pbeatrix Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 imádom ezt a sorozatot. feliratosan láttam a harmadik évadot végig. a magyar szinkron nem igazán tettszett, valahogy a Kulka János hangja nem illik House - hoz. nagyon várom a 4. évadot. remélem valahonnan le tudom tölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 most mi van??? újraadják az első évadod??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Ahan, azt hiszem igen... Azé nem semmi, hogy már harmadjára adják az első évadot... Inkább haladnának! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Azért csinálták hogy ha mikor elkezdődik a Szökés 2. évad akkor folytatják és persze egyidőbe lesz.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armi Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Ami MO-n megy főcimdal itt van ha valaki keresi: http://home.pacific.net.au/~ranger1/files/House%20MD%20in%20the%20House.mp3 ha vkit érdekel egyáltalán :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbeatrix Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 köszönöm Armi engem érdekel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drephis Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 Azért csinálták hogy ha mikor elkezdődik a Szökés 2. évad akkor folytatják és persze egyidőbe lesz.... Pedig folytathatnák már a House 2. évadot, mert feliratosan nem szeretem. 2 este megnéztem az első évadot, meg a második évad 15 részét Nagyon függő lettem, és nekiálltam leszedni a többit torrentről, csak sajna feliratos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiGG Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 (edited) Ez dúrva volt Erősen Spoiler szóval aki még nem látta végig a második évadot az ne nézz meg.(Szerk.:Gabi89) http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/house_die.gif Módosította Október 8, 2007 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 TwiGG: Rohadjál meg, te hülyegyerek! Nem hallottad még, hogy spoilerezni nem szép dolog? Nekem most cseszettül szarul esett, hogy egy ilyen kis szar giffel lelősz egy ekkora poént! Ráadásul ezt még csak ki se tudtam kerülni a szememmel... Szopj le egy taliga aprómajmot! Ekkora balfaszságot! Én a TV2-n követném szép sorba a részeket, minden epizódban új dolog történik, szórakoztató, hogy nem tudom mi következik a következő részben, izgalommal várom (ugye a cliffhangerek is nagyok). Erre jössz te, és elrontod más kikapcsolódását! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Ez viccesebb volt Saját készítés Amúgy nagyon várom már a 4.évadot csak még egy hónap Dinnye92 : Lesz még pár érdekes dolog de nem akarom lelőni Na jó elárulom: Forman majdnem meghal (dupla epizod) House-t szívatja egy rendőr börtönbe kerül igaz végül csak egy éjszakára.A 3évad utolsó részében pedig az egész team felmond Ha kijelölöd a szöveget akkor látod.Aki nem akarja megtudni az kerülje el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toysοldier Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Az utolsó mondat nem igaz Chase-t kirúgja house, foreman meg azért akar felmondani mert észreveszi hogy egyre jobban olyan mint house Bocs dinnye, csak én nem tudom úgy eltűntetni mint gabi Egyébként mikortól folytatják a tv2-n a 2.évadot? Jó lenne magyarul is megnézni, mert feliratosan csak a szöveget láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Bocsánat az előbbi megmozdulásomért. Felhúztam magam. Toysoldier: Nem olvastam el amit írtál, de amúgy [ spoiler] [ /spoiler] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Toysοldier: A második évad aug. 29.-től folytatódik.Amúgy igazad van Chase-t tényleg kirugja Ha meg Spoiler veszély van azt tényleg illene kiírni vagy valami igaza van Dinnyének. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 én mindenap megnézek 2-3 részt felirattal nekem millioszor jobb most jön a harmadik évad első része és House egyre bunkobb:D nah de ahonna folytatja most a második évadot onnatól már nagyon üt Spoiler mikor megláttam houset miután a lába "meggyógyult" akkor remélten ,hogy sánta lesz ujra ugyanis az olyan House-os szal belenéztem egy sokkal késöbbi részbe (asszem 11) és ott meginn bottal jár és sztem jó döntés volt mert mint mondtam az House-hoz tartosiz szerintem nah most ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Üdvözlet Egy jó, és egy rossz hír... Kezdjük talán a rosszal: Ismét egy TV2-féle variáció A csatorna a napokban nyilvánosságra hozta, hogy a Dr. House-t kicsit más formában fogja leadni. Kapaszkodjanak meg a rajongók, ugyanis meredek lesz! Egy hónapban a sorozatból 3 részt adnak le a 4 helyett, az utolsó hét alkalmával ugyenis House helyett Frei Tamás szórakoztatja a fanokat! Kérdéses mennyire örülnek, és hogy ezt az abszurd döntést mért hozta meg az adó. Az egyetlen sikeres sorozatuk így egyértelműen nem szállhat szembe az RTL klub Szökésével. És valljuk be, a Frei dosszié sem lesz képes rá Emmy - közvetlen közelről! Köszönet a Sorozetjunkie-nak, amiért válaszoltak levelemre és tudatták velem: az AXN sugározza majd a díjátadót Hétfőn, hajnali 3-kor. A közvetítésről néhány szót. Nem tudom biztosra, hogy föl tudom venni az egész adást, de mindenképp megnézem. Mindenképp megpróbálok megoldást találni, hogy a részletes díjátadót megörökítsem. Szurkoljatok, nincs sok időm és nem könnyű összeszerelni egy ilyen vackot..Ráadásul most, hogy digitálisra váltottunk még bonyolultabbá vált.. Mindegy, a legjobb szakemberek segítségét fogom kérni, így ha minden rendben lesz, másnapra föl is kerül, természetesen részletes ismertetővel ) Forrás: vicodin.extra.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Én is ma délután szembesültem a ténnyel, hogy House helyett Frei Tomi lesz porondon. Átnyálaztam a műsorújságot vagy háromszor, de nem találtam sehol kedvenc dokimat. De most már tiszta a dolog, köszönöm az infót Gabi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Szökés agyonverve ------------ Szerda este. Nő a House fölénye, érdekes lesz a jövő heti Szökés vs Frei meccs. TV2 - Doktor House - 2×19: 1,407M (33,3% SHR), 18-49: 677e (35,5% SHR) RTL - A szökés - 2×04: 975e (23,1% SHR), 18-49: 589e (30,9% SHR) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spidi006 Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Ez a sorozat kegyetlen! Ezt nem lehet megunni ! Alig várom hogy leszedhessem a 3.évadot!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chess Master ® Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Én is nagyon szeretem a sorozatot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hibryd Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 Doktor House számomra a megtestesült példakép a sorozat nagyon jó és sztem Hug Laurie vagy h hívják maga a világ egyik legjobb színész e! Eszméletlen! Láttam ez eddigi összes részt! És odavág baromi jó! Úgy nagyon! De tényleg odatesz! Dinnye92 oda volt írva h spoiler... nem kellet volna megnézned ennyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1ms 2.00 NO Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 Jóóóó sorozat Nagyon szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hibryd Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 A nődet szeressed -bocs nem tudtam kihagyni- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armi Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 Dinnye92 oda volt írva h spoiler... nem kellet volna megnézned ennyi! Azt utólag írta oda egy admin! Mert a felhasználó figyelmeztetés nélkül rakta ki a képet. és bárki láthatta és oda az egész.. sajnos én is láttam pedig megakartam várni míg a tv-ben látom.. na mind1 Szóval NEM VOLT ODAÍRVA. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hibryd Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 100 sorryx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefuka Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Az egyik kedvenc sorozatom. Szerencsére megvan az eddigi összes szinkronos epizód és alig várom a többit. Az utóbbi évek egyik legjobb sorozata. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino1993 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 hy szerintem is nagyon jó sorozat de nemtudná valaki felrakni dadára az összes évadot mert azt nagyon megköszöném_!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Sztem is nagyon cool sorozat, House a legjobb fej benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 jó sorozat, de most van ez az agydoki, vagy mi a franc a neve a sorozatnak, na azon felhúztam magam,mert szerintem azt a house-ról koppintották Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 House 5. évead trailer vagy teaser vagy miagördeszka http://www.youtube.com/watch?v=X1lar9HJamM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 bazi jó az új évad bemutatója!!!!!! (így egyszerűbb, mint hogy trailer vagy treiaseaer, vagy mi...) nagyon tetszik!!!! már vagyok várom. szerintem amúgy angolul jobb, bár én szeretem feliratosan nézni a filmeket/sorozatokat. az eredeti hang mindig jobb... najó, a horrort kivéve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts