jannussz Posted Június 3, 2008 Author Share Posted Június 3, 2008 van ez az ingyenes FittMuscle magazin abban tesztelik ezeket az uj cuccokat nagyon dicsérik őket az áruk sem vészes 1 doboz =25 tasak 6290 foint edzés előtt egy tasak és széttéped a rudat ezt nem én mondom hanem akik tesztelték ha valaki kipróbálta kérem irja le a tapasztalatait Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beencee Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Az íze elég kesernyés de gyorsan megkell inni és kész , amugy nekem bevált jól energizál durrant minden. Multkor mikor bicepszet meg tricepszet edzettük a végén már szinte alig birtam hajlitani a kezemXD, szoval csak ajánlani tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Június 4, 2008 Author Share Posted Június 4, 2008 mióta szeded ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 lenne pár kérdésem én most 1 hónapja járok terembe 183 cm vagyok 65 kiló 65 el edzek fekvenyomásba és 15 kiló súlyzóval bicepszezek, de nemszedek semmit, mert úgy hallodtam hogy az ilyen szintetikus fehérjéktől rákot lehet kapni nagy könnyen a kreatin meg cska felfujja az embert nagyon nehéz azt a vizet izommá gyúrni. Edzés után mindig megiszok 2 pohár friss meleg házitejet meg jól bekajolok:P Kérdéseim valaki tudna nekem adni egy jó mell bicepsz edzéstervet, hátam szerintem már egész jó minden 2 edzés hát szóval azzal nemlezs probléma. Mellem alsó részét kéne igazán megdolgozni szóval please:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verby Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 A HotBlood ízét leginkább a Mucopront nevű köptetősziruphoz tudnám hasonlítani, tehát annyira nem rossz az ize. Engem speciel abszolút nem dobott fel, mindössze azt tapasztaltam, mintha megemelkedett volna a testhőmérsékletem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 lenne pár kérdésem én most 1 hónapja járok terembe 183 cm vagyok 65 kiló 65 el edzek fekvenyomásba és 15 kiló súlyzóval bicepszezek, de nemszedek semmit, mert úgy hallodtam hogy az ilyen szintetikus fehérjéktől rákot lehet kapni nagy könnyen a kreatin meg cska felfujja az embert nagyon nehéz azt a vizet izommá gyúrni. Edzés után mindig megiszok 2 pohár friss meleg házitejet meg jól bekajolok:P Kérdéseim valaki tudna nekem adni egy jó mell bicepsz edzéstervet, hátam szerintem már egész jó minden 2 edzés hát szóval azzal nemlezs probléma. Mellem alsó részét kéne igazán megdolgozni szóval please:P jo hülye volt az aki ezt a sok marhaságot mondta neked 2pohár tejtől meg nem fogsz hízni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Június 6, 2008 Author Share Posted Június 6, 2008 A HotBlood ízét leginkább a Mucopront nevű köptetősziruphoz tudnám hasonlítani, tehát annyira nem rossz az ize. Engem speciel abszolút nem dobott fel, mindössze azt tapasztaltam, mintha megemelkedett volna a testhőmérsékletem. na ma láttam nálunk is van a terembe ugyhogy a jövő héten kipróbálom kiváncsi vagyok rám milyen hatással lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verby Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Körülöttem mindenki el van tőle ájulva... lehet bennem van a hiba!: ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beencee Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 30 at rendeltem abbol még 15 van meg, kb olyan hónapja vettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Helosztok! megint lenne egy kérdésem: nyújtani rögtön edzés után kell, amikor még bevan durranva az izom, vagy később, hogy pihenhessen addig? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beencee Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 rögtön edzés után, hidegen nemajánlott ngyon nyujtogatni csakhamár rendesen bevan melegedve az adott izom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Szerintetek ha a nyár alatt forgatok meg felülök sokat a hasamon fog látszódni azért valami hogy a nyáron mit csináltam ? Őhm már régóta megakartam kérdezni de ti mennyit nyomtok ki fekve csúcson ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 lenne pár kérdésem én most 1 hónapja járok terembe 183 cm vagyok 65 kiló 65 el edzek fekvenyomásba és 15 kiló súlyzóval bicepszezek, de nemszedek semmit, mert úgy hallodtam hogy az ilyen szintetikus fehérjéktől rákot lehet kapni nagy könnyen a kreatin meg cska felfujja az embert nagyon nehéz azt a vizet izommá gyúrni. Edzés után mindig megiszok 2 pohár friss meleg házitejet meg jól bekajolok:P Kérdéseim valaki tudna nekem adni egy jó mell bicepsz edzéstervet, hátam szerintem már egész jó minden 2 edzés hát szóval azzal nemlezs probléma. Mellem alsó részét kéne igazán megdolgozni szóval please:P elég béna vagy kispajtás hazudozásban, mert 1 hónap edzés után nem fogsz saját súlyoddal fekvenyomni, meg 15kgval bicepszezni. hanyas karod van ha annyira jó vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Szerintetek ha a nyár alatt forgatok meg felülök sokat a hasamon fog látszódni azért valami hogy a nyáron mit csináltam ? Őhm már régóta megakartam kérdezni de ti mennyit nyomtok ki fekve csúcson ? fog látszani, de sztem elég kétnaponta csinálnod, nem szükséges minden nap, majd érzed. a fekve csúcs meg sok mindentől függ, milyen edzett vagy, hány kg, hány cm, hány éves, mióta edzel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Nekem is lenne egy kérdésem Melyik az a gyakorlat amivel szálkásítani(vagy legalább fogyasztani)lehet a mellizmot. Csak mert amúgy is félig endomorf alkat vagyok, és egyszerűen nem vagyok képes lefogyni a mellizmom végén "lötyögő" kis zsírdarabot.Olyan kicsi hogy elfér a tenyeremben, de nagyon irritáló , és teljesen eldeformálja a mellizmomat. Az izmom felső része meg teljesen sovány. A lexikonban se írnak róla semmit, mert hát persze Schwarzeneggernek sose volt úszógumija. Valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Talán fekvőtámaszt csinálhatnál különböző válltávolságokkal de abból elég sok kéne amúgy nekem is hasonló "gondom" van a hasammal. Nem látszanak a kockák pedig ha éppen úgy vagyok akkor látom hogy ottvannak csak alaphelyzetben van egy kis réteg rajta és felüléssel nem akar eltünni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Tehát ha a mellizmomra koncentrálok, akkor el fog kezdeni lassan fogyni, vagy csak alatta fog nőni az izom? és kb mennyit kellene? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Június 12, 2008 Author Share Posted Június 12, 2008 na de sztem akkor nem csak a mellizmodon van háj próbálj leadni néhány kilót ugyanez vonatkozik a hasizomra ottvan ugyan a kocka csak nemlátszódik a kis zsirrétegtől nagy szériák 10-15 kevés pihenő fájni fog de megéri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 most nemrégen hagytam abba a fogyózást, mert már idegileg nem bírtam, 3 hét alatt ledobtam 4 kilót úgy hogy minden harmadik nap mentem 7,2 kilómétert futni. Az hagyján, de annyira visszaestem gyúrásteknikailag hogy utána már nem tudtam oldalemelést 10 kilós súllyal csinálni.De még most se tudom. Olyasvalami teknikára gondoltam amitől nem esek vissza, de mégis fogyok, ha nagyon lassan is, de fogyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 a futás nem rossz,talán az úszást megpróbálhatnád ,1-2 hónapig ha heti minimum 2x 1-2 órát úszol az sokat fejleszt a testalkatodon én júliustól megyek vissza kondiba,addig itthon tartom magam formába hogy szét ne essek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Ha fogyni szeretnél és emellett megtartani/növelni az erődet akkor én a winstrolt ajánlom ampullás formában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Én 178 cm vok és 73Kg 110 Kgba nyomok fekve! Nyár végére 120 a cél! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 fogalmam se volt róla,hogy mi a winstrol ezért utánanéztem. Hát egyik az hogy én fehérje-turmix, és adalékanyagok nélkül szeretném elérni célomat. A másik az hogy én tartózkodom bármiféle drogoktól, se cigi, se pia,se kávé, steroid-se. A harmadik meg az hogy csak 16 éves leszek "a futás nem rossz,talán az úszást megpróbálhatnád ,1-2 hónapig ha heti minimum 2x 1-2 órát úszol az sokat fejleszt a testalkatodon smile.gif" régen 13-14 évesen gyakran úsztam, és semmit se fogytam amúgy se szeretek úszni, mert szétunom a fejemet a vízben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 hát fogyni nem is nagyon lehet az úszással de a testalkatodat elvileg igencsak befolyásolja. Legjobb fogyás a kaja megválogatása és a rendszeres sportolás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutal666 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Nekem is lenne egy kérdésem! Hello mindenkinek Elek vagyok 50kg vagyok és 28as a karom , 2 hete edzek és szeretnek egy 50 es kart és 110 kg akarok lenni.Van 2 db 6kg-os sulyzóm, megtudok fekvőtámaszt csinálni meg felülést.Ha egy hónapig kemenyen gyurnék naponta 10-15 percet akkor lehetne e 50 es karom? Lécci irjon valaki össze egy jó edzés tervet,mert szertnek lemenni a strandra 50 es karokkal és 110 kg al mert azt mondta a Jani barátom (ő is edz) hogy ez már egy komoly méret és senki se merne már ilyennel kinevetni. Előre is köszönöm!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beencee Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 aza gyerek vaze XDXDXD, amugy levettem h csak poén me ien nincs XDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 1 hónap? ez most komoly,vagy csak hülyéskedik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 sztem qvára hülyéskedik am. ha már itt vagyok egy kérdés: mien gyakorlatot csináljak, ha mell izomra akarok menni, főleg annak a belső részére, szóval nem a felsőre, mert oda nem találtam semmijen gyakorlatot. bodybulideren a fekvenyomást mondták, 58al szériázok, de mellem nincs, nem nyomok koxot vagy ilyesmi. egyébként visszaolvastam, valaki írta hogy megiszik 2 pohár tejet, és leoltotta a srác hogy nem ér semmit. sztem meg ér, mert a tej teli van fehérjével, és az az izmok egyik legfontosabb alkotórésze... ha a kérdésemre válaszolnátok megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verby Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Belső mellizomra a szűknyomást tudnám javasolni, ám az sem ért semmit, ha nincs meg a megfelelő táplálékbeviteled, hisz ha nincs tiszta tömeged, nincs minek átalakulni. Ez a gyakorlat is inkább formáz, mint növel, ezt tartsd szem előtt. A tej valóban jó, abban az esetben, ha az igazi tejről van szó (házitej, magas zsír és fehérjetartalommal). Ezek a tejnek csúfolt kék/piros dobozos tejízű löttyök nem sokat érnek, vagy csak abban az esetben, ha valamilyen proteinport is keversz bele, és az nem számít koksznak. Mellesleg az is csak akkor fejti ki a kívánt hatást, ha megfelelően eszel (többet kell, hisz turbózza a fehérjék beépülését), pihensz és lelkiismeretesen edzel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beencee Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 mell belső részére még jó lehet azis ha ugy csinálod a fekvenyomást hogy nem nyomod ki teljesen amig a karod egyenes nem lessz hanem csak a mellkasodtol vagy 15 cm re nyomod ki, aránylag kisebb sullyl és nagy ismétlésszámmal hatásos lehet, vagymég a negatív nyomástis csinálhatod ha van hozzá olyan padod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts