blox Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Dr. Gregory House zord külseje és mogorva stílusa első látásra nem éppen bizalomgerjesztő. A különc orvos határozott elve ráadásul a következőképpen hangzik: a betegséget kell kezelni és nem a beteget, hiszen a betegeket csak arra "találták ki", hogy az orvosok munkáját nehezítsék. Öntörvényű, renitens alak, de kétségtelenül hatalmas szaktekintély. Kis csapata csupa lelkes és ígéretes fiatal orvosból áll, akiket ő maga válogatott ki - persze sajátságos kritériumok alapján. Számára egy dolog fontos igazán: hideg fejjel megoldani az ügyet, vagyis felfedni a betegség mivoltát és bizonyítást nyerni. S még egy fontos információ Doktor House-ról: Igyekezz őt nem megzavarni délután egy óra körül, kedvenc kórházsorozata közben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzaco Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Nagyon jó a sorozat, egyik kedvencem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsHuszi Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Kegyetlen szövege van a dokinak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muminem Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Nem tudja valaki, hogy mi a címe és előadója annak a zenének, ami a Doktor House főcíme alatt megy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoma83 Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 Massive Attack - Teardrop Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptomee Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 Szerintem ez egy fantasztikusan jó sorozat! A doki szerepe eléggé fura, de azért néha szerethető figura.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Ez nagyon király sorozat ! A dokit formáló Hugh Lorie szerintem zseniálisan játsza Dr Hause-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolidSnake Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Laurie és House, de ettől függetlenül zseniális színész. Eddig amerikai produkcióból nem derült ki, az az egeres dolog (Stuart Little) elég gagyi volt, viszont angol filmekben és sorozatokban (Blackadder, Jeeves and Wooster) nagyot alakított. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Nagyon jó sorozat annyira bírom, hogy a csávó szókimondó és egyenes =) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saca21 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Jó sorozat. A tv2 leadja a második évadot is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furrier Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Yeee... Manapság csak a House miatt nézek TV-t (: Egyébként nem köt le... Régebben jó volt a Friends, meg a Joey is, de azt is már megnéztem előtte legalább 3szor (: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolidSnake Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Jó sorozat. A tv2 leadja a második évadot is? Le fogja adni, ha jól tudom, a Született feleségek helyén, amint befejezik a második évadot. (Nem követem, hol tart a TV2, azt is eredetiben nézem.) Egy a gond: mivel nemrég meghalt Laurie magyar hangja, Szakácsi Sándor, s vele csak 12 részt vettek fel, még nem tudni, kié lesz a szinkron. Szakácsinál jobbat nehéz elképzelni. Gyűlölöm a mai szinkronokat, filmeket tudnak tönkretenni vele, de Szakácsi tényleg színész volt, szemben Kerekes Józseffel, Reviczky Gáborral és a többi ócska ripaccsal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
assaultking Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Nagyon jó sorozat,a napokban kezdtem el nézni,de már a felét megnéztem.A szerepet szerintem Laurie-re szabták nagyon jól játssza. Szeretem a szabadszájú,nagyképű modorát.Többet nevettem a sorozaton mint a mostani gagyi vígjátékokon. Sajnálom,hogy más lesz a szinkronja.Szakácsi szerintem nagyon jó szinkronszínész volt,nemcsak ebben a sorozatban,hanem mindíg látszott,hogy foglalkozik a szerepekkel nem csak úgy darálta a szöveget.Egyetértek SolidSnake,őt nehéz lesz pótolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordWolf Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Legalább van valami értelmes a TVben Mellesleg mostmár végleg szakítok a TVvel, hála niki23-nak és sorozatos topikjának, már nem kell egy hetet várnom az új részekért.... A szinkronért meg télleg kár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Április 18, 2007 Share Posted Április 18, 2007 imádom!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Én is én is én is Hihetetlen milyen jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Én is szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 nekem eddig ez volt a kedvenc sorozatom , de az új szinkronhang iszonyatosan rossz.nekem egyáltalán nem tetszik. nemtudom hogy ezután fogom-e nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 valaki segítesn ! mi volt a tegnapi részben sajnos elfeljtettem megnézni mert a gyerekem névnapját önfeledten ünnepeltem és nem állítottam be a videómat...nem is értem hogyan maradhattam le róla pls... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Jó az új szinkronhang! Minden elismerésem Kulkának, mert nagyon jól játszik, de sajnos teljesen másfajta hang volt amit megszoktunk House sajátjaként Ha sokáig megy a sorozat, akkor 5 rész múlva elfelejtjük majd Szakácsi hangját és megszokjuk Kulkáét szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Sztem sem lett jó....legalábbis ez az elsp rész nagyon nem jött be. Dehát ez még csak azu első volt, javulni meg lehet. Mondjuk az biztos, hogy meg kell szokni, és az nem egyik hétről a másikra fog menni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Nekem tetszik az új szinkronhang! Amúgy sem a hangszín a lényeg, hanem House cselekedetei! Nyugodjék békében Szakácsi Sándor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 jjajjjj emberek ! nem tehetek róla de egy rész kevés volt ahhoz, hogy megszokjam Kulka hangját..nagyon nem illik bele nekem a képbe...tökre átmódosítja a képet house-ról sztem. tegnap néztem meg vidiről a tegnapelőtti részt. tudom kár ezen keseregni mert ugye sajna már nem lehet visszaváltoztatni...kár érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Én is vidiről néztem meg azt a részt. Nekem nagyon is bejön Kulka hangja, megmondom őszintén, volt sok poén amit megkönnnyeztem Tehát szvsz Kulka hangja nagyon jó, persze Szakácsit nem múlhatja felül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Na gondoltam közlök 1-2hírt. Szóval akik nézték a 3évadot vagy legalábbis követték azok tudják,hogy a 3x24 részben mindenki felmondott House-nak.Viszont kiszivárgott,hogy mindenki visszatér szóval maradnak a régi emberek Cameron:,Chase,Forman. Bővebben: http://www.sorozatjunkie.hu/2007/06/20/casting-hegyek/#more-3982 A rossz hír viszont az,hogy félbehagyják a 2évadot itt Magyarországon Nem kell aggódni nagyon ősztől folytatódik és ha minden igaz akkor a Szökés ellen eresztik Bővebben: http://www.sorozatjunkie.hu/2007/06/19/hoppa-hoppa-a-tv2-megint-kavar/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
assaultking Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Bakker.Pedig egyben akartam leszedni az egész második évadot és úgy megnézni.Most akkor várhatok év végéig? Rosszabb hírt nem is közölhettél volna Gabi89 Ja és köszi az infót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Hát én se örülők neki pedig én már láttam az egész második évadot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 hát nemrosz sorozat énis nézem de nemhiszem h szökést lepipálja:) sztem rtlklub sorozat szempontjábol jobb lásd bk, lost, szökés, de néha mennek jo filmek tv2n csak nem az esti film hanem utána ami van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
odulako Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Csak az Alias futna valahol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Áhh,az Odaát mindenkit lever! Leveri mint paraszt a mezsgye karót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts