blox Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Lincoln Burrows-t ( Dominic Purcell ) Fox Riverben „várja” halálos ítéletének végrehajtását. Ártatlanságában még a fia sem hisz, pedig állítja semmit sem követett el. Volt barátnője Veronica Donovan ( Robin Tunney ) ügyvédnő és testvére Michael Scofield ( Wentworth Miller ) építészmérnök jelenthetnek esélyt a menekülésére. Lincoln segítői azonban külön utat választanak. Veronica nyomozni kezd, és jog lesz a fegyvere. Michael nem követi ezen az úton, biztosra törekszik, már csalódott a jogrendszerben. Rendkívül összetett és kockázatos tervet készít, kiszabadítja bátyját a börtönből. Csak úgy sikerülhet, ha magát is börtönbe juttatja. Az alaptörténetre nem mondható, hogy igazán eredeti, vagy forradalmi, de!!! A cselekmény két fő szálon halad, amely Veronica legális és Michael illegális harcát mutatja be Lincoln életéért. Az ügyvédnő, az egyértelmű bizonyítékok ellenére, egyre jobban kezd hinni volt barátja ártatlanságában, és nyomozni kezd. Minnél közelebb kerül az igazsághoz, annál nagyobb veszély fenyegeti. Lincolnak sem kegyelmeztek. Michael csodálatos elme, mégsem készülhetett fel a börtön minden elítéltjére. Egy szándékos sikertelen bankrablással ugyanabba a végrehajtási intézetbe kerül, mint a bátyja. Fejében a tervvel, és testére tetoválva a börtön tervrajzával. Mindkét szál tele van olyan fordulatokkal, amire még az edzett film kedvelők sem számítanak. Ahogy közeledik a kivégzés napja, ahogy haladnak a szökés előkészítésével, a folyamatos lebukás veszélye, még a legfásultabb sorozat néző adrenalin szintjét is felpörgeti. A szerepeket nem csupán ismert, hanem valóban kiváló színészek alakítják. Munkájukat pedig olyan kiváló készítők fogják össze, akik számtalan tv sorozatban és mozi filmben bizonyították már tudásukat. Az első 13 rész már kult státuszba repítette a sorozatot, rengeteg rajongóval a világ minden részén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Legjobb sorozat ami létezik a világon. Mit nekünk Lost... pf Prison Break 4eva! Az a baj, hogy elég kevesen ismerik, mert lusták feliratot olvasni, meg még nem fújta fel a média otthon. Hamarosan 2. évad :dance2: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Jah elég zúzós lesz, főleg, ha visszakerülnek a börtönbe, de ha megszöknek és üldözik őket, az is jó kis kalandos lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Augusztus 2, 2006 Author Share Posted Augusztus 2, 2006 szerintem is ez a legjobb sorozat. szeptembertől megy nálunk is az első évad, külföldön meg a 2., ahol végig üldözni fogják őket, már alig várom :A Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyee Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 rtl klubbon aug. 23-tól nyomják az első évadot magyar cime: A szökés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Augusztus 4, 2006 Author Share Posted Augusztus 4, 2006 mondjuk jobb cimet is adhattak volna neki pl. Börtön szökés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Vagy simán maradhatott volna Prison Break sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Most hallottam a magyar szinkront. (ilyen rtles teaserben) Mit mondjak elég gáz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 (edited) Ma este lesz Prison Break S02EP1 amcsiban óóóójeeeee! Holnap már töltöm is! jahogy én voltam az uccsó hozzászóló? bocs Módosította Augusztus 21, 2006 asbi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Szeptember 2, 2006 Share Posted Szeptember 2, 2006 nekemis nagyon bejön eza sorozat..... nemvagyok valami nagy sorozat watcher de ez télleg jó....lassan túljutok az első évadon még van 5 rész hátra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 2, 2006 Share Posted Szeptember 2, 2006 Eddig mint-két részt láttam tv-ben és télleg jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misi83 Posted Szeptember 3, 2006 Share Posted Szeptember 3, 2006 ez komoly?... Nyugi, nincs benne cukor! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 4, 2006 Share Posted Szeptember 4, 2006 De cola se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Szeptember 4, 2006 Share Posted Szeptember 4, 2006 kint második epizód hanyadik részénél tartanak már??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolkir Posted Szeptember 6, 2006 Share Posted Szeptember 6, 2006 Hali,kint már a 3. résznél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley Posted Szeptember 6, 2006 Share Posted Szeptember 6, 2006 Én csak azt láttam eddig ami az rtl-en volt, de nagyon tetszik, mindig nézem és letöltöm a részeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
victorius Posted Szeptember 7, 2006 Share Posted Szeptember 7, 2006 Nagyon tetszik! Már a 16. résznél járok. De a 16. a legkakibb amit eddig láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Szeptember 7, 2006 Share Posted Szeptember 7, 2006 Én már a 2. évad 4. részét várom. A 2. évadban van egy kis aprítás (jobb mint amikor lekapták az ujját, de nem lövöm le nektek a sztorit, de a baltás rész az ku*va jó :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
princewinner Posted Szeptember 7, 2006 Share Posted Szeptember 7, 2006 én is már a 2. évadot részeit várom, kész örökkévalóság mindig 1 hetet várni + mire elkészül a felirat is. Kétségtelenül ez a legcoolabb sorozat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
banrobert Posted Szeptember 26, 2006 Share Posted Szeptember 26, 2006 Mindenki felirattal nézi? Én anno leszedtem a LOST01et még a magyar előtt és elkezdtem nézni felirattal de naon meguntam sokkal jobb 1 hetet várni a szinkronosra :D Nembaj, ami megjelent szinkronnal az már mind megvan úgyis XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 Ezzel pont nem így vagyok! Szerintem úgy jó nézni h felirat... mellesleg a prison break a lost után a legjobb sorozat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiP Posted Október 28, 2006 Share Posted Október 28, 2006 Kezdem elgondolkodni azon h. letöltöm feliratosan Bár most ott a Heroes, szal van mit néznem... meg a My Name Is Earl... majd ha semmi néznivalóm nem lesz, 100 h leszedem angolul, kevés ez a heti 1 rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 Yo Zip Szökés jó, Szökés szép, de szinkronosan az igazi, és haladni a magyar tempóval, végülis Mo.-n élünk(nagyjából), tudom h sokan türelmetlenek vagytok mint ahogy énis , de am..ma hétfő van, akkor holnap után máris jön a folytatás :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 hát nem tudom, én feliratosan nézem, de néha néha belekukkantok a szinkronosba is, és nekem egyáltalán nem jön be a szinkron :no: ugyen ez van a lost-nal is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Hát de a felirattal az a baj h néha követni sem lehet.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 micsodát? az eseményeket? v mit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Neeeem hanem amit mondanak, mertha pl. németet tanultál és nemtod végigolvasni a magyar feliratot, akkor nem tod mit mondanak, ez nem Tom és Jerry h elég nézni mi történik, érted :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 jah igen, pontosan németet tanultam de attól függetlenül nincs gond az olvasási sebességemmel sőt! h felirattal nézem a sorozatokat (lost, prison break, 24), több dolgot már az angol szövegből is megértek, anélkül, h elolvasnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Háát én is naon nagy PB fan vok épp most azon szenvedek h a 2.ik évad következő részét adják már naon soknak tűnik ez az 1 hét magyar szinkronról elég rossz véleménnyel vagyok szerintem a magyar felirat nagyon is olvasható Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Mind1 ti tudjátok, én kitartok a szinkron mellet :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts