blox Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Ryan Atwood-nak szokásosan nehézkes tinédzser kora volt, de vannak emlékei, amiktől sosem szabadulhat. Egyszer a bátyjával Trey-jel elkötöttek egy autót, amit nem sokkal később össze is törtek. Ryan fiatalkorúsága miatt megúszta, állandó rendőri felügyelet alá kerül, Sandy Cohen-hez. Ryan ezután hontalanná válik, ezért felhívja Sandy-t, aki megengedi, hogy nála töltsön egy pár éjszakát. Persze ennek nem mindenki örül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Igen igen kedvenc sorozatom sajnos nem láttam a teljeset végig. Az a baj hogy sokan összekeverik az orange country choppers -el pedig van 1 áranyaltni különbség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 nekem is nagyon szimpi ez a sorozat . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Január 23, 2007 Author Share Posted Január 23, 2007 4. évadot nézi vki? SPOILER: Taylor és Ryan összejött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eve89 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 én is szeretem a 4. évadot viszont nem nézem..de lehet most hogy ismétlik a 3.at utána lesz a 4. bár ki tudja.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 én nem néztem a sorozatot, csak pár részt, de a zenéje tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts