Raziel#666 Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 megbeszéltük. így mostmár valamelyest teljesebb lett a kép az olvasóknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladzjoe Posted Szeptember 22, 2006 Share Posted Szeptember 22, 2006 én most ezt az edzéstervet gyűröm: hétfő:mell,váll fekvenyomás síkon 4* piramisban + 1 ami megtartós +(szuperszettbe) tárogatás szériába 4* szűk 4 *8 + pull-over váll:oldalemelés lassan 4 * 12 8 6 4 fekve oldalemelés 4* 8 arnold nyomás 4* 8 +kábeles oldalemelés nyakmögül nyomás 3 * piramis ` aztán 6 6 6-------------------------------------- kedd:hát,has huzódszkodás 4 * amennyi megy döntött törzsű eme,és 4 *10 akasztófa 4 * 8 + evezés 4 *8 emelés 4 *8 has:3*25 hasprés + lábemelás oldalemelés 4* 50 --------------------------------------- szerda: kar# futás álló bicepsz francia rúddal 4* piramis váltott karú bicepsz 4 *14 8 6 4 + tricepsz lehşzás 4 * 14,8,6,4 kábeles tricepsz 4* +nyakmögé engedés kalapács 4* őrült 8 as tolóckodás --------------------------------------------- csütörtök:mell+hát 45 fok t* + húzodszkodás mellprés 4* + akasztófa döntött kitolás pulcsi evebás+döntött törzsű evezés -m------------------------------------------- péntek:váll,kar nyikmögül nyomás p1ramisban előre emelĄs 4* 8 oldalemelés 6,6,6 kábeles variált 3*8,8,8 <2r /> kar:tbr /> scott pad 4* 8 váltott karú bicepsz 4 * 21 es bi3epsz ` 21 es tricepsztbr /> kom"inált tricepsz 4*8 lórúgás 4*8 + nyakmögé engedés hát ennyi egy heti szerény edzésem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 Szerintem nem jó a mindennapi edzés, mert az izmok nem tudják kipihenni magukat, de ha ezeket csinálod, gondolom nem vagy kezdő és tudod, hogy mit csinálsz Én hétfő, kedd, szerda, csütörtök ön szoktam lemenni vagy csak 3. szor egy héten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 nézzétek ezt a szikkadt gyereket: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Én is nemsokára így fogok kinézni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Hagyadmár tiszta gizda a gyerek. Ja meg még barnulnod is kell akkor, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Nem is keveset :D hát igen eléggé gizda D: :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 meglátásom szerint heti 3 (intenzív - 2-2,5 órás) eddzés meg egy kis kitartás bőven elegendő. aki meg úgy akar kinézni, mint a fentebbi képen a férfi, az kezdje az eddzést azzal, hogy beköltözik a konditerembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Ez így van. Van nyit egy konditermet és egy évig csak ő használja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
k robi Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Én 62 Kg vagyok és a rekordom 10x65 kg ja és 73 fekvenyomás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Én mostani nyár végefele jártam úszni minden reggel egy órát kb. Az is kihozza az emberből a maxot. Nem lettem egy Arnold Schwarzenegger de azé az egóm megugrott rendesen .Meg a kimerítő úszkálás után egész délelőtt a melegvízbe lehetett pocolni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 szia Jannussz! Én csak arra lennék kiváncsi, hogy milyen edzésterv alapján edzel? Szálkásításhoz, és tömegnöveléshez miket és hányszor szoktál csinálni? Láttam rólad képet is! ööö... Mióta edzel?? Előre is köszi a választ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 24, 2007 Author Share Posted Április 24, 2007 nos köszönöm a kérdésedet én egy héten 4-szer edzek egy edzésen két izomcsoportot első nap mell-tricepsz második nap hát-bicepsz harmadik nap váll-láb negyedik nap pihenő aztán minden kezdődik előlről hétvegén nem edzek a gyerekkelszoktam elmenni uszni vagy télen korizni mert egy kis aerob mozgás is kell általában nagyobb sulyokat használok és egy izomra csak 3-4 gyakorlatot általában 3-4 szer hatot szálkásitásnál ugyanigy 3-4 gyakorlat csak kissebb suly és 6-8 szor 8 at és az egsz edzés pörgősebb több aerob pl kondibicigli heti 3-szor félóra és a kaján is váltotatni kell több zöldség gyümölcs általába az ugynevezett könnyü kaják nem egyszrü igy edzeni de csk igy megy 1986-óta edzek persze kissebb nagyobb megszakitásokkal pl katonaság stb kédezzetek bátran a tudok segitek a jelszó gyurjunk wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Köszi a választ! Még azt szeretném megkérdezni, hogy melyik izomcsoportokra milyen gyakorlatokat szoktál végezni? Én csak 1 éve edzek, még elég zöldfülü vagyok gyúrjunk wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==Tryallevi==-- Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 én meg azt szeretném kérdezni hogy az ien izomerősítő tápszerek télleg erősítik az izmokat ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 25, 2007 Author Share Posted Április 25, 2007 Köszi a választ! Még azt szeretném megkérdezni, hogy melyik izomcsoportokra milyen gyakorlatokat szoktál végezni? Én csak 1 éve edzek, még elég zöldfülü vagyok gyúrjunk wazze ez ugy van általában hogy a nagy izmokra egyik edzésen nagy terhelést kapnak akövetkezőn inkább formáló gyakorlatokat végzek pl mellizom első nap :fekvenyomás piramisba 12,10,8,4,2,2,eza fő gyakorlat,aztán 3 sorozat tárogatá,és végül szükennyomás vagy negativ nyomás mikor mihez van kedvem a következő mell napon a 30 fokos nyomás a fő gyakorlat most ezt csinálom piramisba a lehető legnagyobb sullyal aztán 3 sorozat ferdepadon tárogatásvégül vagy szüken nyomás vagy kis sullyal megpumpálom az erőkereten . lábnál ugyenez a helyzet ha egyik nap nagy suly használtam akkor a következő edzésen olyan gyakorlatokat vézek amiket eleve kissebb sullyal lehet csak csinálni a többi kissebb izomcsoportra pidig edzésenként 3 gyakorlat elég legyen egy nehezebb és két könyebb például mell edzés után a tricepszed már ugy is be van durranva már nem kell neki sok és teljesen kész van mivel nem tudod teljesen lokalizálni az izomcsoportokat ezért célszerü a kapcsolódó izmokat egy napon edzeni hogy tudjanak regenerálódni a következő edzésre érted? gyurjunk wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 25, 2007 Author Share Posted Április 25, 2007 én meg azt szeretném kérdezni hogy az ien izomerősítő tápszerek télleg erősítik az izmokat ? csak akkor ha edzésmunka is van mögötte ugy nem megy hogy beszeded és izmosodsz(pedig jó lenne)hanem beveszed élmész edzésre ott meghalsz kihozod magadból a maximumot hazamész és este megint beveszed és ha ezt rendszeresen hónapokok át legalább heti háromszor megcsinálod na akkor erősebb leszel és ez fog is rájtad látszódni gyurjunk wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 nagyjából értem Köszi a választ! Az izomerősítőknek és a tömegnővelő szereknek milyen mellékhatásai vannak (ha vannak ) ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabika6630 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Hello. A táplálék kiegészítő áltlában tejből készül (tejsavó fehérje), szal semmi extra dolog nincs benne. De vannak olyanok amibe vannak adalékok, pl: glutamin... Ha jól tudom, akkor nincsenek mellékhatásai a táplálék kiegészítőnek. (de azért mindig vannak kivételek, allergia...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer01 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 csá all! mondana valaki "tippeket" egy 12 éves gyereknek aki most kezdett el gyúrni és nem tudja mit érdemes neki csinálni és mennyit? előre is köszi (amúgy ez a 12 évse gyerek én vagyok, és a felső testemet akarok jobban szálkásitani ) és mit egyek hogy egészséges és erős legyek? (úgy értem hogy ha edzek és megéhezek mit ehetek hogy ne ártson meg? )legyek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 tippek tényleg jöhetnének mondjuk én nem 12 éves vagyok hanem picit öregebb jah és az mira jó hogy az ember nyers tojást felüti és megissza ?rocky is ezt csinálta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer01 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 tele lesz a poci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer01 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 na senki nem mond tippeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Én 14 vagyok, minden este minimum negyed órát edzek. Semmi különleges étrendem nincsen. Szerintetek ez így jó, vagy kéne étrend? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Én sem vagyok egy profi, de szerintem a negyed óra édes kevés... Nekem negyed órába egy rendes gyakorlatsorozat sem fér bele Mit szoktál csinálni abban a negyed órában? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Most vállra és hasra dolgozok. Hetente kétszer karate edzésem is van, ami másfél órás, abban is van erősítés is. Azért csak negyed óra, mert az épp elég arra, hogy jól nézzek ki, és nem is vesz el időt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belinea Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 értem Jannussz, egy kérdés! Vállalsz edzésterv összeírást? Hogy mikor mennyit hányszor meddig... Amit idáig csináltam kicsit rosszul volt ősszeállítva, mert nem pihentek az izmaim eleget. Gyúrjunk wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 26, 2007 Author Share Posted Április 26, 2007 nagyjából értem Köszi a választ! Az izomerősítőknek és a tömegnővelő szereknek milyen mellékhatásai vannak (ha vannak ) ? jól mondja csabika valóban tejből készitik de vannak olyan készitmények melyeket tojásból vannak ezek kicsit drágábbak annyi mellékhatás lehet hogy mivel magas a szénhidrát tartalmuk (most a vastagitó porokra gandolok)megfájdul a hasad de pár nap alatt megszokja az ember nem a hasfájást hanem a turmixot ja és mindig kaja után inni mert ha kaja előtt megy be nem leszel éhes egy ideig. a másik kérdésedre pedig semmi probléma ird meg hány kiló vagy mit akarsz vastgitani ,szálkásitani,hányszor tudnnál elmenni egy héten és milyen eszközök állnak a rendelkezésedre és irok neked szivesenegy edzéstervet gyurjunk wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 26, 2007 Author Share Posted Április 26, 2007 csá all! mondana valaki "tippeket" egy 12 éves gyereknek aki most kezdett el gyúrni és nem tudja mit érdemes neki csinálni és mennyit? előre is köszi (amúgy ez a 12 évse gyerek én vagyok, és a felső testemet akarok jobban szálkásitani ) és mit egyek hogy egészséges és erős legyek? (úgy értem hogy ha edzek és megéhezek mit ehetek hogy ne ártson meg? )legyek? helló te 12-éves gyerek figyelj egyenlőre a sulyzókat hanyagoljad mert az izületeid még növésbe vannak sulyzózzni ráérsz később is majd 4-5 év mulva ha lessz még kedved addig is ajánlom a saját testsujjal végzett gyakorlatokat fesőtesre fevőtámasz kölönböző kéztartással (szélesen,szüken) huzódzkodás tarkóhoz mellhez amennyi megy ha rendesen csinálod fog látszódni ne félj kaja :a nem zsiros husok ,zöldség gyümölcs dögivel minél kevesebb fehér kenyér edzés előtt 1 órával már ne egyél mert teli gyomorral nem jó oké! gyurjunk wazze! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 26, 2007 Author Share Posted Április 26, 2007 tippek tényleg jöhetnének mondjuk én nem 12 éves vagyok hanem picit öregebb jah és az mira jó hogy az ember nyers tojást felüti és megissza ?rocky is ezt csinálta <_< jó a nyers tojás ha van gusztusod meginni ha beleturmixolod valamibe mert csak ugy a héjábol meginni ugy kemény ha iszod a sárgáját ne igyad csak a fehérjét és legalább napi 8-10 darabot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts