Berto Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 rögtön edzés után? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 nekem azt mondták,hogy rögtön edzés után a legjobb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 13, 2008 Author Share Posted Február 13, 2008 hát igen vége az edzésnek letusolsz leülsz és szépen lassan megiszod a jól megérdemelt turmixodat nálunk sokan otthoról elkészitve hozzák magukkal sékerbe csak felrázzák fogyasztás előtt és kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Jam=- Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Edzés után egyből igyad a v35-öt, ne várj egy órát. Én is otthon bekészítem a shake-erbe, aztán csak vizet teszek hozzá és már iszom is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 köszi a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matec7 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Helloo! Remélem nekem is tudtok segíteni, a képen bekarikázott területeken szeretnék fejlődni..NEm olyan rég óta edzek, és nem is szeretnék olyan NAGYONIZMOS lenni, csak kisportolt, anmugyis focizom. Szóvel ugy érzem hogy a mellemben azon a részen van egy lyuk, míg alatta pedig kb a bordáim láccanak. Deka zsír nincs rajtam:S milyen feladatokat végezzek amivel ezek a részek fejlődhetnek? Jah nem én vok a képen, neten találtam:$ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 17, 2008 Author Share Posted Február 17, 2008 nyomás ferdepadon 30 fokos padon, a fürészizomra pedig evezésdötött törzzsel,huzockodás háromszögön és hajtott karu áthuzást javaslok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matec7 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 és nincs vmi ötleted m itthon edzek, csak kézi, emg kétkezes súlyzóim vannak egy egyszerű paddal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 ha télleg annyira csontos vagy, akkor csinálj fekvőtámaszokat, az főként a mellet edzi+egy nagyon picit edzi a fűrészizmot is (már azzal is mert valamivel meg kell tartanod magad hogy el ne csússzál) ezt tapasztalatból mondom, mert amikor nekem is baromi sok fekvőtámaszt kellett nyomnom, akkor a fűrészizmom ugyanannyira izomlázas volt mint a mellizmom. DE ez csak egy javaslat,inkább hallgass Jannusszra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Nekem is kell olyan fűrészizom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Azt mitől lehet, hogy fekvenyomok és nem érzem, hogy a mellemre menne, pedig próbálom kitolni a mellem meg minden, de valahogy nem érzem és szerintem a fejlődése is nagyon kevés vagy szinte semmi szerintetek mit kéne ezzel csinálnom ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 ha már "szerintetek" Akkor mennyit csinálsz egy edzés alkalmával? és meddig mész le? javaslat: vegyél fel valamilyen hátitáskát és úgy próbáld meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verby Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Tavaly szeptember óta űzöm az ipart, és a meglévő 78 kg-om nem mozdult el egy dekával sem. Igaz, mindent meg is teszek ezért. Heti öt edzés volt, izomcsoport/nap bontásban, mindennap 6 hasgyakorlat illetve 25-30 perc futás. A fennmaradó 2 napon 1-1 óra kardió. Valamelyik netes fórumon olvastam, hogy egy srác minden izomcsoportot hetente kétszer edz, más-más gyakorlatokkal. Mellnél, hátnál szélesítés majd vastagitás, felkarnál 1 majd 2kezes súlyzó gyakorlatok, vállnál először nyomó, majd emelő gyakorlatok, és az elengedhetetlen lábazás. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez nem fárasztja ki nagyon az izmokat. A srác - állítása szerint - semmi kieget nem fogyaszt, csak normálisan és megfelelően táplálkozik. Edzés lebontása: Hétfő: mell-bicepsz Kedd: láb-váll Szerda: hát-tricepsz Csütörtök: szünnap Pénte: mell-bicepsz Szombat: láb-váll Vasárnap: hát-tricepsz Nagy izomra 4, kisebbre 3 gyakorlat 4×8 ismétlésszámmal. A terem edzője szerint egy próbát megérne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 18, 2008 Author Share Posted Február 18, 2008 Azt mitől lehet, hogy fekvenyomok és nem érzem, hogy a mellemre menne, pedig próbálom kitolni a mellem meg minden, de valahogy nem érzem és szerintem a fejlődése is nagyon kevés vagy szinte semmi szerintetek mit kéne ezzel csinálnom ?elég szélesen fogod a rudat??leengeded teljesen a mellkasodig??a tricepszed hamarább fárad el mint a mellizmod??megfelelő sulyt használsz és milyen szériát csinálsz?? Tavaly szeptember óta űzöm az ipart, és a meglévő 78 kg-om nem mozdult el egy dekával sem. Igaz, mindent meg is teszek ezért. Heti öt edzés volt, izomcsoport/nap bontásban, mindennap 6 hasgyakorlat illetve 25-30 perc futás. A fennmaradó 2 napon 1-1 óra kardió. Valamelyik netes fórumon olvastam, hogy egy srác minden izomcsoportot hetente kétszer edz, más-más gyakorlatokkal. Mellnél, hátnál szélesítés majd vastagitás, felkarnál 1 majd 2kezes súlyzó gyakorlatok, vállnál először nyomó, majd emelő gyakorlatok, és az elengedhetetlen lábazás. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez nem fárasztja ki nagyon az izmokat. A srác - állítása szerint - semmi kieget nem fogyaszt, csak normálisan és megfelelően táplálkozik. Edzés lebontása: Hétfő: mell-bicepsz Kedd: láb-váll Szerda: hát-tricepsz Csütörtök: szünnap Pénte: mell-bicepsz Szombat: láb-váll Vasárnap: hát-tricepsz Nagy izomra 4, kisebbre 3 gyakorlat 4×8 ismétlésszámmal. A terem edzője szerint egy próbát megérne... szerintem jó ezaz edzésterv nnicsen vele semmi baj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 kb mennyi idő amíg olyan felsőtestem lesz mint amit matec7 belinkelt képen!!(fúh az a mondat ) én fekvenyomok amennyit csak bírok felülés hasprés fekvőtámasz oldalemelés kalapács ezeket szotam csinálni nem naponta mert én járok úszni focizni és néha jégkorongra is kb minden második nap 1-1.5 órát mennyit kell hozzá enni és miket???? minden feladatot addig csinálok amíg bírom!!(az nem gond ugye??) segítségeteket előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandi_2 Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 ehhez a kondigéphez vki tudna nekem írni egy edzéstervet? főleg felsőtestre, hasra, kézre akarok gyúrni. kb már egy hónapja csinálom csak az a baj hogy mindig össze-vissza most akarom elkezdeni rendesen. kösz előre is a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-_- Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 szeva jannusz amikor edzek olyan mintha az alkaromba fájna a csont. o_O nem tudod mitől lehet ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 20, 2008 Author Share Posted Február 20, 2008 nekem is voltilyen főleg bicepszezéskor amikor elengedtem a rudat egy ideig fájt aztán magától elmult remélem nálad is igy lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandi_2 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 nem tud nekem senki se segíteni? pls vki írjon nekem egyet mert gyúrok egy hónapja és még alig látszik vmi, sztem vmit nem jól csinálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verby Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Az, hogy egy hónapja edzel és alig látszik valami természetes. Ugrásszerű fejlődést ne várj ennyi idő alatt, főként úgy, ha teljesen naturálban nyomod. Az, hogy úgy nézzél ki, mint az újságokban/reklámokban/filmekben szereplők, ahhoz egy hónap kevés. Kitartás! A hosszú és áldozatos munka meghozza gyümölcsét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Bandi 2@ én ha a helyedben lennék, akkor 5x10 ismétlést (6x8 ha sovány vagy,4x12 ha kissé hájas vagy) csinálnék minden gyakorlatból. Persze olyan súllyal ami alatt nem szakadsz meg.Hozzáteszem ha nagyon keményen tolod,akkor is, egy hónap annyira nem sok. Ha leírod korod,testsúlyod,és alkatod, akkor edzésterv után nézhetek a testépítő-lexikonban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Sokan irjátok hogy edzettek mint állat és nem látszik semmi!hát ne is várjatok huuu de nagy eredményt még több honap elteltével sem ha nem szedtek valami cuccot!Aki akarja hogy látszodjon valami annak nem ártana szedni például egy kis izomtömeg növelöt!jo tudom nem olcsó de nagyon megéri!Én amikor elkezdtem edzeni nem szedtem semmit!3honapig ment igy alig fejlödtem és nem az edzés tervvel volt a gond az tökéletes volt!Utána elkezdem szedni és nagyon látványosan elkezdtem fejlödni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verby Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Tény, hogy különböző tápkieg-ek nélkül nagyon lassan lehet eredményt elérni, és éppen emiatt adják fel sokan néhány hónap elteltével. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Hali! 200 szemes Napo kúra elött állok és a levezetéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem. 1: Spiro helyett megfelelő lenne e a BCAA szedése, érne valamit? 2: A saját tesztoszteron termelésem helyreállásának (megörzésének) édekében, valamilyen tribulus tartalmú készítmény megfelelne e. Mikor kéne a szedését elkezdenem, meddig és hány mg/nap? A segítséget előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandi_2 Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 17 éves vok, 175cm, 80kg, igazából nem akarok 50es kart, főleg a fogyás miatt kezdtem el gyúrni, mert el vok hízva. főleg a hasam meg a mellem nagy, azzal kéne kezdenem vmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Hali! 200 szemes Napo kúra elött állok és a levezetéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem. 1: Spiro helyett megfelelő lenne e a BCAA szedése, érne valamit? 2: A saját tesztoszteron termelésem helyreállásának (megörzésének) édekében, valamilyen tribulus tartalmú készítmény megfelelne e. Mikor kéne a szedését elkezdenem, meddig és hány mg/nap? A segítséget előre is köszönöm! Hali!én nem javasolom a napozint!nem tom hogy ismered-e ennek a mellékhatásait?!igaz jo ez a cucc de csak addig amig szeded!elég sok mellékhatása van meg hát nem a legtisztább!igaz ez a 200 szem még nem olyan sok de ennyi után ugy sem fogsz leálni vele még fogsz szedni!egy szó mint száz, a helyedben én nem szednék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Bandi2@ bocs a késésért,de rendszerproblémákkal küzködtem Az ektomorfokat rövid felsőtest, hosszú kar és láb, hosszú, keskeny kéz és lábfej, minimális zsirraktár jellemzi. Az ektomorfok válla általában keskeny,mellkasuk szűk és általában hosszú, vékony izmokkal rendelkeznek. A mezomorfot nagy mellkas, erős izomszerkezet, hosszú felsőtest és nagy izomerő jellemzi. Az endomorfot puha izmok, kerek arc, rövid nyak, széles csípő és jelentős zsírraktárok jellemzik. azt később hozzáteszik hogy a zsír nem nagyon befolyásolja az alkattipúst. Magyarán az ektomorf kissé törékeny nagy állóképességű, a mezomorf vaskos,nagy erejű az endomorf pedig brutálisan erős, ormótlan izületekkel. Ha elmondod melyik vagy,akkor tovább keresgélek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g@besz Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 A szteroidosok tipikusan azok az emberek akiknek büdös a munka. Elöszőr is ne használd amíg legalább a táplálkozásod nincs rendebn értem itt a megfelelő mennyiségű szénhidrát(5g/tkg) ill. fehérje(2g/tkg)-t. Ugyse attól fogsz nőni h beszeded ezeket a szarokat hanem attól h esszel és eezl tömeget szedsz fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 nah valószínűleg március elejétől újra megyek kondiba ! már nagyon rámférne...nehéz lesz újra belerázódni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCormik Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Köszön szépen az aggodalmat, de azzal többet segítenétek ha inkább a kérdésekre válaszolnátok. Azzel meg nem igazán értek 1et hogy aki szteroidozik annak büdös a munka. Erre nagyon jó példa az összes profi testépítő,de ez csak az én véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts