spdeluxe Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 A lényeg hogy szép nagy szeme legyen ( ebbe bele tudok merülni,imádom a szemkontaktust,szinte fájdalom ahogy olvasok valakinek a tekintetéből és szeméből az állandó default arckifejezésemmel ) ,és mégjobb ha ez ábrándozó tekintettel és csinos arccal párosul nála.Valamiért az egyenes hajú lányok jönnek be,hajszínt tekintve a barna és szőke a favorit nálam.A magassága mind1 ,ha esetleg magasabb az sem érdekel ( én kb. 175 cm vok) .A külső jegyek sztem egyáltalán nem elhanyagolhatóak,én nem mondom azt hogy a kinézet nem számít.De.Számít.Sokat.Imádom ha vevők a fanyar és kesernyér csipkelődő humorra , a legtöbben szerencsére mindig veszik a lapot, nem is foglalkozok olyannal aki csak néz ki a fejéből mint a birka,és a kultúráltsági szintje se üt meg egy fiatal lánytól elvárható szintet.Imádom ha valaki zene téren napifriss,és ezek mellett szereti a matematikát és a történelmet is.A lényeg persze hogy értékelje pár tulajdonságomat.Ja ,és persze hogy tudjon legalább húst sütni,mert én nem tudok semmit még! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Jó,hát Spdeluxe leírta szerintem amit gondolok,még annyi h mindegy mit szeret,talán biofizika,sejtbiológia (mert akkor tud segíteni nekem ) lehet szőke/barna,egyenes hajú/göndör,a szeme a hajától függően barna/kék.És az is fontos hogy szeressen sportolni..egy lánynak csak úgy lehet igazán szép alakja.Na és persze nifomániás.. merthát kell hogy jól induljon minden napom De ami a legfontosabb,hogy bármiről tudjak vele beszélgetni,naprakész legyen,és igényes. Szerencsére tudok főzni úh legalább azt nem kell neki már ez is nagy segítség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Háth IGEN: Legyn olyan szép mint én( minimum) Meg persze a szokásos (okos,aranyos, megértő, legyen humorérzéke mert utálom ha vmi csaj nem értmi a pojénokat és csak néz ki a fejéből ) A haj szín szinte mind1 csak ne vörös legyen mert az nem bírom DE LEGFŐKÉPP LEGYEN ÁPOLT! Meg ne nagyon legyen magasabb mint én Na ÜDV! Sört, csajt MINDENKINEK!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Szőke, Fekete mind1, (Aranyos, Kedves megértő....) Egy 10 centivel legyen kb alacsonyabb mint én Szép szemek, formás lábak ( szeretem a formás, szép combokat) nagyából ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Hm... nézzük csak -Egyenes, derékig érő fekete haj. -Kerek mellek, nem túl kicsi, de nem is től nagy -Formás fenéj -Szőrtelenített láb, kéz, test és nemi szerv -Fehér bőr, csak semmi barnulás És ha lehet, akkor még legyen kifestve -Fekete, Gothic-os öltözködés Nézzük a belsőt -Legyen Rocker vagy Metálos -Olyan házasodós fajta -Őszinte -Kedves -Nyitott az újdonságokra, de nem húzódik vissza a régi, jól bevált hagyományos módszerektől sem (legyen szó szexről, főzésről, utazásról, vagy akármiről) -Undorodik az orális szextől, akárcsak én -Jobboldali politikai nézetű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Ha nincs kevem semmihez, akkor is hurcoljon el magával, és érzezzem jól magam vele. Belsőre: legyen intelligens, ne legyen az a plázaliba lekületű, ne akarjon gyereket (uppsz ), tudjon szépen énekelni, szeresse a zenét, ateista, megértő, őszinte, türelmes... Dettó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Külsőre... Szerintem mindegy. Persze azért nem szeretem a szőrös tokájú térdig lógó mellű csajokat, de szerintem nem az az első. A lényeg, hogy én is szeressem őt, és fordítva is igaz legyen. Jó, ha van humorérzéke, de ha kell, komoly is tud lenni, legyen kedves és hűséges, ha épp problémám van, halgasson meg, és ne csak ő lelhessen bennem menedékre, haem én is benne (már lelkileg gondolom...). Egyélyszakás kalandra... Nem szeretem a nagy mellű csajokat, de azért ne legyen gebe. Szeretem, ha kicsi, és formás. A hajszíne mindegy, de a szőkék hátránnyal indulnak. Ne legyen magasabb nálam, és lehetőleg, az utolsó fürdés óta én legyek az első Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Magas de nálam nem magasabb szükésbarna nagy csavarok vagy izéé nem tom hogy mondjam vagy szal enyhén göndör közepes szép kerek cickók:Dés okos :D:D:Da szeme mindegy csak ne piros legyen:D--- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 hmm.... nem vagyok az a fajta akinek ideáljai vannak... sztem gyönyörű lehet egy nő : feketén, szőkén vékonyan, kicsit husisabban ( a kövéreket nem szeretjük, bocsi :$ ) magasan, alacsonyan rövid hajjal, hosszúval szemüveggel, anélkül nagy mellel vagy kicsivel... de nemrég poénból megfogalmazódott bennem : vörös haj ( eredeti ) zöld szem legritkább kombináció nagyon bejönnek még a szeplős csajok ( vörösöknél amúgy is gyakori ) jó alak esetleg kicsit nagyobb méretű mell kerek fenék és ami nélkül nem ideális egy nő, hogy intelligens legyen, kedves, spamelo, legyen benne egy kis vadság, egy kis szelídség, egy kis bugyutaság, egy kis okoskodás, egy kis titokzatosság, egy kis nyíltság... és még sorolhatnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocóóó Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 nézzen ki ugyanúgy mint Britney a Toxic klippjében nekem ennyi bőőőven elég lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 eléggé alulra teszed a mércét én megőrülnék ha egy cicababa megszólalna azzal a 10 iq-jával. (nem minden a külső ) persze ha csak dugni akar az ember, megint más Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 159 2.2 JTS :D najó vicceltem. hát szép nő, szép szemekkel.(nekem ugyan mindegy hogy barna vagy fekete vagy szőke vagy barna...csak passzoljon hozzám) aranyos, kedves, megértő, kicsit féltékeny tipus, gondoskodó!Megbízható! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 az álomnő ... hm... itt ül az ölemben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Április 5, 2010 Share Posted Április 5, 2010 Külsővel kapcsolatban nincsenek túlzott elvárásaim: 160-170 magas, egyéb méretekben átlagos, arányos, szép bőrű. Tündéri, bájos mosoly az arcon, még ha mérges is. Külön szeretem egy lágyban, ha az ágyból fáradtan kimászva is jól néz ki - kócos hajjal, smink nélkül, a legegyszerűbb ruhákban. Emellett legyen elolvadós fajta, de azért határozott is, aki kiáll az igazáért. Álmodozzon, de azért ne hitegesse magát irreális dolgokkal. Bírjon az enyémhez hasonló intellektussal, illetve egy kis szarkasztikus humorral, így a kis hibáimon köszörülheti a torkát, ha úgy tartja kedve. A legfontosabb szempont viszont az érzelmi összhang. Ilyet eddig alig tapasztaltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Április 6, 2010 Share Posted Április 6, 2010 Külső:Hát abban néha én sem vagyok válogatós, de leírom hogy mik az esetleges kedvenceim( részben arról a lányról aki nemrég tetszett [...jólvanna, most is tetszik ]). Szép nőies alak, győnyürűszép kékes szem(de jó másik szín is), amibe imádok belenézni. Ha egy lánynak különösen hosszú haja van, és ez párosul a szép szemmel, és arccal, akkor....húúúúúdeszép Belső: Legyen kedves, megértő, együttérző, és szeressen, de nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 6, 2010 Share Posted Április 6, 2010 nézzen ki ugyanúgy mint Britney a Toxic klippjében nekem ennyi bőőőven elég lenne Hat kg púderrel, stb. (N) Ha pedig lemosná, rá se ismernél. Egyébként részemről: legyen aranyos, kedves, valami fogjon meg benne, akár a mosolya, akár a hangja, bármi. Legyen legalább olyan értelmi szinten, mint én, vagy okosabb, de ne legyen okoskodó (főleg ha nem is ért az aktuális témához, de mégse ismeri el a másik igazát). Ne legyen kövérebb, mint én, de ne legyen túl vékony se, legyen arányos a magassága a testsúlyával. Engedje, hogy szeressék és tudjon viszont szeretni. Ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 7, 2010 Share Posted Április 7, 2010 Megértő, kedves, szeretnivaló. Valamiben ragadjon meg. Legyen gyönyörű a mosolya, el lehessen veszni a szemeiben Ja , ne legyen vörös hajú és ugye szép nőies alakja legyen. Semmi több. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts