jannussz Posted Július 24, 2007 Author Share Posted Július 24, 2007 ez a medicinlabda dobálás is hasizomerősité próbálj meg mellette még sok aerob mozgást csinálni és az a vékony zsirréteg pillanatok alatt leolvad és láthatóvá válik a hőn áhitott hasizomzat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 korlátlan? nálunk egy hónap 7 ezer! de ismerösé a terem megprobálom lealkduni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay-no Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Tegnap este kimentem, futottam 4 percet(az utcánkba oda vissza), és fogytam rögtön fél kilót Ez nem is olyan rossz, még majd futok egy pár hétig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Akkor jó könnyen fogysz nem semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxika Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Én azt szeretném kérdezni hogy a creatinak vannak-e mellékhatásai. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 25, 2007 Author Share Posted Július 25, 2007 korlátlan? nálunk egy hónap 7 ezer! de ismerösé a terem megprobálom lealkduni. és jól felszerelt a terem? sajna a miénk 10 évvel ezelőtt nagyon menőnek számitott de ma már nem az kellene egy két gép de sajna a tulajnak nincs rá pénze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 25, 2007 Author Share Posted Július 25, 2007 Tegnap este kimentem, futottam 4 percet(az utcánkba oda vissza), és fogytam rögtön fél kilót Ez nem is olyan rossz, még majd futok egy pár hétig egy dekát se fogytál kiizzadtál némi vizet magadból hidd el a zsirból egy deka se ment el <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 25, 2007 Author Share Posted Július 25, 2007 Én azt szeretném kérdezni hogy a creatinak vannak-e mellékhatásai. nem tudok róla de attól még lehet valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Aerob edzéseket lehet minden nap csinálni?, (pl futás, biciklizés) mert valahol pl egy héten 3* írja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Nem mondanám hogy rossz, de csak két fekve nyomó pad van. Még kicsit boxolgatok utána rátéreka bodyra! Én leszek Coleman! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 26, 2007 Author Share Posted Július 26, 2007 Aerob edzéseket lehet minden nap csinálni?, (pl futás, biciklizés) mert valahol pl egy héten 3* írja. inkább ugy hogy egy edzés egy nap pihenő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay-no Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 egy dekát se fogytál kiizzadtál némi vizet magadból hidd el a zsirból egy deka se ment el <_< Nem tudom, de még nem jött vissza az a fél kiló! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 26, 2007 Author Share Posted Július 26, 2007 most fél kiló mit számit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Oksa thx. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Tudnál mondani súlyzó nélküli bicepszgyakorlatokat??? Ha tudsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 sz.tem húzockodj am már 4 edzésen agyok túl amióta janussz írta az edzéstervemet! nagyon durvák az edzések de kitartok jöhőhéten elmegyek valami bio teches táp.kiegészítőért és azzal már jobb lesz gyúrjunk wazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 kösz a gyors válaszod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockerdave Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Tegnap este kimentem, futottam 4 percet(az utcánkba oda vissza), és fogytam rögtön fél kilót Ez nem is olyan rossz, még majd futok egy pár hétig hát igen,abban a 2 kiló minuszban 1 deka zsír nem volt,csak ilyen melegben izzadtál,mint egy ló Én azt szeretném kérdezni hogy a creatinak vannak-e mellékhatásai. már több száz kísérletet végeztek vele,még most sem találtak mellékhatást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 ez a medicinlabda dobálás is hasizomerősité próbálj meg mellette még sok aerob mozgást csinálni és az a vékony zsirréteg pillanatok alatt leolvad és láthatóvá válik a hőn áhitott hasizomzat köszönöm a tanácsot megfogadom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 27, 2007 Author Share Posted Július 27, 2007 Tudnál mondani súlyzó nélküli bicepszgyakorlatokat??? Ha tudsz... jól mondja petya csak annyit tennék hozzá hogy a tenyered magad felé nézzen és szük fogással próbáld meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidom Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 kössz a tanácsot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Köszi:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 A nem versenyszerű izomtömegnöveléshez is elengedhetetlen a diéta?Ezt már kérdeztem egyszer, csak nem kaptam rá választ. Azért érdekel mert 16 éves vagyok, és nincs nagyon lehetőségem a diétára, emellett iskolaidőszakban az ottani menzán ebédelek. Bár ezek ellenére figyelem,h mit eszek és az eredmény is látszik.A másik meg,h a sporthoz amit űzök, elengedhetetlen a nyúlékonyság és a gyorsaság , ezért sem gondolkodok versenyszerű testépítésben. Na ennyi lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitariscsaba@citromail.hu Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Én azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet úgy karra és mellre edzeni, hogy ne merevedjen meg a karom, mert mikor nem edzek vagy 2 hétig sokkal lazább vagyok és könnyedebb is. Állítólag nyújtanom kellene, de azt meg hogy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 28, 2007 Author Share Posted Július 28, 2007 A nem versenyszerű izomtömegnöveléshez is elengedhetetlen a diéta?Ezt már kérdeztem egyszer, csak nem kaptam rá választ. Azért érdekel mert 16 éves vagyok, és nincs nagyon lehetőségem a diétára, emellett iskolaidőszakban az ottani menzán ebédelek. Bár ezek ellenére figyelem,h mit eszek és az eredmény is látszik.A másik meg,h a sporthoz amit űzök, elengedhetetlen a nyúlékonyság és a gyorsaság , ezért sem gondolkodok versenyszerű testépítésben. Na ennyi lenne. nem nem szükséges de azért figyelj oda a zsir és a szénhidrát bevitelre ne vidd tulzásba egyiket sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 28, 2007 Author Share Posted Július 28, 2007 Én azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet úgy karra és mellre edzeni, hogy ne merevedjen meg a karom, mert mikor nem edzek vagy 2 hétig sokkal lazább vagyok és könnyedebb is. Állítólag nyújtanom kellene, de azt meg hogy? igy igaz vannak különböző nyujtó gyakorlatok azokat csináld edzés után nézz utána valamelyik badis oldalon mert nembiztos hogy letudom ugy irni hogy meg is értsd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Köszi, figyelni fogom. :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 lehet hülységet kérdezzek, én küzdősportolok. reggel lemegyek edzésre fél tíztől 11 ig, délután 1-2 fele meg gyurni, lehet így tömeget növelni? a reggeli edzés nem vesz el túl sok energiát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 boxnál meg a küzdősportoknál nem tudsz tömeget növelni leugrálsz mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 sz.tem húzockodj am már 4 edzésen agyok túl amióta janussz írta az edzéstervemet! nagyon durvák az edzések de kitartok jöhőhéten elmegyek valami bio teches táp.kiegészítőért és azzal már jobb lesz gyúrjunk wazze 4 edzés után minek veszel táplálék kiegészítőt? csodákat meg ne várj semmitől inkágg egyél rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts