Soccermage Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Hi davcsi! 173 cm vagyok és 56 kg. Ideális testsúlyom 62-64 kg lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Soccermage: énis 173-cm vagyok, de már 70 kilo. Szerintem olyan 75 lenne az ideális. És nehid hogy hájas vagyok, csak a gyors anyagcserémnek hála nembirok hájasodni. Ami jo is meg rossz is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Foh, 70 kilóig még jó sokat kell fejlődnöm Egy újabb nagy kihívás számomra. Nekem is gyors az anyagcserém, így hát milyen tömegnövelőt javasolsz? (Nekem a BioTech USA™ Max Gain Plus-t ajánlották többen is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 hát megmondom neked, kevesebb mint féléve még én is ha megmértem magam 55 kilot mutatott. Tehát ne félj, ha rendesen csinálod, kajálsz idöbe (mindig törekedj a husra) 2-3 oránként(mivel gyors az anyag cseréd kevesebb is lehet mint 3-ora). Tudom most nagynak tünik meg minden, de énis megszoktam. És mégvalami ne egyél sokat. Ha van otthon gramm pontos vagy grammos mérlegetek akkor, mérd ki kb a minden 100-150 grammos legyen tehát (pl.hus/rizs 110/110) ha betartod garantálom eléred kevesebb mint 2 honap alatt a 65 kilot. Milyen tömeg növelöt? Hát jó kérdés... Én Scitec 100% wheyt használok ez szerintem nagyon jó, és mellé vettem szölö cukort. Edzés után szépen bele rakok 25gramm fehérjét és mellé 30 gramm ch-t. De ez a kedved szerint mehet. Amit irtál tömeg növelöt nemismerem. Én csak saját magam kotyvasztotat használtam idáig és mondhatom bevált. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Köszönöm a jótanácsokat! Megfogadom őket, és remélem elérem majd a megfelelő testsúlyt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabros! Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 85 kg testzsírszázalék 10-12 kb 100al nyomok fekve 50el bickó gugolás 100 stb arb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Soccermage:sok sikert Gabros!:És hány cm-vagy ? Amugy a bicko meg a guggolást én is ezekel szériázom már. De a fekvenyomást nem nagyon birom ott csak 70 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonisp13 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 A segítségeteket szeretném kérni. Én kb 1 éve gyurok de még nem szedtem semmien táplálékkiegészítőt, és úgygondolom most el jött az ideje.Jó lenne hízni pár kilót. Én gondolkoztam a volumass 35-ön, szerintetek ez jó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 igen az nemrosz, de ha a kajád nincs rendbe, akkor ne várj csodákat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 ÁÁÁ abba kéne hagynom a focit mert így nem fejlődök sehova!!! :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Hali! Én lassan már két hónapja konizok rendszeresen, nem szedek semmien szert.3-4 hét után vettem észre változást, azóta rendszeresen eddzek, s már 63kg-ot is kinyomtam 3-szor. [Ez nekem egész jó teljesitmény, mivel eléggé gyenge alkatú voltam/vagyok] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 grat csak igy tovább sikklaci:hát igen, ez vele jár, én is abba hagytam a focit (már csak het 1x szoktam vagy van mikor nem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabros! Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 1 konzerv tonhalszelet olyan 30 gr borsó 100-130 gr zabpehely álmaim turmixa!! este kötelezően kazeintípusú fehérje ami a pluszból vett sovány tehéntúró kiválóan ellát reggelig fehérjével, meg edzés utáni turmix jó ár telljesitmény arány citogen wheygainer + edzés komolyan és ne hagyd abba!!évek kellenek hozzá garantált a fejlődés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 nekem annyi lenne a kérdésem hogy hogy lehet a leggyorsabban kézre gyúrni, meg mellre? nekem sajna nincs időm konditerembe járni , otthon szoktam súlyzókkal .milyen gyakorlatokat csináljak? meg még vmi 176 cm vok és kb 60 kg .nagyon gyors az anyagcserém ,amit eszek az simán lemegy pedig nagyon sokat zabálok .hogy tudnék kicsit hízni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Én otthon fekvőtámaszozni szoktam pl mellre jó...ma már egész jól megy...naponta 5X50 két perc pihikkel ...de állítólag a gerincnek nem használ?! Ez tényleg így van?! szerk.: jajj...és hogyha csak a jobboldali mellizmomat fejleszteném...az hogyan lehetséges? Picit féloldalas vagyok. Ja...és egykezes fekvőt ne emlegessetek...mert az nem megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 kimice:hát attol függ milyen sulyzoid vanak van valami padod esetleg? Fekvenyomás, tárogatás, egykezes nyomás, áthuzás (csak a fekvenyomáshoz kell 2kezes rud, többihez elég az egykezes is) Hát azért kiváncsi lennék neked mi a sok kaja, mert amikor 55 kilos voltam, azt hittem sokat eszek nagyon, most már változot ez a nézetem, 5g/tskg ch ha megvan, akkor biztos hogy menni fog a kilo, meg hát 2-2,5g/tskg fehérje is jó lenne. Ezeket ha nagyábol betartod (kis csalás néha elmegy) akkor hetente nöni fog a sulyod, de látszat csak egy jó idö mulva lesz Greg82: Hát nekem is a bal oldalam nagyobb (mellem, karom). Én fekvöt nem is szoktam, csak hétfön fekvenyomás elött, bemelegitésnek pár darab Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 4, 2008 Author Share Posted Április 4, 2008 nyomjál nyugodtan fevke majd hozzáerősödik a másik oldali mellizmod is ha már eleve nincsen baj a gerinceddel akkor a fekvőtámaszozástól bizos nem lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 Face8611 ! Te mennyit híztál tőle? (volumass35) 2-3kg hozott egy doboz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 ha már eleve nincsen baj a gerinceddel akkor a fekvőtámaszozástól bizos nem lesz Csak...azért...mert...pöttyet...ferde... Ne szépítsünk na...ha egy ortopédus meglátná...hát magához nyúlna... :D :D neeeeem, múltkor voltam...és semmi extrát nem mondott...tornáztatom?! Ja, persze... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g@besz Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 A hiperhajlítás segít a gerincproblémásoknál az egyik legjobb gyakorlat arra h megerősitsd az alsó hátizmodat illetve a gerincmerevítő izmokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Mi az a hiperhajlítás...? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=161 Én még nem láttam senkit aki használta volna, igaz még énse probáltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 Jó kis gyakorlatnak tűnik a Hiperhajlítás. Csak sajnos nálunk nincs hozzávaló pad... Pedig biztosan megdolgoztatna rendesen. Davcsi! Köszi a tippeket! Már az 5. kiló jött rám március 22.-e óta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 Nah...menek hiperhajlítani...már csak egy pad kéne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 Grat, de gondolom az 5 kilóbol 2-3kg zsir, mert 18 nap alatt 5 kiló izom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Április 9, 2008 Share Posted Április 9, 2008 Jó is lenne, ha izom lenne... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 Ja igen, aki majd nemsokára rá akar szokni táplálékkiegészítők fogyasztására, annak szól.: Ne vegyetek proteincsokit. Én egyszer csak úgy kiváncsiságból vettem egyet, gondoltam "áá , biztos finom lehet" Amikor beleharaptam, annyira rossz volt az íze, hogy megfagyott a vér az ereimben(!), és úgy éreztem mintha szarba haraptam volna. Csak szólok,hogy nehogy rajtam kívül valakinek ugyanilyen traumát okozzon ez a cucc. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryder1 Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 Üdv! Srácok, aki próbálta, vagy akinek a haverja vagy akárkije próbálta már a Nano X9-et a Muscle Tech-től annak mi volt a véleménye róla? Mert én most olyat akarok szedni, elég drága, és azt akarom megtudni, megéri e az árát? Segítsetek! Előre is kössz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Hy mindenki. Csak egy kérdésem lenne. a bicepszemen megjelentek ezek a repedési nyo mok amilyneke a terhes anyukáknak a hasán is szoktak vagy mi, terhességi csíkok asszem Naezeket ellehet teljesen tüntetni a hozzá való krémekkel és ha igen azok menniybe kerülnek??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 20, 2008 Author Share Posted Április 20, 2008 Hy mindenki. Csak egy kérdésem lenne. a bicepszemen megjelentek ezek a repedési nyo mok amilyneke a terhes anyukáknak a hasán is szoktak vagy mi, terhességi csíkok asszem Naezeket ellehet teljesen tüntetni a hozzá való krémekkel és ha igen azok menniybe kerülnek??? nem tudod eltüntetni szard le hagy repedjen majd idővel elhalványodik a krémre szánt pénzből pedig vegyél csirkemellet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts