jannussz Posted Január 30, 2008 Author Share Posted Január 30, 2008 (edited) ha már csinálod (és rendesen akkor nyárra biztos lesz valami ) fekvenyomás ,szüken nyomás oldalemelés ,nyakmögülnyomás és tolóckodj szélesen amennyit csak birsz Módosította Február 20, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltottkaposzta Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 ok köszi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 Nekem az a tippem hogy lábra a legfárasztóbb dolog gyurni...) Ha elküldöm neked az edzéstervemet akkor +nézed és belejavitasz? Hátha van benen valami ami rossz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 Lenne egy kérdésem: Miért van az,hogy teljesen szimmetrikusan terhelem a két karomat, mégis a jobb bicepszem néha sokkal jobbal feszít. Gyakorlat után olyan mintha valami rideg anyag lenne helyette. Életemben egyszer gyulladtak be a bicepszeim. Menjek sportorvoshoz? érdekes hogy a lábat senki nem akarja edzeni nem csak te hanem szinte senki vajon miért ??? megmondom öszintén nem vagyok valami tapasztalt, de szerintem a lábat könnyebb edzeni (sztem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 31, 2008 Author Share Posted Január 31, 2008 Lenne egy kérdésem: Miért van az,hogy teljesen szimmetrikusan terhelem a két karomat, mégis a jobb bicepszem néha sokkal jobbal feszít. Gyakorlat után olyan mintha valami rideg anyag lenne helyette. Életemben egyszer gyulladtak be a bicepszeim. Menjek sportorvoshoz? megmondom öszintén nem vagyok valami tapasztalt, de szerintem a lábat könnyebb edzeni (sztem) milyen gyakran edzel bicepszre és hány gyakorlatot csinálsz rá ?? Nekem az a tippem hogy lábra a legfárasztóbb dolog gyurni...) Ha elküldöm neked az edzéstervemet akkor +nézed és belejavitasz? Hátha van benen valami ami rossz.. küldjed bátran ha tudok szivesen segitek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 érdekes hogy a lábat senki nem akarja edzeni nem csak te hanem szinte senki vajon miért ??? Én lényegesen többet edzek lábra mint felső testre... Egyébként szerintem azért nem szeretik sokan a lábra edzést mert elviselhetetlenebb ha a lábadban van az izomláz... A mostani edzéstervemben gugolástól kezdve kitörésig triszettben minden található... és végre megint van izomlázam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 milyen gyakran edzel bicepszre és hány gyakorlatot csinálsz rá ?? minden második nap kb 20-24 kilóval 10-15x10 körül scott padon(negatívból).Vagy 10-12 kilós súlyzókkal ugyanezt álldogálva. De nem ez a lényeg,hanem hogy amikor 5 napig nem vóltam gyúrni akkor is mindeféle mozgatás nélkül is olyan vólt mintha csomós lenne.Abszólut ugyanannyit edzek mindkét karral. Ez normális? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 1, 2008 Author Share Posted Február 1, 2008 nemtudom nézesd meg inkább valmi orvossal nehogy valami bajod legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 ok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 1 hónapja edzek, most akarok venni tömegnövelőt, ugy hallotam hogy nem tesz jót a vesének ez igaz? Meg hogy bevízesedek tőlük. A Volumass 35-re gondotlam, vagy BioTech American Weight Gain 2000. Ha otthon megcsinálom a turmixot és edzés után izsom meg csak ugyanugy hassnál? Inkább ugy kérdezzem hogy edzés után egyböl kell inni egy turmixot vagy várhatok vele mig hazaérek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 4, 2008 Author Share Posted Február 4, 2008 (edited) arról nem tudok hogy a vesére káros lenne van olyan amelyik visszatrtja a vizet aszervezetbe de nem a volumass 35 sokan ugy csinálják hogy egy sékerbe magukkal hozzák a turmixot edzésre és a végén megisszák otthon is megihatod ha nem két órányira laksz a teremtől Módosította Február 20, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Sziasztok beköszönök már énis! Pár honapja kezdtem de, az a baj van sokszor nincs kedvem és kihagyom sajnos elég lusta vagyok. A másik hogy én focizok is, és ez azt jelenti heti 2 edzés 1 vagy 1,5 órás + hétvégén egy meccs. Ez elvileg nem is lenne baj ugye, mert így legalább zsírt azt ki is izzadom. (Hozzá teszem nem is látni, hogy lenne rajtam zsír) Most hogy 2 hónapig nem volt edzés felszedtem 5 kilot. De az a baj, nemigazán látszik meg rajtam. Lábra nem szoktam gyúrni, mert ugye, arra ott az edzés. Felsőtestre pedig úgy hogy Hétfő, Péntek = Mell, Bicepsz, Alkar, Tricepsz Szerda= Hát, Váll De semmi eredménye 178/70kg vagyok jelenleg, és 16 éves vagyok, de nem nagyon látszik rajtam ez a legnagyobb baj. Nyár a Mellemet szeretném szépre (kidülledjen most más szó nemjut eszembe erre ). És a Karomat is szeretném nagyobbra, egyik barátommal edzünk együtt otthon, de szinte minden van, nagyon fullos valami gondolatotok van ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 4, 2008 Author Share Posted Február 4, 2008 ha nemszedsz fel néhány kiló izmot nem is fog látszodni 70 kilósan nincsen ami kidülledjen én 173cm vagyok és 102- 110 kg között mozgok érzed a külömbséget?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 -magam töröltem- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Igen, de szerinted miből csináljak szuper szettet vagy valami, mert nyárra szeretnék valami strandos formát vagy valami segítséget igazából, engem mellre érdekelne, te mit ajánlanál köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 4, 2008 Author Share Posted Február 4, 2008 nyomjál fekve egy héten kétszer lehető legnagyobb sullyal 4x6 -ot +még két gyakorlat mellre szüknyomás ,ferdepadon nyomás , tárogatás stb stb nem kell szuperszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Okés köszi, mellre úgy szoktam, hogy 1-ik edzésen 45fokos, a másikon pedig simán fekvenyomás, mellette szoktam tárogatás, áthúzást csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 5, 2008 Author Share Posted Február 5, 2008 jól is van az ugy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Hali Jannussz! Már lassan egy éve gyúrok de közben focizok is, azt szeretném megtudni, hogy a sok futás nem hátráltatja a fejlődésemet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 6, 2008 Author Share Posted Február 6, 2008 nem fogsz olyan ütemben vastgodni mintha nem futnál annyit de az étkezéssel sokat javithatsz a fejlődésed ütemén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Hát igen mindenki azt mondja hogy az étkezés milyen fontos, de az iskolában hogy lehet megoldani? Am nyomatom a Volumass35-öt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Hát meddig vagy suliba, én általába 3-ig, viszek 6-7 szendvicset és elég az szerintem vagy is nekem, én is focizok és így is birok még fejlődni is, edzés előtt, után kaja, igaz nem olyan régóta meg rendszerességgel gyúrok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Jannusz! Ma hallottam az intervallum edzésről. Írnál róla valamit illetve készítenél nekem ilyen (intervallum edzés) edzéstervet? Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 (edited) http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=532 http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=535" http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=1936 légyszi írjátok le hogy a 3 közül szerintettek melyika legjobb! Módosította Február 20, 2008 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 8, 2008 Author Share Posted Február 8, 2008 nekem a power mass tetszik legjobban de nagyobb kiszerelésüt kéne választanod ha van mert úgy árba jobban járnál Jannusz! Ma hallottam az intervallum edzésről. Írnál róla valamit illetve készítenél nekem ilyen (intervallum edzés) edzéstervet? Köszi! neharagudj de nemtudok neked segiteni mert nem tudom hogy az intervallum edzés az hogy néz ki a gyakorlatban bocs de hülyeségeket nem akarok neked irni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikklaci Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 Hát én is 2-3 óráig vok. suliba és én is beverek 4-5 szendvicset meg egy két péksüteményt, de sztem ez kevés! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 de azt sem szabad elfelejteni, hogy ha éhínséggel terheljük a szervezetünket,akkor összeszűkül a gyomor, és a szervezet képtelen lesz sokkal jobban megemészteni az ételt,ezáltal sokkal több energiát felszabadítani. A haverom 60 kiló és kb 2-3x annyit eszik mint én,pedig én 92 kiló vagyok. Kérdezte hogy hogy lehet ez, én meg mondtam hogy -azért mert teneked mindig volt mit enned- Magyarul: gondoljunk a rinocéroszra, vagy a spártai katonákra a 300 ból, azoknak sem volt túl sok mindent enniük, de mégis bikák voltak mind az állat. Szerk: a péksüteményben elég sok fehérje van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 10, 2008 Author Share Posted Február 10, 2008 bocsi de a péksüteményekben nem a fehérje hanem a széhidrát sok ami hizlal sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 v35 szedek, szerintettek így jó? reggel, és edzés után kb 1 órával, vagy igyak edzés előtt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Február 12, 2008 Author Share Posted Február 12, 2008 ha inni akarsz edzés előtt akkor kb egy órával előtte igyad de utánna mindenképp igyál egy turmixot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts