Gabi89 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 S05 E04 promo [spoiler!!!] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 lol ez a videó, kár hogy csak a felét értem annak, amit mond, még az ötödik alkalommal is Zsebtiger: nézd meg feltétlenül a 3. részt is, szerintem az messze a legviccesebb rész a újabb részek közül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Akkor segítek ezt mondják pontosan: Két hét múlva, a következő részben… az ember − aki Houset azzá tette, aki − eltávozik… − House, hívja fel az anyját! − Mi maga, az anyám? …vajon House meg tud birkózni ezzel? − Nem is szerettem a fickót. − Ha tehetek érted valamit… − Igen. Nem hiszem, hogy ma tudok egyedül aludni. − A mamád azt szeretné, ha beszédet mondanál a temetésen. − Ezt a mamádért csinálom. − Én meg egyáltalán nem csinálom. − Jöjj velem a sötét oldalra! − Végeztem a sötét oldallal. Csak elviszlek a mamádhoz. *nínó* − Oóó, siess! Nem akarok itt lemaradni az anális rendőri vizsgálatról. forrás: doktorhouse.hu ---- Azért két hét, mert jövő kedden valami USA-elnökválasztási műsor lesz House helyett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Gabi 89, köszi a fordítást! Kár, hogy a választások miatt nem lesz... de legalább a Hősök nem marad el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Október 20, 2008 Share Posted Október 20, 2008 Valaki tudja mi van a magyar felirattal? Már 1 hete nincsen heroes például már másnap fent szokott lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 A fordítok ingyen csinálják úgy,hogy nincs jogunk panaszkodni,hogy mikor jön ki stb..Az illető nem ér rá először úgy volt,hogy hétfő este ,de tegnap éppen olvastam valahol,hogy mára már biztosan meglesz.(Mondjuk ma reggelt ígért....) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
supreme7 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 1 hét csúszással, de tölthető a 05x04 felirata http://www.hosszupuskasub.com/download.php?file=0007600.zip Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strébergabe Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Valaki nem tudná megadni a soundtrackok címét ami a Dr. House végén szokot menni? Mármint amikor meggyógyította a betegeket és mindig szokot lenni valami zene. Mindig más. És ezeknek kellenének. Az 1. évadtól kezdve. Letöltési link még jobb volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P]laci Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 A világ legjobb sorozata vitathatatlanul. (Többet nem érdemes ehhez hozzáfűzni, mert azok a tényeken semmit sem változtatnának. Próbálja vki cáfolni, bár sztem fölösleges.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 eléggé leült ez a topik, pedig szerintem a Dr: House sorozat nem ezt érdemli. na hogy azóta mi is történt: VÉGE LETT AZ ÖTÖDIK ÉVADNAK! lesz folytatás? mert ahogy befejezték, akár azt is el tudom képzelni, hogy ez a legeslegvége. nem tetszene annyira, ha ilyen a vége, amilyen, de el tudnám fogadni. imádtam ezt az évadot is, nagyon fergeteges volt, rengeteg poénnal és a megszokott angol-humorral, amit olyan nagyon vissza tud adni mindenki kedvenc borosta-viselő-dokija! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Folytatás terméeszetesen lesz. Amerikában hozza a nézettséget (Számok alapján) szóval elkaszálni nem fogják és Hugh Laurie -nak is még 3évre van szerződése. Szóval folytatás 100%. Viszont csak majd a nyári szünet után szeptemberben ahogy ez lenni szokott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnorby88 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Áh. Tiszta kín lesz kivárni még nem kezdik el az új évadot. Nagyon jó sorozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jessy11 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Ez az évadzáró tényleg izgalmas,és érdekes volt. Kár,hogy olyan messze van még a 6.évad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 na örülök, hogy valamelyest azért felébresztettem a topikot... kíváncsi vagyok, hogyan fogják folytatni... megnéznék egy olyan részt, amiben house az ápolókat idegesíti/szívatja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
5m0k3sh0w Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 jó az utolsó rész. hallucináció a hallucinációban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliBi88 Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Hello! Nem tudná vki megmondani, hogy ami most megy a tv2-n Dr. House reklám, megy alatta egy zene mikor kezdődik, hogy annak mi a címe??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 16, 2010 Share Posted Február 16, 2010 A TV2 visszahozza a Doktor House-t Végre folytatódik a TV2-n a Doktor House, ráadásul a csatorna ismét borítja a szokásjogot és nem vár őszig az aktuális évad epizódjaival, hanem már tavasszal elkezdi a hatodik szezont. Március első szerdáján ismét új epizódokkal jelentkezik a Doktor House, mely decemberben, az 5. évad legvégén vonult egy kis téli pihenőre. A TV2 a szokásos időpontban, az ismétléses időszakot követően az 5. évad 24. epizódjával tér vissza, hogy aztán megállás nélkül a hatodik évadba is belekezdjen. A Doktor House Amerikában jelenleg is a hatodik évad közepén jár, hétfőn annak 13. része rész került adásba, s a tervek szerint a TV2 május végéig nagyjából ugyaneddig a részig juthat el, ami azt jelenti, hogy alig 3 hónappal marad csak el a hazai sugárzás az amerikaitól. (A sorozat készítői egyébként jelenleg arra várnak, hogy a Fox csatorna megrendeli-e a hetedik szezont, de mindez csupán formalitás, hiszen a Doktor House még mindig az egyik legnézettebb sorozat az óceánon túl.) SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Február 16, 2010 Share Posted Február 16, 2010 Ahogy erre számítani lehetett de akkor is köcsögiség volt 1rész elnapolni ennyi hónapon keresztül főleg ,hogy a 23-24rész összetartozik (nem véletlen ismétlik most meg a 23.részt) Jó persze angolul nézem szóval nem érint annyira mert láttam már egyszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Július 18, 2010 Share Posted Július 18, 2010 Új orvos érkezik Doktor House csapatába House doktor stábja a 7. évad elejére kissé meg fog csappanni, így épp kapóra jön Amber Tamblyn, akinek a karaktere besegít a mufurc diagnosztának. Az újítás oka a 13-at alakító Olivia Wilde igazolt távolléte. Az Isteni sugallat (Joan of Arcadia) című sorozat egykori főszereplője, Amber Tamblyn csatlakozik a Doktor House című sorozat hetedik évadjához. A színésznő egy nagytudású, ámde agresszív orvostanhallgatót fog alakítani, akit House annak ellenére vesz fel csapatába, hogy valójában még nem is lenne jogosult a praktizálásra. Jelen állás szerint a színésznő több, vélhetően 5-6 részben játszhat. A sorozat készítői azért írták meg ezt a karaktert, mert helyettesre volt szükségük, ugyanis a 13-at alakító Olivia Wilde a Cowboys & Aliens című Jon Favreau-scifi forgatása miatt nem tud részt venni a nyáron forgatandó epizódokban. A House hetedik szezonja Amerikában szeptember 20-án startol el, ekkor nálunk a hatodik évad második felét fogja adni a TV2. Forrás: SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P]laci Posted Augusztus 11, 2010 Share Posted Augusztus 11, 2010 House M.D. 7. évad promoKészüljetek szeptember 20., hétfő PREMIER! Továbbra is töltöm fel a gyors tárhelyekre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P]laci Posted Augusztus 30, 2010 Share Posted Augusztus 30, 2010 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekera Posted Szeptember 19, 2010 Share Posted Szeptember 19, 2010 A megjelenés szeptember 21. http://feliratfigyelo.com/naptar/2010-09#2010-09-21 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P]laci Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Végre elkezdődött! >>>Dr. House (House M.D.) 7. évad angol hanggal és magyar felirattal<<< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P]laci Posted Október 5, 2010 Share Posted Október 5, 2010 Wilson doki hangot vált A Doktor House-ban szereplő Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard) új magyar szinkronhangot kap, mert az eddig őt szinkronizáló Szabó Sipos Barnabás feladja eddigi szinkronmunkáit. Már nem először vált szinkronhangot Wilson karaktere, a továbbiakban Varga Gábor veszi át Szabó művészúr helyét. Szabó Sipos tüntetőleg hagyja ott munkáját, mert megalázónak tartja az évek óta tartó szerény javadalmazást szinkronmunkáiért. A művész, evvel a megmozdulásával a figyelmet akarja felhívni a szakmájában dúló nehéz helyzetre. Bár a szinkronmunkákon kívül más keresete nincs, akkor is vállalja tettéért a felelősséget és köszöni szépen nem kér az alamizsnából. Távozásával a többi szinkronszerepe is kénytelen hangot váltani, így a Grace klinikában Dr. Sloan hangját Haás Vander Péter veszi át. Ezen kívül George Clooney szerepeit is ő szinkronizálta, így a közeljövőben őt is más fogja szinkronizálni. Reméljük, hogy észbe kap a szakma, mert egy kiváló színészi teljesítménytől lesz megfosztva a magyar média, kár lenne veszendőbe hagyni megszokott, kellemes, bársonyos hangját! Az illusztrációban a Sivatagi cápák című filmből láthatunk egy jelenetet, melyben George Clooney magyar hangja, természetesen Szabó Sipos Barnabás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Október 5, 2010 Share Posted Október 5, 2010 Tényleg kár, hogy egy ilyen szinkronhang távozik a szakmából. Nagyon illett szerintem George Clooney-hoz és természetesen Wilson dokihoz is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 Hát Wilsonnak ez az új hang borzalmas. Nagyon nem illik hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chriszi Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 Na én ezért nézem az utóbbi időben eredeti hanggal és feliratosan... de amúgy a magyar szinkronhangok tényleg nagyon jól el vannak találva az adott karakterre. A német és egyéb szinkronok kimondottan borzalmasak a magyar után. Sajnálom, hogy Szabó Sipos otthagyja a szinkronizálást, mert ő szinkronizálja a másik kedvencem is Richard Dean Andersont is (Csillagkapu- O'Neill ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Elég tré lett Wilson új magyar hangja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Wilson exneje nem a Libbyt alakitó szinésznő a lostból ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 25, 2011 Share Posted Február 25, 2011 Március 2-től indul a 7. évad a tv2-n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts