jannussz Posted Január 19, 2008 Author Share Posted Január 19, 2008 otthon edzel milyen felszereléseid vannak ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 nem,teremben edzek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 19, 2008 Author Share Posted Január 19, 2008 csak azért hittem mert szinte egy alapgyakorlatot sem irtál hogy csinálsz (fekvenyomás,nyakmögülnyomás,huzockodás stb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 hát a fekvenyomást a 45. fokosan döntött padon csinálom a nyakmögülnyomást elfelejtettem leírni 20kg 5x10 húzóckodást meg nem végzek rendszeresen,ezért nem irtam bele amúgy meg mindenből tizeseket csinálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bransi Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Milyen vagy melyik gyakorlattól nő a legfaszábban a bickó amúgy ? Sztem scott padnak háttal támasztva szerintetek ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Milyen vagy melyik gyakorlattól nő a legfaszábban a bickó amúgy ? Sztem scott padnak háttal támasztva szerintetek ? Affirmative Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 2 hete járok gyurni, terembe, ha heti kétszer eljárok futni, attol még lehet fejlodni? Nem fogok fogyni tőle? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 21, 2008 Author Share Posted Január 21, 2008 (edited) lassabban fogsz vastagodi de valószinü ami felmegy rád az csak izom lesz szedj valami jó kis táplálékkiegészitőt bicepsz állva kétkezes sullyal próbáláld ki Módosította Február 20, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bransi Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 köszi Jannussz! I'll chek it G Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Hy Csak egy kérdés vagy inkább egy kérés. Valaki tudna mondani egy jó árba levő használható sokáig kitartó táplálékkiegészítőt??? VCsak fehérje kell más nem nagyon érdekel. Előre is köszi::: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 23, 2008 Author Share Posted Január 23, 2008 próbáld ki a creatine monohydrátiot egy fél kg kb 3000 ft és hat nyolc hétig kitart mivel csak kávéskanállal kell szedni belőle és mellé egyél szőlőcukort és igyál sok vizet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Köszi a válaszod Jannusz! Valami fehérjét is tudnál ajánlani??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 24, 2008 Author Share Posted Január 24, 2008 ajánom a folyékony aminót 1liter kb 5-6 ezer ft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 és az meddig tart ki??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 25, 2008 Author Share Posted Január 25, 2008 több mint egy hónapig mert ebből se kell sok egyszerre csak egy egy korty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Lehet amatőr kérdés de még most sem vagyok vele tisztában hogy meik izomcsoportokat érdemes 1edzésnapra tenni? Heti4 edzés (hétfő,kedd,csüt,péntek) jelenlegi: mell,kar(bic),has (hétfő, csüt.) váll,hát,csuklya,tricepsz (kedd,péntek) Vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 26, 2008 Author Share Posted Január 26, 2008 (edited) én ugy csinálom hogy egyik nap a tológyakorlatok másik nap a huzógyakorlatok tehát :mell-váll tricepsz 1 nap hát láb bicepsz 2 nap de vannak akik épp ellenkzőleg csinálják kinek hogy esik jól ugy csináld ahogy neked jobb nincs erre biztos tipp ha neked ugy jó ahogy most csinálod akkor csináld ugy Módosította Február 20, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Aham akkor kipróbálom a másik verziót is aztán eldöntöm mi a jobb:D De akkor tudom hogy nem csinálhatom rosszul:D THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Én saját testsúllyal otthon. Soha nem vennék be ilyen szereket. Tisztán, egészségesen jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 28, 2008 Author Share Posted Január 28, 2008 (edited) ámen Módosította Február 20, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Van benne valami de az ilyen ételkiegészitők pl. Ceratine (nem tom jól irom-e) azok az alapozásnál hasznosak és nincs semmien mellékhatásuk (elvielg:D) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 28, 2008 Author Share Posted Január 28, 2008 amit a boltokba vagy termbe árulnak legálisan azoktól nem kell félni mivel be vannak vizsgálva de amit különböző más helyekről lehet beszerezni illegálisan na azkotól a szerektől is csak akkor leszel (beteg )ha ész nélkül szeded össze vissza mivel ezek a szerek is gyógyszerek különböző sulyos betegségekre lettek kitalálva csak a sportolók rájöttek ha ezt egészséges ember szedi akkor megnő a teljesitménye tőle de ha ezeket is ésszel szedi valaki akkor olyan különösebb probléma nélkül lehet hasznélni őket de csak egy bizonyos szint után érdemes szedni kezdők számára teljesen felesleges ők fejlődnek annélkül is de igazi nagy változás eléréséhez bizony lehet hogy fel kell keresni a sárkányfüárust Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stone Cold Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Hali! Úgy hallottam hogy a futás az lebontja az izmokat.Ez igaz??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Jannusszt csak igazolni tom hogy a bolti cuccok tökéletesek semmi bajotok nem lesz töle!én már csak tom! szer nélkül nem sok mindent lehet fejlödni meg ha fejlödsz is az igen sok ideig tart!De a szernek is van hátránya mert ha abba hagyod akkor elég sok lejön abbol amit eddig felszedtél!ez is tapasztalat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltottkaposzta Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 egy ilyen edzés tervvel (amit naponta gondoltam) mennyi idő amíg meglátszik h gyúrtam és olyan "jó kinézetű" leszek???? 30 Lórugás 20 tricepsznyújtás ülve 40 fekvenyomás 10 áthúzás 20 nyak mögül húzás 40 oldalemelés 30 állig húzás 40-50 mellről nyomás 20 vállvonogatás 30-40 csuklóbehúzás 40 fordított fogású bicepsz 100 kalapács 20-40 felülés 30-50 törzsfordítás ülve vagy esetleg mit ajánlanátok????? lehet h ez túl sok de legfőképpen alkarra és felsőtestre szertnék gyúrni!!!!! válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 29, 2008 Author Share Posted Január 29, 2008 (edited) hát én még nemláttam 100 kg os hosszutávfutót az biztos de az egy másik sport egy ilyen edzés tervvel (amit naponta gondoltam) mennyi idő amíg meglátszik h gyúrtam és olyan "jó kinézetű" leszek???? 30 Lórugás 20 tricepsznyújtás ülve 40 fekvenyomás 10 áthúzás 20 nyak mögül húzás 40 oldalemelés 30 állig húzás 40-50 mellről nyomás 20 vállvonogatás 30-40 csuklóbehúzás 40 fordított fogású bicepsz 100 kalapács 20-40 felülés 30-50 törzsfordítás ülve vagy esetleg mit ajánlanátok????? lehet h ez túl sok de legfőképpen alkarra és felsőtestre szertnék gyúrni!!!!! válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!! ird meg milyen felszerelésed van és irok neked valamit mert ez a mostani elég összevissza van ! Módosította Február 20, 2008 Gabi89 Dupla post (2percen belül..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltottkaposzta Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 hát itthon nem sok minden van pár súlyzó (egykezesek) 2.5+ 5 +10 kg-s mindenből 2!!! de majd mennék kondiba is csak egyelőre még itthon mert most nem nagyon van időm rá h kondiba menjek:S!!!! egy alap testalkatotszeretnék ami olyan jól kinéző!!!! köszi a segítséget!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltottkaposzta Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 jah és úgy alakarra és vállra összpontosítanék meg mellre!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Január 30, 2008 Author Share Posted Január 30, 2008 érdekes hogy a lábat senki nem akarja edzeni nem csak te hanem szinte senki vajon miért ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltottkaposzta Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 hát igen..... vajon miért???? kb mennyi idő amíg meglátszik rajtam h gyúrtam felsőtestre????? mondjuk már 1 hónapja gyúrok és ha hetente kb 3-4x akkor kb nyárra már meglátszik nem???? mit javasolnál miket csináljak h a mell alkar és váll erősödjön?????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts