kakaman Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 ti melyikben biztok jobban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 durex 4ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Lifestyles jóbírja erős gumiból készült célnak pont megfelel.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Tabletta power! Amúgy mindakettő kitud szakadni nyugodjatok csak bele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 (edited) Egyik se, szoríííííííít Zsugorfóliázás Módosította Július 27, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsHuszi Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Baulbig-nek igaza van, mindkettő ki tud szakadni.Szerintem közel egyforma mindkettő.Én Lifestyles-t használok mert itt a közeli boltba csak az kapható,messzebre azé meg nem megyek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Mindig gyerek lol !!!!44 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Amúgy mindakettő kitud szakadni nyugodjatok csak bele! Nem sündisznót kell b*szni. :lol2: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted Július 28, 2006 Share Posted Július 28, 2006 Én nem szeretem, úgyhogy nem is használok, amikor használtam, akkor inkább a Lifestyles volt a nyerő nálam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
e5vos Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 durex sokkal jobb viszont sokkal drágább is. nem csak én hanem a lány is érzik a külömbséget. a minőséget persze meg kell fizetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaman Posted Augusztus 2, 2006 Author Share Posted Augusztus 2, 2006 hát sztem a lifestyles sokkal jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Durex, de inkább tabletta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 sztem tökmind1, de ha választani kell, akkor durex abból is a play... és ajánlom mindenkinek a durex gyűrűt... ja, de ugye ne felejtsétek el, hogy az óvszer nemcsak a nemkívánt terhesség megelőzésére való, hanem a különféle nemi úton terjedő betegségektől is védelmet nyújt. tehát javaslom minden 1éjszakás kalandra vágyó fiatalnak a használatát! és ne feledd, nem anyád,hanem a barátod vagyok!!!nekem szótfogadhatsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil85 Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 hat nem komalom,de Lifestyle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 2, 2006 Share Posted Október 2, 2006 sziasztok! lifestyle. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Október 2, 2006 Share Posted Október 2, 2006 Uzsonnás zacsi powa Amugy ami még nem fogyott ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoz Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 Szerncsére már nem kell használnom, mert a barátnőm tablettát szed. De azelőtt használtam gumit, de én nem vettem észre semmi különbséget köztük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 De a gyógyszernek van mellékhetása egy idő után nem?Vagy csak én vagyok tudatlan?Mindegy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 szia kedves agress! teljesen igazad van, nagyon sok mellékhatása van a gyógyszernek, és ráadásul rosszak! külsőleg és belsőleg is!!! és a gyógyszereket hiába szedi a csaj, az nem óv meg a nemi fertőzésektől, esetleg a komolyabb bajoktól. és senkinél nincs garancia, hogy mikor lép félre, és mit szed össze. jóminőségű gunit kell választani, és egyikőtök sem fogja érezni azt, hogy valami rossz. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 DUREX 4EVÖR! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 szia kedves agress! teljesen igazad van, nagyon sok mellékhatása van a gyógyszernek, és ráadásul rosszak! külsőleg és belsőleg is!!! és a gyógyszereket hiába szedi a csaj, az nem óv meg a nemi fertőzésektől, esetleg a komolyabb bajoktól. és senkinél nincs garancia, hogy mikor lép félre, és mit szed össze. jóminőségű gunit kell választani, és egyikőtök sem fogja érezni azt, hogy valami rossz. szipi Köszönöm,hogy megerősítettél szipi!!! Tehát jól tudtam,hogy vannak csúnya mellékhatásai,és tényleg nem éri meg az,hogy tünkrevágja szegény szervezetet...Inkább jóminőségű óvszer!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Óvszer nélkül viszont sokkal jobb a dolog! aBárki bármit mond! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 (edited) Na jó,de azért a védelemről ne feledkezzünk meg Módosította Október 29, 2006 aggress Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 ez így van... nájlonzacskó szerintetek megfelel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Hát nem is tudom...próbáld ki és mondd meg te!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 Guminő... Akarom mondani Durex Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 ez így van... nájlonzacskó szerintetek megfelel? szia kedves phulay! az nagyon, de nagyon lötyögne rajtad, az tuti! nem tudnád megtölteni ekkora tartalommal. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 ÚÚÚÚ szipi...ezt odamondtad :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Inkább jóminőségű óvszer!! az nálunk anyagi csőd lenne... ha bízol a partneredben, lehet nélküle is....( régóta vele vagy, bla-bla stb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Az a gond h mindkettő drága... én masculant szoktam 10db 500ft! Nem volt vele gond! De ha kettő közül kell választani akkor: DUREX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts