atis.89 Posted Március 8, 2011 Share Posted Március 8, 2011 szerettem ezt a sorozatot lassan neki ülök leszedni az 5. évadtól mert annak valahol a felénél abba maradt mivel tvben néztem ott megutáltam ezt a csak egy reklám meg a nem csak egy reklámot illetve szerdánként este sűrűn jártam bulizni. leszedésre meg nem gondoltam mert volt mit nézni de most hogy kezdek a végére érni a megnézendőknek kell valami. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 8, 2011 Share Posted Március 8, 2011 Én azért hagytam abban, mert mindig levetítettek 10-15 részt, aztán ismételtek fél évig. Na pont oda mehetnek el. Szerintem megint ez lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Március 9, 2011 Share Posted Március 9, 2011 kb ilyesmi lehet igen mivel most kezdték el. kb 3 hónap múlva elkezdődik a tévéknél a nyári műsor sugározás mikor a sokadjára leadott filmet újra előveszik a sorozatoknál is arra az időre meg tényleg a 15. rész környékére érnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chriszi Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 na én már a hetedik évad felén túl vagyok, és van egy pár meglepő húzás, úgyhogy érdemes nézni House- kát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts