdőnek valót. előre kösz! davcsinak is köszi! szerintetek kellene valamit szednem vagy korai? (jelenleg ez a táplálék kiegészítőm: sok kenyér,[:szén-hidrát] sok kolbász [:szén-hidrát, fehérje]) Szerintem korai még valamit is szedned...edz keményen, egyél normálisan és meg fog látszani hidd el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danii0602 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 kösz davcsi! a tolodzkodás, és a huzodzkodás meg nem megy de szerintem hamar belerázódok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
supreme7 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 jaja nem kéne semmit se szedned először alapot szedd fel tudod húzódzkodás meg a huzodzkodás hát nekünk alapból suliba 20-20 at kellett hogy meglegyen az 5 ös:P bár a mi sulink a tesiéről volt híres:P szertorna komplett gyakorlatok hmmm.. azok voltak a szép idők:P akkor még volt értelme a tesi órának:D hát kiegészítőket szerintem testsúly feletti edzés után szedjél pl most 62 kiló vagy és 70 szériázol vagy 75 el addig nem érdemes mer csak szétreped a bőröd. Az első 2 hónapba nagyon drasztikusan fogsz fejlődni aztán lesz egy holtpont, de ha kitartóan edzel akkor 5 hónap alatt fellehet szedni egy igen tekintélyes izommennyiséget. Drasztikus fejlődés pl 1 hónap alatt fekve nyomásba akár 20 kilót is fejlődhetsz mer volt pl aki rúddal kezdte és most már megy neki a 40:P máma csúcsnyomást csinálunk xD remélem megy az 1.6-os kredit ami 100 kiló fekve na jó 105 kiló lenne de az nem hiszem hogy megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 szerintetek kellene valamit szednem vagy korai? (jelenleg ez a táplálék kiegészítőm: sok kenyér,[:szén-hidrát] sok kolbász [:szén-hidrát, fehérje]) ezen jót röhögtem , Szerintem ami a ch-t illeti a cukor elég, én is csak azt használok meg zabpelyhet, tehát rájötél, hogy hopppáá ez minden konyhába megtalálható (legalábbis a cukor) ez a dextroz, a paraszt tömegnövelök amit én is iszok, ez az egyik lánc szeme a másik a fehérje, ezt por formájába lehet bevini kiegészitöböl (nem tableta ) de én is CSAK reggel és CSAK edzés után szoktam, mert akkor kell a gyors fehérje-szénhidrát. máskor meg sok-sok hús a fehérjének, és sok krumpli-rizs-tészta ch-nak ennyi az egész, ezek KIEGÉSZITÖK a nevébe benne van, nem, erre kell alapozni, csak reggel jó, mert akkor nem tudnák megenni 150gr rizst meg 100gr húsit, igy meg pár korty és még finom is, meg edzés után, amikor haza is kell menni meg minden gondolom nem a házatokba edzel a gáztüzhely mellett supreme7: a lipo az zsirégetö, de én inkább, anadrox-ot ajánlok, vagy az egyszerü L-Carnitine, de a liporol is lehet halani jokat, de én azért mondtam a carnitint meg az anadroxot mert ismerek olyat aki már alkalmazta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 van itt valaki aki szokta nézni a bb.tv-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 van itt valaki aki szokta nézni a bb.tv-t? inkább kérdezd úgy, hogy ki nem szokta nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 sztem csak 2en nézük, a többiek nem tudom mennyire érdeklik ezek, én a gyumár is szoktam, szerintem nagyon inspiráló... bb.tv 44hez: Az Ozit hatalmas tisztelet illeti szerintem! Elvesztete az egyik lábát, de nem hagyta el magát, és amilyen sikereket eléri... skander meg fekvenyomásba is mindig ott van a 1-2-3 EB-VB 200 fölött nyom, hihetetlen számomra, hatalmas tiszeteletet érdemel Mellékesen a Pazsitka Tünde meg ... nem látszik rajta, hogy 30 éves, mindenesetre ... nagyon ott van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 én is szoktam:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
unleash Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Egy kérdés: Magasságom kb. 178-180 cm, súylom:80-85 kg. Érdemes-e erre gyúrni? A választ előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 érdemes gyúrnod, és én megint elkezdtem mert elhíztam :/ és jó lenne az izom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 hy! jövőhéttől kezdve járnék kondiba, de előtte még csak 1szer voltam. A kérdés az lenne kell-e edzőt fizetni vagy elég ha haverok mondják h mit- meg h csináljak.. tudják már ők is eléggé mert már járnak 1 éve. És van egy enyhe gerincferdülésem.. kell e rá különösebb figyelmet fordítani? Ja meg egy edzéstervet vki összetudna nekem dobni paramétereim: 183 cm /63 kg. cél a testtömegnövelés főképp a has/ hát/ karok erősítése. Eszek húst, kenyeret, burgonyát meg ieneket kb napi 4-5ször. táplálékkiegészítőt majd talán akkor ha lesz vmi alap. A segítséget előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 unleash: ha van lehetöség mindig érdemes gyurni, hisz egy kis izom senkinek se árt Barzak: ha elhiztál diéta, vagy legalábbis negativ kaloria d4s0t: edzöt szerintem nem kell, itt egy edzéster fentebb, ha valamit nem tudsz nézd meg a b.b.hu-rol vagy haverjaid is megmutathatják legalább látod gyakorlatba is, fő a helyes gyakorlat, nem kell mázsákat mozgatni ha helytelenül csinálnád, hisz mi nem eröemelök akkarunk lenni hanem testépitö 1.nap Mell-bicepsz-Tricepsz (Hétfö) Fekvenyomás Ferdepados nyomás Tárogatás Kétkezes bicepsz Bic. állva váltot karral Lórugás Tric. nyujáts 1 kezessel Tolódzkodás 2.nap(Szerda) Láb Guggolás Lábnyujtás Lábhajlitás merevlábas felhuzás 3.nap (Péntek) Hát-Váll Huzodkodás Mellhez huzás Döntöt törzsü evezés Felhuzás Oldal emelés Elöre emelés döntöt törzsü oldalemelés itt az edzés terv... modositva ezt nyugodtan 3-4x6-12|sorozat x ismétlés ennyi pihenj és kajálj sokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 hehe:P én erőemelő akarok lenni:D mivel kickboxhoz az kell:P minél több munkavégző izom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 kösz az edzéstervet de vmi olyasmi kellene amit heti 5× lehet csinálni.. vagy ismételjek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 minek? mi értelme van a heti 5 edzésnek? fullra szétedzed magad... mikor fogsz piheni? ha nem tudnád a pihénés (alvás) regenerálodunk és növekedünk, meg azért napi 8-9 óra alvás is jó ha van.. én most heti 4 edzést nyomatok, de igy is a határon mozgok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 tudom h kell az izmoknak átlag 1 nap hogy regenerálódjanak de ha naponta edzek, akkor minden nap más izomcsoportot dolgoztatnék meg így végülis meglenne az 1 nap szünet. Kivéve a hasazás mert azt naponta kell h érjen is valamit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts