Schofield Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Nem tudja valaki, hogy milyen krumpliból csinálják a hasábburgonyát mert qrva jó de sehol nem lehet kapni a piacon rendes sütésre alkalmas burgonyát (nem is tudod megállapítani melyik jó)? a lidl-ös egész jó meg a spar-os is de a többi aniyra nem jön be... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Nemtom a Mekis Sajtburger+Sültkrumpli+kóla édeshármas nekem akkor is a kedvenc gyorskajáim közé tartozik Suli után 1000 FTből jóllakni legjobb a mekiben (4Sajtburger + Közepes krumpli ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 állítólag a sültkrumpli is porból készül ... no comment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaGraft Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Nemtom a Mekis Sajtburger+Sültkrumpli+kóla édeshármas nekem akkor is a kedvenc gyorskajáim közé tartozik Suli után 1000 FTből jóllakni legjobb a mekiben (4Sajtburger + Közepes krumpli ) Ne emlegesd légyszi, mert egyre éhesebb leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Köszike a recepteket!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskabocee Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Köszi a recepteket! A mekis sültkrumpli valóban "burgonyából" van, azzal a "minimális" különbséggel, hogy hozzá van adva temérdek mennyiségű keményítő. A krumpli magában is tartalmaz keményítőt, de a mekis-félében 3X-4X több van, mint a normális krumpliban. Mekis ismerős mondta. Én nem értek hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnat1 Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 ehh megnézem THX amugy nekem is a kedvencem:P 1000ből jól lakni:P ugy szoktam:p iskola után árkád... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Április 6, 2007 Author Share Posted Április 6, 2007 én nem tudom ti hogy vagytok vele, de mekibe mekibe 1000 Ft-ból még nem laktam jól, pedig megettem 3 hambit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Na elmondom de ezt csak hallodtam: Szóval a sültkrumplit a marha hús faggyújába(amit épeszű ember nem eszik) sütik (gondolom olajjal keverve) és ettől lessz olyan íze szal ennyit hallodtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodo Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 ezt is meg kell cáfolnom! nem akarom védeni a mekit, de ott nagyobb a higénia, mint sok étteremben. (akár első vagy másod osztályú éttermek is megirigyelhetik) a krumplit pedig nem faggyúban sütik, hanem repceolajban! ott dolgoztam 6 évig, hidd el 100%ra tudom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Április 7, 2007 Author Share Posted Április 7, 2007 a repceolaj egészséges Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Ez nagyon jo...de nincs valami Burger King-es recept?Magyarul? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slade Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 THX erre kiváncsi vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 nyami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sites Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Köszee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Na, valaki megcsinálta már ezeket? Most, h ránéztem, ez az angol cucc lefordítva, ottani dolgokkal. Azért remélem, az itthoniakkal is lehet helyettesíteni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamás13 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Köszi a feltöltést:).Én szeretem a mekis kaját de nem nagyon lehet vele jól lakni,meg drága is :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiwarrior Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 a mekis kajával nem lehet jóllakni, csak telelenni másfelől szerintem aki a témában érdeklődi, nézzen meg egy filmet - nem tudom mi a címe, Louis de Funes-s, az van benne, hogy a grillcsirkét úgy csinálják, hogy egy csontvázra rányomnak valami fogkrémállagú cuccot, megsütik, és ropogós csirkeszínűre festik és egyéb nyalánkságok - érdemes megnézni és hallottam, hogy a mekiben a hús is csak valami folyadékból van összesütve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 Köszi,nagyon jóó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 a mekis kajával nem lehet jóllakni, csak telelenni másfelől szerintem aki a témában érdeklődi, nézzen meg egy filmet - nem tudom mi a címe, Louis de Funes-s, az van benne, hogy a grillcsirkét úgy csinálják, hogy egy csontvázra rányomnak valami fogkrémállagú cuccot, megsütik, és ropogós csirkeszínűre festik és egyéb nyalánkságok - érdemes megnézni és hallottam, hogy a mekiben a hús is csak valami folyadékból van összesütve És az elefántok seggéből jön a csokis shake. most komolyan, te ezeket elhiszed? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnBulldog Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 én múltkor mentem a mekibe mert kaptam egy vásárlási utalványt ami odaszólt, 2 hawerral mentem, leültünk kajolni, fejenként megettünk 6 sajtburgert 1 liter kóla 2 adag nagy krumpli meg 2 fagyi és éhesek voltunk utána is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady19 Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Ekkora hülyeségeket összehordani mint amik ide le vannak írva a hozzászólásokban!!! Először is el szeretném mondani, hogy nem védeni szeretném a mekit, bár már két éve ott dolgozom (jelenleg is), de amik ide le vannak írva az egyszerüen hülyeség. A krumpli először is rendes burgonyából van, semmiféle poros dologgal nem áll kapcsolatban. A húsos dologgal kapcsolatban nem tudom hogy honnan szedte az illető ezt a folyadékos dolgot, de rendesen "beetették". Én már ugye mint az előbb is írtam hogy 2 éve ott húzom az igát, láttam sok mindent ott, de a higéniára valóban nem lehet panasz, mert hogy szinte minden percben takarítani kell, nem úgy mint más éttermekben. Én sem komálom a mekit amúgy,márcsak azért sem mert valóban nem lehet túlságosan jól lakni ha olcsón akarsz kajálni, de azért vannak jó kajái, édességei amik szerintem nagyon jók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 nekem csak enyi jött ki: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integra Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Meglesem kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bransi Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Nem tom hogy vagytok vele de sztem olyan finom Bug Mac-et amit a megdonálc-ban adnak nincs jobb és nem is lehet utánozni.nem csodálom hogy sok amcsi elhízik az ilyen kajáktól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 a mekikaját a leg 1XŰbb megcsinálni! kell hozzá szemét, darált foszlott patkánytetem, ízfokozó meg 20 fajta E elkészítés: összeturmixolod a tetemet a szeméttel, hagyod kb 1 hónapig, hogy megérjenek az ízek, persze a napon, megsütöd ízfokozóban, és meghinted egy csomó E vel, és kész is! jó étvágyat! hát ez nem mostani hsz de nagyon ottvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezar89 Posted Szeptember 27, 2007 Share Posted Szeptember 27, 2007 hát én nem értek a főzéshez meg a McDonaldshoz sem d amit eddig onnan ettem az naon finom volt:P kössz a recepteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Én is naon imádom a mekis kajákat de ritkán eszek ott. Amugy a haverom ott dolgozott és azt mondta h qurva nagy a higénia: ha leesik a földre bármilyen kaja muszáj kidobni, még ha be van csomagolva is!!!(bár ezt nehezem hiszem el, de nem a hazudós fajtából származik) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolyizoltan Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Véletlenül az Unicum receptje nincs meg!!! Jól esne a házi készítésű Big Mac-em mellé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts