memphis1985 Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Hát pajti dettó igy vagyok vele én is. Naon mokány sorozat,szerinte a legkirályabb,mert ebben nincs semmi eksön maszlag. Mint pl:lost meg a többiek. Ez a király !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Én is így vagyok vele,mert sztem a legjobb sorozat a világon!!Soha nem láttam még ettől jobbat!Igazi megszállott lettem És én is várom nagyon a 17. részt!Kb mikorra várható? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Nah a pb lezárul a 2. évadal lesz talán 3. évad is de az már j szereplőkkel meg minden!!! marad pár régi szereplő de vége lessz az egésznek 3. évad nem biztos h lessz mivel nem rendeltem meg a fox a 3.évadott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
royald Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 Szenzációs ez a sorozat, nem csodálom, hogy mindenki így el van tőle ájulva, hihetetlen, mennyi fordulatot tartalmaz minden egyes része. Nagyon bejön nekem is. Nem tudja valaki mikor adják ki eredeti dvd-n, mert ezt mindenképpen meg kll vennem. Ja, és hány részes összesen a 2. évad? Köszönöm a válaszokat előre is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAH Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 22 részes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 mint minden évad a pb-ben 22részes... Ma kettőt vetítenek le egyszerre ha jól tom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAH Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Amint le lehet tölteni valahonnan a következő részt + a feliratot légyszi rögtön szóljatok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
prof3c Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Most melyikre gondolsz? A 17-re? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 mint minden évad a pb-ben 22részes... Ma kettőt vetítenek le egyszerre ha jól tom! háát rosszul tudod én is naon sajnálom h nem dupla rész lesz de háát ez van,Fah felirat holnap lesz a 17ik rész már fent van a moviezban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Igazatok volt, az első évadot szinkronosan néztem meg, aztán nem bírtam várni ezért leszedtem a 2. évadot és meg kell h mondjam tényleg jobb feliratosan! Én már rég leszedtem a 17. részt, már csak a feliratot várom! függő lettem de ha vége lesz a 2 évadnak akkor remélem lesz 3-4-5-6-7-8-9 stb PRISON BREAK the best! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAH Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 már van felirat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 www.feliratok.hu Innen szedhetitek! Amúgy klassz rész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAH Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Valaki tudna segíteni azzal hogy megadja az e-mail címét? Csak azért kéne hogy a youtube -on tudjak feltölteni. Előre is kösz! Egyébként meg jó a rész. Szerintetek a Kellermen ügynök az elnököt, Reynolds -ot akarja lelőni? Általam készített, összevágott előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=uZlTFTLVICE http://www.youtube.com/watch?v=JSmbSh2Gz2I Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mraddy Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Én is szeretem a szökést!! Ajánlani tudok minden szökés rajongónak egy új sorozatot ami a tv2-n indul ( márc. 4. tv2 20ór, a neve Heroes - Hősök, tényleg nagyon szeretem egyszerűen leblokkol a Heroes. Higgyétek el megéri!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAH Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 20. részhez (Panama) előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=qny-6iaty_4 Tényleg csak 2 hét múlva jön ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 sajnos tényleg csak keddhez 1hétre jön már most ki vagyok az ucsó rész nem annyira jött be naon lehetet tudni h mig fog történi az elöző részekben is volt pár olyan szitu de az nem volt olyan 1értelmű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Március 22, 2007 Author Share Posted Március 22, 2007 Prison Break - A szökés: Jön a 3. évad Scofield börtönbe be. Scofield és Burrows börtönből ki. A galeri menekül, majd... továbbmenekül? Még nem tudni, de az biztos, hogy a 2. évad végén még közel sem lesz vége a dalnak. A FOX csatorna meghányta és vetette a dolgot, megnézték a második évad nézettségi adatait és úgy döntöttek, hogy szabad utat engednek a készítőknek, akik már a második évad elejétől kezdve tervezgették, hogy ha véletlenül kitartana a sorozat sikere, merre vinnék tovább a történetet. Apropó, 2. évad. Nálunk csak augusztusban kezdi vetíteni az RTL Klub, Amerikában pedig már csak 2 rész van hátra a szezonzáróig, amelyben az ígéretek szerint pont kerül sok kérdés végére, de egyben fel is dobják a nézőnek a labdát, hogy 4-5 hónapon át agyalhasson, hogy vajon milyen kalandok várnak a megtizedelődött hősökre a továbbiakban. A folytatás 2007 augusztusában jön el pár régi szereplővel és minimum 4 új szereplővel, s hogy aztán mi lesz a sorsa a Prison Break-nek, az csak a nézőkön múlik. Siker esetén a válasz nem kérdéses, hiszen Wentworth Miller nem is olyan régen azt nyiltakozta, hogy nem félti a készítőket akkor sem, ha az 5. évadra is sor kerülne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 Na ez egy nagyon jó híííííííííír!!!!!!!!! :) Már csak 1 rész van hátra :( :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 3évad new szereplők :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomeekaa Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 Meg fogok őrülni míg elindul a 3 évad!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Csak egy kérdésem lenne: Hogy lehet ezt még fokozni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 sehogy... mindíg a csúcson kellene abbahagyni... most lefel fog menni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 Kár érte ,bár bevallom miután megszöktek a ,,Scofield történet" kicsit hidegen hagyott. A többiek boldogulása valahogyan sokkal jobban megfogott. A 2.éved legnagyobb arca szerintem T-Bag. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 Szerintem meg Mahone Én már az 1. évad végén is azt hittem, hogy mostantól hülyeség lesz, mert hát kint vannak, mi történhet még - erre tessék, bár itt most Panamába megint elég érdekes hangulatú lett az egész, de az alkotókban szerintem továbbra is van elég fantázia Ha olyan lesz mint eddig, az tökkkéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotijani Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 Remélem ebből a Panamás börtönsztoriból az lesz, hogy Mahone, Bellick, T-bag, meg Scofield egy börtönbe kerülnek, és együtt kell megszökniük. Nagyon állat lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd64 Posted Április 17, 2007 Share Posted Április 17, 2007 tuti oda rakják mind a négyet. jó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts