Daemon Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Dr.House Vészhelyzet Greace Klinika stb... Vélemények?Kimelyiket nézte és hogyan tetszett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 én a Dr.House-t nézem. szerintem az a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 House-ról már csináltam topicot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 (edited) egyértelműen a vészhelyzetet nézem, jók a szereplők, pörgős történet, és izgalom..........szipi Módosította Augusztus 9, 2006 szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 ha már kórház, akkor er és kész megunhatatlan, pedig ált. napi 6-8 epizóddal nézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyee Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 House veri mindet sztem a legjobb!!! alig várom a harmadik évadot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 szerintem is a haus a legjobb a greec klinikából még egy részt sem láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Én mind a 3at imádom, DE nem vok sorozatfüggő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Azert a House szerintem nem teljesen tipikus korhazsorozat, fuggetlenul attol, hogy egy korhazban jatszodik Engem legalabbis sokkal inkabb emlekeztet egy krimisorozatra, ahol House a nyomozo, az eppen aktualis betegseg pedig a bunozo. Ettol meg persze nagy kedvenc Viszont a szinkron sajnos katasztrofalis (es nem kizarolag a kenyszeru Szakacsi-Kulka csererol beszelek, hanem ugy altalanossagban veve az egeszrol). A Veszhelyzet sajnos kezd nagyon kifulladni igy a 13. evadra (bar nekem mar a 12. sem tetszett annyira), ami egyreszt ertheto, masreszt pedig sajnalom, hiszen az elso nehany evadat verhetetlennek tartom. A Grace Klinika elso 2 evada is tetszett, kulonosen a Yang es a Bailey fele beszolasok, viszont a 3. evadban meredeken zuhant a szint sajnos. Mintha kifogytak volna a lehetseges maganeleti szalakbol es ezzel parhuzamosan az izgalmas, de valamennyire azert megis realisnak hato esetekbol is. A negyedik evad elso reszet ugyan meg megneztem, de nalam innentol felejtos a sorozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szőke12 Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 A sok eszement nézi az ilyen műsorokat és utánna azt hiszi ,hogy kész orvos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szamóca Timóca Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Nekem legjobban a Grace klinika tetszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 A legnagyobb kedvencem nekem is a House. A Vészhelyzetnek az első 2 vagy 3 évadát még imádtam, de mostaniakat már egyáltalán nem szeretem. Ja és még a Félelem kórházát (Kingdom Hospital) is szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tami25 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Doki House mindenféleképpen, nagy arc benne House, mindenkit lealáz, :d:d:d: Parasztba tolja. A másik a Vészhelyzet, de annak is csak az első pár évad, utána lapos az egész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 A Dr House nagyon király sorozat, de azért sztem romlott a színvonala az első két évad óta, és hát főleg csak az évadzáró részek szoktak nagyon állatok lenni. (pl House feje, és Wilson szive iszonyat jó rész volt). Pedig Hugh Laurie nagyon jól jácca a bunkó paraszt dokit, de már a készítők lassan kezdenek kifogyni a furcsábbnál furcsább ötletekből. A másik kedvencem a Dokik, mert amellett, hogy mindegyik rész ugyanúgy van felépítve (elején minden király, aztán jön egy probléma, majd a végére mindenki boldog(néha nem)), még mindig nem unom, mert egyszerűen iszonnyat nagy baromság. És amellett hogy iszonnyat nagy baromság, a végére mindig ottvan a nagy tanulság, amire érdemes odafigyelni, mert a néző mindig felismerheti a lényének egy darabját. Sztem a Dokik lazán lenyomja a Dr House-t. Legalábbis ez az én véleményem. Amugy én csak ezt a kettőt nézem, mert a többi az naggyából ugyanolyan. (nemakarok senkit sem megsérteni) Ezek pedig azé eléggé kitűnnek a tömegből. Vagyis sztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chriszi Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 House-fan vagyok, úgyhogy minden mennyiségben bírom nézni ezt a sorit, akár több napos maratont is bevállalok . House alakját egyébként Sherlock Holmes-ről mintázták, és a House-t alakító Hugh Laurie zseniális ebben a szerepben! Emelelett szeretem a NIP/TUCK-ot is, azaz a Kés alatt c. sorit is. A többi kórházos sorit uncsinak találom, olyan egykaptafásnak. Ebbe3n a kettőben vannak egyéniségek, bármennyire is meghökkentőek legyenek is azok (főleg a kés alatt egyes epizódjaiban) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliz36 Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 elnézést hogy ide irok de nem tudom hova kell én nagyon szeretném a kórház a város szélén cimű csehszlovák kórház sorozatot ha vaaki esetleg feltudja tenni köszönöm aliz36 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 Grey’s Anatomy ER House M.D. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 A Vészhelyzetet annak idején semmi pénzért sem hagytam volna ki,de a Dokik is ott volt a topon szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Dr. House, régen meg a vészhelyzetet, de azt már nagyonrégen meg a kórház a város szélén...azthiszem ez volt a neve xD nah ezeket nagyon szerettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts