thundertibor-alexei Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Felvilágosítanál kérlek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Ööö a Deca Durabolin nem anabolikus szteroid? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Üdv! csak azt akarom kérdezni hogy hányszor hanyas sorozatok a legjobbak az izomnöveléshez? mert én 6x6okat csinálok de láttam itt 4x8at meg 6x8 at meg mindenfélét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz8609 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Üdv! csak azt akarom kérdezni hogy hányszor hanyas sorozatok a legjobbak az izomnöveléshez? mert én 6x6okat csinálok de láttam itt 4x8at meg 6x8 at meg mindenfélét Hello! Sztem 3-4 sorozat és 8-12 ismétlés. Nekem eddig bejött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Üdv! csak azt akarom kérdezni hogy hányszor hanyas sorozatok a legjobbak az izomnöveléshez? mert én 6x6okat csinálok de láttam itt 4x8at meg 6x8 at meg mindenfélét hali szerintem 3-4x6-12 sorozat / ismétlés szerintem, ha igy minden fajta ismétlés van a izom növekedésre kényszerül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Üdv! csak azt akarom kérdezni hogy hányszor hanyas sorozatok a legjobbak az izomnöveléshez? mert én 6x6okat csinálok de láttam itt 4x8at meg 6x8 at meg mindenfélét Én 4x8at ajánlom!én ennyit csin nekem bejött! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 én 3x 4x8 -at szoktam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 kösz szépen ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 én 3x 10et szoktam, kinek mi jön be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Ma kezdtem el egy deca durabolin kúrát. Ha valaki ezen gondolkozik csak kérdezzen bátran. szedd csak nyugodtan tovább. majd évek múlva a jó magyar egészségügyben várhatsz új májra meg vesére. én ezzel nem villognék, szánalmas vagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 szedd csak nyugodtan tovább. majd évek múlva a jó magyar egészségügyben várhatsz új májra meg vesére. én ezzel nem villognék, szánalmas vagy! tudod barátom a tudatlanságodat nem kéne itt feltüntetni...ez elég elavult szöveg hogy új máj meg hogy új vese kell...arról hallottál már hogy mértékletes nitrogéntöbblet...gondolom nem...és mivel Decaonat tartalmú készítmény ezért beadásakor rögtön felszívodik kikerülve a májat és a vesét...szánalmas? Szerintem te csak a te gyávaságodat próbálod így palástolni és szerintem ez a szánalmas...ostoba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Van egy kis problémám... Azthiszem valamiért nagyon elpunnyadtam, mert mostanában már nem tudom rábírni magamat arra hogy elmenjek gyúrni, most lehet hogy már elfáradtam a sulitól, vagy mert fogytam. Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan nyerjem vissza az ambiciómat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 25, 2008 Author Share Posted Május 25, 2008 vetkőzz le fürdőgatyára és nézz tükörbe ha megvagy elégedve azzal amit látsz akkor még ráérsz elkezdeni edzeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacka Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Halhio 2en Haverral jövhéten kezdünk gyurni [konditeremben] én 53 (15éves) ő (17éves) 95körül van de haver gyurt 1évig de abahagyta.. vmi edzéstervet tudtok adni ? 2-3-4 napost ^^ meg nekem ha lehet sulyokkaalll hogy mivel kezdjek köööszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Hello! Hát konkrét súlyokat nem tudok ajánlani neked... Nem tudom, hogy erőnlétben hogy állsz... Nem lehet csak úgy súllyal dobálózni. Nem régen kezdtem én is a gyúrást. Én 54 kg voltam Most 65 kg Jah én 17 vagyok. Egy amatőr, alapozó edzésterv neked elég lenne szerintem, ha most kezded. De súlyt sztem nem lehet így megadni. Üdv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 vmi edzéstervet tudtok adni ? 2-3-4 napost Itt nézz körül! http://body.builder.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 vetkőzz le fürdőgatyára és nézz tükörbe ha megvagy elégedve azzal amit látsz akkor még ráérsz elkezdeni edzeni biggrin.gif És ha meg vagyok elégedve, de többet is tudnék, csak összeszakadt punnyadt disznó vagyok hozzá? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 tudod barátom a tudatlanságodat nem kéne itt feltüntetni...ez elég elavult szöveg hogy új máj meg hogy új vese kell...arról hallottál már hogy mértékletes nitrogéntöbblet...gondolom nem...és mivel Decaonat tartalmú készítmény ezért beadásakor rögtön felszívodik kikerülve a májat és a vesét...szánalmas? Szerintem te csak a te gyávaságodat próbálod így palástolni és szerintem ez a szánalmas...ostoba... inkább az a szánalmas, hogy nem tudsz keményen edzeni sokáig, hosszú ideig, hanem szúrogatod magad szarokkal, aztán az neked a dicsőség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 NO offense, de kémia ide vagy oda, a szteroidtől olyan lesz az ember hasa mint a terhes nőé. Látta valaki a viasaton, a "Az ember akinek felrobbbant a karja" című dokumentumfilmet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 inkább az a szánalmas, hogy nem tudsz keményen edzeni sokáig, hosszú ideig, hanem szúrogatod magad szarokkal, aztán az neked a dicsőség Bocsi, hogy beleszolok de M.O-n minden hol ugyan azt hallod, ami már idegesit picit, hogy ha szurja magát akkor edzeni se kell hanem kigyurt lesz EZ HÜLYESÉG ugyan ugy kemény munka, sok minöségi kaja és rengeteg pihenés. De van akinek más a célja. Már a magyar SB-re is koxolnak ezért gondolja mindenki, hogy semmit se kell csinálni csak szurkálni , amugy meg ha jó az utókura akkor szinte minden megmarad és nem lesz vese , máj problémái, persze ha nagyon sokáig csinálja, de szerintem ö ha 3-4 kurát csinál már jó, de akik ez miatt haltak meg nem 3-4 et hanem legalább 50-60-at nyomtak meg nem pár honaposat, +arrol ne is beszéljünk hogy a MR. OLYMPIA-ások már egyszere 4-5 durva cumot is nyomnak és akkor lereklámozák, hogy a fehérjétöl lettek ilyenek(?) és nagyon sokan elhiszik marék számra eszik a fehérjét és semmi eredménye abba hagyák mondván náluk nem használ, na ha az ember a fehérjétöl azt hiszi, hogy megnö hát... a buta verdes.... Személyes példa pedig én kezdö vagyok, féléve gyurok 55-röl jelenleg 78 kg vagyok, de hála az istenek növök még mindig, vanak akikel nem találkoztam mostanába pont akkor jött mikor ittam a fehérje turmixot és megszolal mi értelme van ennek? mondom minek elkezdi... hát, hogy ilyen fiatalon szétbas*d a szervezeted 20 évesen már korházba leszel (? hát erre már nemtudok mit mondani igazábol pedig én még kicsi is vagyok, hát mit mondana ha janusz-t meglátná?) bocsi a gyors irásért csak közbe falom a túrót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 27, 2008 Author Share Posted Május 27, 2008 És ha meg vagyok elégedve, de többet is tudnék, csak összeszakadt punnyadt disznó vagyok hozzá? most komolyan azt várod tőlünk hogy mi beszéljünk rá hogy ugyan menjél már el edzeni mert egy "összeszakdt punnyadt disznó vagy " hát jó legyen ! FIGYELJ!! MENJÉL MÁR EL EDZENI MERT EGY ÖSSZESTAKADT PUNNYADT DINÓ VAGYYYYY !!! most jobb?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Egy kicsit xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
critical_source Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Bocsi, hogy beleszolok de M.O-n minden hol ugyan azt hallod, ami már idegesit picit, hogy ha szurja magát akkor edzeni se kell hanem kigyurt lesz EZ HÜLYESÉG ugyan ugy kemény munka, sok minöségi kaja és rengeteg pihenés. De van akinek más a célja. Már a magyar SB-re is koxolnak ezért gondolja mindenki, hogy semmit se kell csinálni csak szurkálni , amugy meg ha jó az utókura akkor szinte minden megmarad és nem lesz vese , máj problémái, persze ha nagyon sokáig csinálja, de szerintem ö ha 3-4 kurát csinál már jó, de akik ez miatt haltak meg nem 3-4 et hanem legalább 50-60-at nyomtak meg nem pár honaposat, +arrol ne is beszéljünk hogy a MR. OLYMPIA-ások már egyszere 4-5 durva cumot is nyomnak és akkor lereklámozák, hogy a fehérjétöl lettek ilyenek(?) és nagyon sokan elhiszik marék számra eszik a fehérjét és semmi eredménye abba hagyák mondván náluk nem használ, na ha az ember a fehérjétöl azt hiszi, hogy megnö hát... a buta verdes.... Személyes példa pedig én kezdö vagyok, féléve gyurok 55-röl jelenleg 78 kg vagyok, de hála az istenek növök még mindig, vanak akikel nem találkoztam mostanába pont akkor jött mikor ittam a fehérje turmixot és megszolal mi értelme van ennek? mondom minek elkezdi... hát, hogy ilyen fiatalon szétbas*d a szervezeted 20 évesen már korházba leszel (? hát erre már nemtudok mit mondani igazábol pedig én még kicsi is vagyok, hát mit mondana ha janusz-t meglátná?) bocsi a gyors irásért csak közbe falom a túrót te hülye kis tájékozatlan idióta, a szteroidok a hormonjaidat befojásolják, és azért van annyi mellékhatása is, mellesleg én meg azt mondtam, hogy minden kis köcsög gyerek csinál 1-2 kúrát, meg lejár het 1x 2x a terembe, amikor már fáj akkor abbahagyja. és igen kell rá dolgozni DE KÖZEL SEM ANNYIT! A fehérjétől, tömegnövelőtől semmi bajod nem lesz, ugyan az van benne mint a rendes kajákban, csa a kaják kibasz*ttul alacsony tápértékűek. a versenyszintről meg én nem is beszéltem, úgyogy ne hozd ide a koxos versenyzőket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 te hülye kis tájékozatlan idióta, a szteroidok a hormonjaidat befojásolják, és azért van annyi mellékhatása is, mellesleg én meg azt mondtam, hogy minden kis köcsög gyerek csinál 1-2 kúrát, meg lejár het 1x 2x a terembe, amikor már fáj akkor abbahagyja. és igen kell rá dolgozni DE KÖZEL SEM ANNYIT! A fehérjétől, tömegnövelőtől semmi bajod nem lesz, ugyan az van benne mint a rendes kajákban, csa a kaják kibasz*ttul alacsony tápértékűek. a versenyszintről meg én nem is beszéltem, úgyogy ne hozd ide a koxos versenyzőket Te annyira hülye vagy hogy az már nem igaz.Kétszer annyi akarat és erőlködés kell egy olyan embernek aki steroidokat szed mint aki naturba nyomja.Minden becsületem azoké akik naturba nyomják csak tudod mindenkinek meg van az a pontja amikor is önerőből már nem tud fejlődni... Mindenki azt hiszi hogy steroiddal könnyű...a f.szt...Először is el kell fogadtatnod a szervezeteddel majd a kúra során meg kell küzdeni a gyomorfájásokkal..szédüléssel...stb, ez mind csak akarat kérdése....neked az nincs és fikázol itt össze vissza mindent...takarodjál el ha nem bírsz normálisan beszélni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacka Posted Május 29, 2008 Share Posted Május 29, 2008 Hali.valami testtömeg növelőt tudtok ajánlani?( 53 kg ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 29, 2008 Share Posted Május 29, 2008 Aminostartol - Whey Gainer-t ajánlom!sok benne a szénhidrát!szerintem nagyon jo! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Valalaki próbálta már a Scitec Attack! nevű cuccot? Ha igen, mik a tapasztalatok? Megéri megvenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Én nem szedtem de az egyik ismerősöm szedte ő azt mondta hogy nem rossz!de én tudnék azért ettől jobbat is mondani mondjuk pl.Cell-FX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beencee Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Vagy pl a most nagy sláger Hot Blood is nagyon jó szerintem, haveromis aztmonta hogy neki 2 attack használt annyit mint multkor a hot blood, dehát kinek mi.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 A HotBlood-ról még nem hallottam hogy milyen, de olyan pólóm már van!! Nem tom lehet kipróbálom mert már kéne valami cuccos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts